за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
цела недела со мм планираме да одиме за дојран и ете мм мораше да ги носи свекорот и свекрвата кај една далечна роднина која почина во Берово
13.06.2010, 18:14
keti84
31
жешко, тешко, цел ден ми се јаде, а најлошо е тоа што ме загрижува тапата болка во јајниците. Нормално е тоа за 4 недела бременост?
13.06.2010, 18:15
elle
613
не сум јас центар на светот и некои работи имаат предност но пред два месеца кога почина баба ми на мајка ми мајка мм не сакаше да ме однесе,а сега починала некоја стрина на свекор ми која не ја ни познавам и веднаш отиде
13.06.2010, 19:23
Saturn
208
Значи само кукам периодов. Стварно тежок период, трае веќе скоро 2 месеци. Не знам за што попрво да се секирам, тоа што ќерка ми (скоро 3 год) кашла и и тече нос веќе 2 месеци, симн ми (6 мес) не е 2 месеца, но два пати до сега во тој период се разболе и сега е на антибиотик и му тече нос и кашла и има повратено неколку пати шлајмчиња. Ќерка ми многу стресно и со плачење го поминува почетокот на одење во градинка. Како цело време облаци да имам над глава. Во четвртокот славев 15 год од матура ама од умор не издржав ни 2 саата и си дојдов дома, немав сила ни да раскажам како сум си прошла. Значи аман веќе нека прекине!
14.06.2010, 09:13
none
491
keti normalno e toa i jas osekjav kako taba bolka ili pritiskanje ako malce se zamoram ili nesto iznerviram zatoa cuvaj se i odmaraj,jas samo lezam i sedam a vo vecernite casovi setam s0o mm po malce3
14.06.2010, 09:15
Rossana
1239
ИЗВОРНА ПОРАКА: elle
не сум јас центар на светот и некои работи имаат предност но пред два месеца кога почина баба ми на мајка ми мајка мм не сакаше да ме однесе,а сега починала некоја стрина на свекор ми која не ја ни познавам и веднаш отиде
eeeee ne e fer
15.06.2010, 12:45
Bogdancanka
5422
денес сум станувам сабајле нема вода очи да измијам,ајде имав во некои туби завршив работа излегов до банка се враќам да се истуширам пак нема вода и сега без вода што да правам ме фака нервоза
15.06.2010, 12:51
nadica
4381
леле и кај нас истото богданчанке ние имаме цистерна од 500л и сум заборавила како е без вода ама се расипал моторот сабајле и сега немаме вода бидејќи мајсторите се толку спремни па немаат дел да го поправат а јас не наполнив додека имаше па сега бев кај комшиите да позајмам некое шише за да имаме вода
15.06.2010, 12:52
nadica
4381
а инаку се чувствувам грозно ме боли глава и воопшто ништо не ми се работи
16.06.2010, 10:09
Палешка РР
7505
Како да ме фатила постпородилна депресија, ама касно некако кај мене
16.06.2010, 10:11
Maca25
7558
денес сум среќна, заврши сесијата, нина ми тргна во градинка, ми понудија работа....
16.06.2010, 10:23
arh_diz
7198
Odlicno raspolozena zasega
16.06.2010, 10:24
riba79
683
ubavo,srekno zasto sum a i kerka mi ema denes pravi 5 godini... so eden zbor volsebno
16.06.2010, 10:25
riba79
683
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25
денес сум среќна, заврши сесијата, нина ми тргна во градинка, ми понудија работа....
...
So sreka neka ti e rabotata
16.06.2010, 10:40
nadica
4381
уф одморено и спремна за игра со надица
а гледам и мн добри поводи за частење па чекам во барот се што е редот од кафе до доручек па торта па сладолед мммм ајде чекам
16.06.2010, 11:07
Nade
185
Немој така, само позитивно види каков убав ден а плус твоите сонциња уште посилно те греат, причина плус да го истераш негативното расположение, само насмевка и се ке биде во ред
16.06.2010, 16:49
brineta88
459
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка
И јас денска се чувствувам така. Цел ден плачам како будала и сега ме боли глава. А филип срце мое и тоа ме гледаше како плачам па и тој со мене плачеше. Инаку на мм му ја продолжиле мисијата за уште 3 месеци и наместо да си дојде дома нареден месец ќе дојде во ноември Абе целиов ден ми е ужасен катастрофааааааааа
Women were made from a man''''''''''''''''s rib, not from his head to be superior, not from his feet to be walked on, but from his side to be equal, from under his arm to be protected and from next to his heart to be loved...
16.06.2010, 17:14
Martins mom
3342
ИЗВОРНА ПОРАКА: brineta88
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка
И јас денска се чувствувам така. Цел ден плачам како будала и сега ме боли глава. А филип срце мое и тоа ме гледаше како плачам па и тој со мене плачеше. Инаку на мм му ја продолжиле мисијата за уште 3 месеци и наместо да си дојде дома нареден месец ќе дојде во ноември Абе целиов ден ми е ужасен катастрофааааааааа
Ќе и се приклучам на групава
18.06.2010, 14:29
Палешка РР
7505
Болно. Кашлам корнам
18.06.2010, 15:49
Bogdancanka
5422
малку али само малку
18.06.2010, 15:53
amelbebe
1105
zosto si mila nemoj da se udri brigu na veselje
25.06.2010, 15:38
Bitolcanka
2461
Никако - ушите затнати, очите ме болат ... како за спиење, ама предизвикано од настинка ... Ќе одам да пијам нешто топло и ќе легнам малку.
29.06.2010, 21:11
agnes77
1959
тако
30.06.2010, 13:24
Џена
40
Убаво,... ама само да има повеќе сонце, да ни дојде веќе летото и сите ќе се чуствуваме поубаво.
30.06.2010, 17:09
Martins mom
3342
Одлично, чиста 5-ка за денешниов ден