cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Како се чувствувате денес ?

clock-img

25.03.2010, 10:54

clock-img

MamaOhrid

pencil-img

411

Не ми се сите овци на број user posted image .

clock-img

25.03.2010, 12:27

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

ауууу комбинација од зачудено и среќно- шефот ми купил мобилен од фирмаuser posted image user posted image user posted image

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

25.03.2010, 12:33

clock-img

matushka

pencil-img

510

Epa aj cestioto mobilenuser posted image Ako nemas limit, sekogas koga ke te iznervira udri mu po smetkauser posted image
A inaku denes, epten srekno, raspolozena i si gi pravam poslednite podgotovki za na maci rodendenot.

clock-img

25.03.2010, 12:34

clock-img

majka 79

pencil-img

836

ИЗВОРНА ПОРАКА: profesorica

ауууу комбинација од зачудено и среќно- шефот ми купил мобилен од фирмаuser posted image user posted image user posted image

so zdavje da si go sluzis.
jas pak ovie dva dena sum nekako mlitava , nizok mi e pritisokot

clock-img

25.03.2010, 12:41

clock-img

Bibi_S

pencil-img

94

Денов некако со сон ми започна, како добивам унапредување. И уште сум во тој филм, си замислувам како би ми било.user posted image Убавини. Викаат тоа што си го замислуваш и го сакаш многу, тоа ќе ти се исполни. Па ќе си продолжам да си сонувам. user posted image user posted image user posted image Инаку не дека така ми текна од никаде, работата е дека постои мала шанса за тоа, ама е мала.

Every cloud has a silver lining

clock-img

25.03.2010, 12:45

clock-img

***Lide***

pencil-img

341

ИЗВОРНА ПОРАКА: profesorica

So zdravje da se sluzis user posted image
inaku jas se cuvstvuvam ubavo denes vremevo e prijatno pa so toa mi se podobruva raspolozenieto user posted image

clock-img

25.03.2010, 12:46

clock-img

BILE.F

pencil-img

670

Мене ме боли грлото и главата, па мм ме масираше, и не отидов на работа! Сега дома со чајче, прополки и топла супа мислам ќе помине.Немам температура! Се надевам дека со малку ќе ми помине, сега при крај на user posted image .user posted image user posted image user posted image

Пред да скокнеш, кажи оп!

clock-img

25.03.2010, 12:47

clock-img

matushka

pencil-img

510

Of lele.. aj pobrzo da ti pomine.Mozes da pravis gargara so caj od zalfija 2,3 pati na den, mnogu pomaga.

ИЗВОРНА ПОРАКА: BILE.F

Мене ме боли грлото и главата, па мм ме масираше, и не отидов на работа! Сега дома со чајче, прополки и топла супа мислам ќе помине.Немам температура! Се надевам дека со малку ќе ми помине, сега при крај на user posted image .user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.03.2010, 12:49

clock-img

***Lide***

pencil-img

341

ke ti pomini so lesno eve i jas toa velam cela zima ne nastinav a eve sega pri kraj na bremenost mi se ispovospalija sinusite i skoro 10 dena sum zatnata pa so kapki i strepsils nekako sega mi e polesno disenjeto
ama toa e promenlivo vreme ne znaeme sto da oblecime so tanko studi a so podebelo zezi i toa euser posted image

clock-img

25.03.2010, 12:50

clock-img

Enika

pencil-img

1480

Поспано, непсиена цела вечер, ифрит лута бидејки иам братуцед ибецил кој сред недела собира друштва до 6 сабајле, со муабет на највисоко можно ниво, и уште мн сме си доволувале ние што го предупредувавме цела вцечер....невоспиутание и селачизам

What goes around comes back around.

clock-img

25.03.2010, 12:55

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

фала ви на сите, хаха сега го чепкам менито user posted image user posted image user posted image , се сликам со камерата и остало- знаете како е со нов мобилен, два дена батеријата на нула од што го чепкаш , а откако ќе здосади после стрикно за муабетuser posted image user posted image user posted image

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

25.03.2010, 12:57

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

Еленке ,немој да се нервозираш,губиш на лепотаuser posted image

clock-img

25.03.2010, 12:58

clock-img

Enika

pencil-img

1480

какво губење на лепота бе...подочњаков ме улепшава скроз на скроз

clock-img

25.03.2010, 13:21

clock-img

mami

pencil-img

8680

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image е некако вака..ужасно нервозно и луто ми иде да утепам некого..

clock-img

25.03.2010, 13:28

clock-img

Enika

pencil-img

1480

Што се десило мами?

clock-img

25.03.2010, 13:46

clock-img

mami

pencil-img

8680

Мојот прекрасен господин директор е во Германија на шетање и покрај тоа што должи две платиuser posted image user posted image user posted image ии ред други работи...отидов на шетање малку да се луфтирам

clock-img

25.03.2010, 13:58

clock-img

riba79

pencil-img

683

ubavo..user posted image naspano,odmorenouser posted image kratko receno ekstra

clock-img

25.03.2010, 14:02

clock-img

jovanka

pencil-img

1745

odlicno do pred malku se iznasetavme so sin mi staviv rucek i sega malku da ve druzam

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

clock-img

25.03.2010, 14:24

clock-img

Еца

pencil-img

6692

лошо, цела ноќ не сум спиена и Мила и Мартина беа со температура, Мартина повраќа, Мила пролив, лудницаuser posted image инаку ве зиркам што ми правите, ми фали муабет со васuser posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

clock-img

25.03.2010, 14:27

clock-img

Mila na mama

pencil-img

1152

Ецке овие твои девојки еднаш месечно ти прават ваква журка за да те одржат во кондицијаuser posted image user posted image user posted image  Ајде ќе помине вирусот за 2-3 дена.

love u all

clock-img

25.03.2010, 14:30

clock-img

iviv

pencil-img

368

Solidno dosta solidno,pravevme nekoj testovi na rabota pa pomina i zatoa sum sega pelaksirna i si dojdov kaj setra mi na gosti pa mi pravi pizzauser posted image
Eca ne se skiraj eve gledam i vnucinjava moi edna kasladrugi\o kiva so temperatura .pa sega na maliot i alerija nekoja ama ima virus taka barem vikaat setrive moi....user posted image

clock-img

25.03.2010, 14:38

clock-img

melody

pencil-img

743

Dobro se cuvstvuvam zosto na kerka mi i pomina temperaturata barem zasega se nadevam do vecer nema da krene pak.Inaku vadime zapcinja pa jadnata kaj nea ja boli pa i jas stradam zaedno so nea zosto ama bas ic nemozam da i pomognam da ne ja boli.Nisto ke cekame da i izbijatuser posted image

clock-img

25.03.2010, 14:43

clock-img

Adrijana

pencil-img

1301

Dvapat izlegovme so Eva, i dva pati ja simnav i kaciv kolickata do 5 sprat( a nema lift)user posted image i racete sega mi se tresat, ako ima pecatni greski, od toa e. I + meseto me stega, uste nemam dobienouser posted image user posted image user posted image leleeee veke ispukav.

clock-img

26.03.2010, 16:18

clock-img

iviv

pencil-img

368

odlicno se inaigravme so vnuka mi na detska ulica na ljuljaskite .....inece deneska sum dadilka setra mi imase nesto rabota pa si gi cuvam moite dve prekrasni vnukicki(pricezite na teta) sega zaspaa pa da sirnam sto ima na RR.......Pozdravce do site user posted image

clock-img

26.03.2010, 16:26

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

супер сум денес, распложена, полна со енергија. се изнашетавме со нина, низ парк, по ул. македонија, раневме гулаби и кучиња и сега е време да се одмориме двете. прекрасен ден!!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Последни статии

article-img