cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Како се чувствувате денес ?

clock-img

17.04.2010, 15:01

clock-img

lukas

pencil-img

2148

nemoj da ti se placi ke naviknis poubavo e koga rabotis se mesas so luge jas vaka mi se cini prosta stanav ako ne e ova fb za da zbornam so lugeto i ova rr ke puknam....i kako so ne mi se pogodi vremeto....hahhaha...ostanav doma

clock-img

17.04.2010, 15:06

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

лукас ,а ти никако не си излегла со бебушот од дома?!
па имаше сонце прошлата недела

clock-img

17.04.2010, 15:29

clock-img

lukas

pencil-img

2148

a be bev izlezena kako ne 40 dena naprajv i odma drugiot den bev na sirok sokak ama so pak dva pati sakam uste aman ....kako mozese odma da mi s rasipi vremeto sega koke se napravi ke izlegvam sekoj den....e....so saka neka bide...pozz

clock-img

17.04.2010, 15:50

clock-img

topce

pencil-img

523

утрото беше турбо и бргу помина ама последниве 2 часа на работа не знам што со себе да правам
,а мм е дома со дете, а јас на работа аааааааааааааа

clock-img

17.04.2010, 21:49

clock-img

April

pencil-img

1257

не баш...трет ден од циклус, полошо од прв user posted image не за џабе хормони се испитуваат трет ден...

некако тапа...

clock-img

17.04.2010, 22:02

clock-img

BILE.F

pencil-img

670

Што беше тоа?user posted image user posted image user posted image
Колку е чудно, да не купуваш влошки секој месец и да ги немаш тие болки и напнати денови!

Јас сум си така смирена! ММ ме однесе на вечера, сега се вративме, па да ве подружам!
Опуштено, исполнето, во исчекување!user posted image user posted image user posted image И јас сам не можам да си се разберам!user posted image user posted image user posted image

Пред да скокнеш, кажи оп!

clock-img

17.04.2010, 22:45

clock-img

ananikol

pencil-img

1568

Nie ja izvadivme od um od mislenje da ne ni se poraga Bileto a taa na vecera bila...user posted image user posted image user posted image

Drug pat Bibe da ni se prijavis tuka kade ke odis user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.04.2010, 11:26

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

супер,без некоја посебна причина...........Марко и тато се на кафе и шетка во природа ,а мама си слуша музиче за душа.
user posted image

clock-img

18.04.2010, 12:29

clock-img

fantom

pencil-img

173

E denes se osekam taka nekako mrzovolno i melanholicno i planiram cel den da si lezkam i da se zanimavam na net.A i vremevo mi e tolku glupavo so mi vlijae na raspolozenie,ni mozam da si gi prosetam srcinjava koga sum sloboden,ni pa mozam nesto rabota da fatam.Zatoa ke si lezkam i uzivkam,a pa kako za belja i slabo ve ima denes tuka a i nema nekoi provokativni temi koi bi me naterale da diskutiramuser posted image user posted image user posted image .Ajde zeni kaj ste,provocirajteuser posted image user posted image user posted image

clock-img

18.04.2010, 13:20

clock-img

melody

pencil-img

743

Denes ne mi e ic ubavo.A kerka mi ne e dobra jas sum ko kamion da me pregazil i zemav samo da go iscistam, podot sadovi da izmijam i za nea da zgotvam sto treba drugite raboti utre ako ne se cuvstvuvam povtorno kako i denes.user posted image

clock-img

18.04.2010, 15:23

clock-img

Весна

pencil-img

771

Весело. Се разбудив насмеана и распеана. Веројатно затоа што мајка ми е на гости. user posted image user posted image

clock-img

18.04.2010, 15:31

clock-img

Adrijana

pencil-img

1301

Mnogu mi e dosadno,site spijatuser posted image a inace bas sum na keif, ama nemam drustvouser posted image

clock-img

18.04.2010, 16:30

clock-img

April

pencil-img

1257

многу подобро од вчера user posted image

clock-img

23.04.2010, 10:30

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

суперишка............user posted image
сите ве сакамuser posted image user posted image денес,де!

clock-img

23.04.2010, 10:39

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

многууу убаво!!!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

23.04.2010, 10:43

clock-img

Adrijana

pencil-img

1301

I jas ubavo, epten ubavouser posted image user posted image

clock-img

23.04.2010, 11:40

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Jas sum nekako pospana denes, no sepak Petocno raspolozena

Биди тоа што си

clock-img

23.04.2010, 11:40

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

одвај станав, глава ме боли и нервозна сумuser posted image user posted image

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

23.04.2010, 11:44

clock-img

BEBICA

pencil-img

2014

Ja sum ko da me pregazil traktor, znaci edvaj funkcioniram, mi se spie, aml pritisok imam na glavata i samo kako da se prepotuvam neznam zosto.user posted image user posted image
No mislam deka me faka nastinka kako i Monika.....Se klukam so vitamini i so eden priroden sirup za imunitet sirup na baza na borov med.Pa ke vidime.
A i mm sabajle vo 5h me probudi mi barase nekoi papiri, ne mu tekna vcera nego sabajle pa mi go skrsi sonot.user posted image user posted image

Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.

clock-img

23.04.2010, 11:59

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   почина татко на една моја другарка,само што ми јавијаuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.04.2010, 09:07

clock-img

iviv

pencil-img

368

Pospano a mora da se raboti :((((

clock-img

24.04.2010, 09:30

clock-img

Rossana

pencil-img

1239

ИЗВОРНА ПОРАКА: iviv

Pospano a mora da se raboti :((((

user posted image user posted image user posted image user posted image Zdravo iviv kade bese do sega? bas pred 2-3 dena mislev na tebe, ne sum te videla po forumov nekoe vremeuser posted image user posted image user posted image
Napij se kafe i ke ti pomine pospanosta user posted image

clock-img

24.04.2010, 09:34

clock-img

tereza

pencil-img

784

одличноuser posted image расположеноuser posted image

clock-img

24.04.2010, 09:35

clock-img

melody

pencil-img

743

Pospano i utepano ,a nadvor sto e ubav eden proletno leten den meraci.Aj uste nekoj saat vreme i ke izlezeme da se proluftirame na vremevo

clock-img

24.04.2010, 09:46

clock-img

Rossana

pencil-img

1239

ИЗВОРНА ПОРАКА: melody

Pospano i utepano ,a nadvor sto e ubav eden proletno leten den meraci.Aj uste nekoj saat vreme i ke izlezeme da se proluftirame na vremevo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mi doaga da legnam da spijam i cel den da ne stanam koga ke vidam kakvo e vremeto nadvor user posted image user posted image user posted image user posted image taman za setanje e user posted image

Последни статии

article-img