cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Како се чувствувате денес ?

clock-img

10.08.2010, 12:06

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Мене ми помагаше компот од кајсии, праски и црни сливи, пробај.
Мислам дека и во аптека има некои карамели за трудници, но јас не сум пробала.

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

10.08.2010, 13:21

clock-img

denicka

pencil-img

620

fala ti Paleska mnogu. ama si najdov pobrz recept. posle mienje se namackav so pavloviceva i go resiv problemot. sega malku mi olesna. duri mi se slosi i prebledev cela. ama pomina, fala mu na Boga.user posted image

Bless and you will be blessed!

clock-img

11.08.2010, 23:53

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Чувствувам дека ми треба некој дооообар масер user posted image

clock-img

15.08.2010, 23:05

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Утре почнувам да одам на работа, и цело време се мислам како ли ќе ја оставам душичката моја малецкаuser posted image user posted image user posted image user posted image Кога сум дома, некогаш не ме остава да отидам од дневната во кујната, само што ќе се оддалечам од неа, почнува да кенка и ме гледа нажалено, нажалено со окцињата, да не можеш да ја оставиш. Се навикнав овие  месец и пол да бидам нон стоп со неа.
Навистина, јас не искористив породилно боледување, одев на работа уште од почетокот, ама тогаш ништо не разбираше, ни дали сум дома, ни дали ме нема, некогаш додека да стане од спиење, јас се враќав. А  сега се знае, и како ќе одам на работа а цело време ќе мислам што прави таа дома.user posted image user posted image user posted image user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

16.08.2010, 00:41

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

И јас многу лошо се чувствувам кога ќе помислам на тоа Фели user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил Палешка -- 16.8.2010 0:49:49 >

clock-img

16.08.2010, 09:34

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

Ми е топло...ќе пукнам!! Не ми се работи!!!!

clock-img

16.08.2010, 21:16

clock-img

lukas

pencil-img

2148

ponedelnicki mi pocna nervno...se nadevam nema taka da tera...pozz

clock-img

19.08.2010, 17:30

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Се изнасмеав нешто...user posted image
И покрај непроспаната ноќ се чувствувам одлично user posted image

clock-img

27.08.2010, 20:09

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

Утепано, малку повеќе ке проодам преку ден и после цела вечер само офкам user posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

30.08.2010, 08:38

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Ко' изгубена честитка user posted image прв ден на работа user posted image

clock-img

30.08.2010, 08:44

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

Со лесно Палешка се надевам денот ќе ти биде убавuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

30.08.2010, 13:07

clock-img

lukas

pencil-img

2148

denes sum super ama vcera virusot me imase napandato skroz,denes sum samo kako da me ima udreno kamion,pozz

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

clock-img

30.08.2010, 13:26

clock-img

betpet

pencil-img

302

Здраво другачки рингерајки,
од денес јас сум прв ден на работа, малку ми е матна главата се чуствувам некако празно, не за тоа што многу сум изгубила од работата и нема да се снајдам, туку што го оставив малото сонценце со баба без мене.
Секоја минута мислам на неа и неколку пати се јавив дома да прашам како се и како им мине денот. Се навикнавме една со друга веќе 15 месеци и сега ми е многу тешкоuser posted image user posted image user posted image user posted image , чекам да дојде 15,30 да летнам до дома и да ја гушнам.

Нашето сонце од 7 Јуни е Теодора(Божји дар)

clock-img

30.08.2010, 13:34

clock-img

lukas

pencil-img

2148

lele betbet mozam da zamislam kako se cuvstvuvas no ajde ke naviknes,jas na pola sat za na zabar ke go ostavev i brzav za da si dojdam,poz ajde se e navika i taa ke stane ponezavisna od tebe..

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

clock-img

30.08.2010, 14:03

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

ИЗВОРНА ПОРАКА: betpet

Здраво другачки рингерајки,
од денес јас сум прв ден на работа, малку ми е матна главата се чуствувам некако празно, не за тоа што многу сум изгубила од работата и нема да се снајдам, туку што го оставив малото сонценце со баба без мене.
Секоја минута мислам на неа и неколку пати се јавив дома да прашам како се и како им мине денот. Се навикнавме една со друга веќе 15 месеци и сега ми е многу тешкоuser posted image user posted image user posted image user posted image , чекам да дојде 15,30 да летнам до дома и да ја гушнам.

Ете и јас сум во иста положба денес бетпет, прв ден на работа user posted image user posted image

clock-img

31.08.2010, 00:29

clock-img

Тања РР

pencil-img

2029

Уморна сум за сите пари. Од што сум толку претепана не можев да заспијам и станав да висам на нет. Ама сега пак одам да се инаетам со сонот. Добра ноќ.

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

clock-img

31.08.2010, 00:33

clock-img

lukas

pencil-img

2148

dobra nok tanja...

clock-img

31.08.2010, 10:11

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

моето расположение е исто ко денов...

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

clock-img

31.08.2010, 10:23

clock-img

blue_blue

pencil-img

893

не баш најдобро...куп работа, од кога влегов во канцеларија не знам од кај да почнам па не ни почнувам туку седам на РР user posted image  ноќеска легнав во 2 ипол, на една многу драга особа почина татко му вчера вечер, па ММ беше таму до ниедно време, па мене ми се вратија сликите од лани татко ми кога почина...ненаспана сум, имам работа, тажна сум, попладне ќе немам помпш со децава ќе морам се сама (не дека не сум била сама со нив - милион пати се сама правам), а немам сила ни желба денес да ги занимавам

clock-img

31.08.2010, 10:27

clock-img

lukas

pencil-img

2148

jas denes stanav ispolneta,no me rastazi blue_blue so postot..zal mi e sto sluckata te potsetila na tatko ti,no ke go izdrzis denot i jas taka sekogas koga nemam sila od sabajle da stanam si vikam koj ke pravel sega grimasi i gluposti da go zanimavam bebeto,no koga ke mu go videv liceto se pominvase,pozz se nadevam denot ke ti smeni nasoka...

clock-img

01.09.2010, 11:26

clock-img

lukas

pencil-img

2148

denes sum kako da me ima cuknato zaprezna kola,sin mi cela nok me masirase...i sega si pijam kafence i mu sum luta...a toj gleda crtani...

clock-img

01.09.2010, 11:52

clock-img

blue_blue

pencil-img

893

ништо подобро не сум денес. Освен што вчера успеав да завршам нешто работа. Сега одам на погреб, срце ми се кине, а уште не сум ни тргнала. Знам кога ќе дојдам таму дека ќе се испотресам, само кога ќе ја видам таа капелата....А после имам состанок со главна директорица...Ми се плаче! ама ајде сум идржала и многу потешки работи, ќе го идржам и денешниов ден...Отворено е JUMBO, може ќе најдам сили да отидам до таму после работа да се релаксирам малку и да ми се одвлечат мисли...

clock-img

01.09.2010, 11:53

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

Денес сум ок, направив нова фризура, враќа се оптимизем ... наскоро ке дојдем во МК (имам надеж да биде така)user posted image  ... ако правиш добро, добро се ти враќа нели?

clock-img

01.09.2010, 11:55

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

oooo cestito nova frizura milauser posted image
da da vo pravo si ako pravis dobro,dobro ti se vraka user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

01.09.2010, 11:56

clock-img

lukas

pencil-img

2148

..Отворено е JUMBO,

blue_blue da mi kazis ako odis so ima kako ima obavezno,ako ima nesto interesno da pistam po mm za da odime...pozz te cekam da pisis...

Последни статии

article-img