cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Како се чувствувате денес ?

clock-img

13.06.2010, 18:07

clock-img

elle

pencil-img

613

ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom

ИЗВОРНА ПОРАКА: elle

грозно сите планови за денес паднаа во водаuser posted image user posted image user posted image

zosto???

цела недела со мм планираме да одиме за дојран и ете мм мораше да ги носи свекорот и свекрвата кај една далечна роднина која почина во Берово

Само едно нешто е поубаво од тоа да бидеш жена, а тоа е да бидеш МАЈКА

clock-img

13.06.2010, 18:14

clock-img

keti84

pencil-img

31

жешко, тешко, цел ден ми се јаде, а најлошо е тоа што ме загрижува тапата болка во јајниците. Нормално е тоа за 4 недела бременост?

clock-img

13.06.2010, 18:15

clock-img

elle

pencil-img

613

не сум јас центар на светот и некои работи имаат предност но пред два месеца кога почина баба ми на мајка ми мајка мм не сакаше да ме однесе,а сега починала некоја стрина на свекор ми која не ја ни познавам и веднаш отиде 

Само едно нешто е поубаво од тоа да бидеш жена, а тоа е да бидеш МАЈКА

clock-img

13.06.2010, 19:23

clock-img

Saturn

pencil-img

208

Значи само кукам периодов. Стварно тежок период, трае веќе скоро 2 месеци. Не знам за што попрво да се секирам, тоа што ќерка ми (скоро 3 год) кашла и и тече нос веќе 2 месеци, симн ми (6 мес) не е 2 месеца, но два пати до сега во тој период се разболе и сега е на антибиотик и му тече нос и кашла и има повратено неколку пати шлајмчиња. Ќерка ми многу стресно и со плачење го поминува почетокот на одење во градинка. Како цело време облаци да имам над глава. Во четвртокот славев 15 год од матура ама од умор не издржав ни 2 саата и си дојдов дома, немав сила ни да раскажам како сум си прошла. Значи аман веќе нека прекине!

clock-img

14.06.2010, 09:13

clock-img

none

pencil-img

491

keti normalno e toa i jas osekjav kako taba bolka ili pritiskanje ako malce se zamoram ili nesto iznerviram zatoa cuvaj se i odmaraj,jas samo lezam i sedam a vo vecernite casovi setam s0o mm po malce3

clock-img

14.06.2010, 09:15

clock-img

Rossana

pencil-img

1239

ИЗВОРНА ПОРАКА: elle

не сум јас центар на светот и некои работи имаат предност но пред два месеца кога почина баба ми на мајка ми мајка мм не сакаше да ме однесе,а сега починала некоја стрина на свекор ми која не ја ни познавам и веднаш отиде 

eeeee ne e fer user posted image

clock-img

15.06.2010, 12:45

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

денес сумuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image станувам сабајле нема вода очи да измијам,ајде имав во некои туби завршив работа излегов до банка се враќам да се истуширам пак нема вода и сега без вода што да правам ме фака нервозаuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

15.06.2010, 12:51

clock-img

nadica

pencil-img

4381

леле и кај нас истото богданчанке ние имаме цистерна од 500л и сум заборавила како е без вода ама се расипал моторот сабајле и сега немаме вода бидејќи мајсторите се толку спремни па немаат дел да го поправат user posted image user posted image user posted image а јас не наполнив додека имаше па сега бев кај комшиите да позајмам некое шише за да имаме вода

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

15.06.2010, 12:52

clock-img

nadica

pencil-img

4381

а инаку се чувствувам грозно ме боли глава и воопшто ништо не ми се работи

Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

16.06.2010, 10:09

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Како да ме фатила постпородилна депресија, ама касно некако кај мене user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

16.06.2010, 10:11

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

денес сум среќна, заврши сесијата, нина ми тргна во градинка, ми понудија работа....user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

16.06.2010, 10:23

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Odlicno raspolozena zasega

Биди тоа што си

clock-img

16.06.2010, 10:24

clock-img

riba79

pencil-img

683

ubavo,srekno zasto sumuser posted image a i kerka mi ema denes pravi 5 godini...user posted image so eden zbor volsebnouser posted image

clock-img

16.06.2010, 10:25

clock-img

riba79

pencil-img

683

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25

денес сум среќна, заврши сесијата, нина ми тргна во градинка, ми понудија работа....user posted image

...

So sreka neka ti e rabotatauser posted image

clock-img

16.06.2010, 10:40

clock-img

nadica

pencil-img

4381

уф одморено и спремна за игра со надица

а гледам и мн добри поводи за частење па чекам во барот се што е редот од кафе до доручек па торта па сладолед мммм ајде чекам user posted image user posted image user posted image

Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

16.06.2010, 11:07

clock-img

Nade

pencil-img

185

Немој така, само позитивно види каков убав ден а плус твоите сонциња уште посилно те греат, причина плус да го истераш негативното расположение, само насмевкаuser posted image и се ке биде во ред

I dont have time to hate people who hate me because i am too busy loving people who love me :)

clock-img

16.06.2010, 16:49

clock-img

brineta88

pencil-img

459

ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка

Како да ме фатила постпородилна депресија, ама касно некако кај мене user posted image

И јас денска се чувствувам така.
Цел ден плачам  како будала и сега ме боли глава. А филип срце мое и тоа ме гледаше како плачам па и тој со мене плачеше.user posted image
Инаку на мм му ја продолжиле мисијата за уште 3 месеци и наместо да си дојде дома нареден месец ќе дојде во ноемвриuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Абе целиов ден ми е ужасен катастрофааааааааа

Women were made from a man''''''''''''''''s rib, not from his head to be superior, not from his feet to be walked on, but from his side to be equal, from under his arm to be protected and from next to his heart to be loved...

clock-img

16.06.2010, 17:14

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

ИЗВОРНА ПОРАКА: brineta88

ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка

И јас денска се чувствувам така.
Цел ден плачам  како будала и сега ме боли глава. А филип срце мое и тоа ме гледаше како плачам па и тој со мене плачеше.user posted image
Инаку на мм му ја продолжиле мисијата за уште 3 месеци и наместо да си дојде дома нареден месец ќе дојде во ноемвриuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Абе целиов ден ми е ужасен катастрофааааааааа

Ќе и се приклучам на групаваuser posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

clock-img

18.06.2010, 14:29

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Болно. Кашлам корнам user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

18.06.2010, 15:49

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

малкуuser posted image user posted image user posted image али само малку user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

18.06.2010, 15:53

clock-img

amelbebe

pencil-img

1105

zosto si mila user posted image  nemoj da se user posted image  udri brigu na veseljeuser posted image

clock-img

25.06.2010, 15:38

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Никако - ушите затнати, очите ме болат ... како за спиење, ама предизвикано од настинка ... Ќе одам да пијам нешто топло и ќе легнам малку.

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

clock-img

29.06.2010, 21:11

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

тако user posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.06.2010, 13:24

clock-img

Џена

pencil-img

40

Убаво,... ама само да има повеќе сонце, да ни дојде веќе летото и сите ќе се чуствуваме поубаво.

clock-img

30.06.2010, 17:09

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

Одлично, чиста 5-ка user posted image user posted image user posted image за денешниов ден

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

Последни статии

article-img