за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Мене ми помагаше компот од кајсии, праски и црни сливи, пробај. Мислам дека и во аптека има некои карамели за трудници, но јас не сум пробала.
10.08.2010, 13:21
denicka
620
fala ti Paleska mnogu. ama si najdov pobrz recept. posle mienje se namackav so pavloviceva i go resiv problemot. sega malku mi olesna. duri mi se slosi i prebledev cela. ama pomina, fala mu na Boga.
11.08.2010, 23:53
Палешка РР
7505
Чувствувам дека ми треба некој дооообар масер
15.08.2010, 23:05
Felly RR
7977
Утре почнувам да одам на работа, и цело време се мислам како ли ќе ја оставам душичката моја малецка Кога сум дома, некогаш не ме остава да отидам од дневната во кујната, само што ќе се оддалечам од неа, почнува да кенка и ме гледа нажалено, нажалено со окцињата, да не можеш да ја оставиш. Се навикнав овие месец и пол да бидам нон стоп со неа. Навистина, јас не искористив породилно боледување, одев на работа уште од почетокот, ама тогаш ништо не разбираше, ни дали сум дома, ни дали ме нема, некогаш додека да стане од спиење, јас се враќав. А сега се знае, и како ќе одам на работа а цело време ќе мислам што прави таа дома.
16.08.2010, 00:41
Палешка РР
7505
И јас многу лошо се чувствувам кога ќе помислам на тоа Фели
< Поракaта ја уредил Палешка -- 16.8.2010 0:49:49 >
16.08.2010, 09:34
vezilka RR
4931
Ми е топло...ќе пукнам!! Не ми се работи!!!!
16.08.2010, 21:16
lukas
2148
ponedelnicki mi pocna nervno...se nadevam nema taka da tera...pozz
19.08.2010, 17:30
Палешка РР
7505
Се изнасмеав нешто... И покрај непроспаната ноќ се чувствувам одлично
27.08.2010, 20:09
penelopa
3419
Утепано, малку повеќе ке проодам преку ден и после цела вечер само офкам
30.08.2010, 08:38
Палешка РР
7505
Ко' изгубена честитка прв ден на работа
30.08.2010, 08:44
penelopa
3419
Со лесно Палешка се надевам денот ќе ти биде убав
30.08.2010, 13:07
lukas
2148
denes sum super ama vcera virusot me imase napandato skroz,denes sum samo kako da me ima udreno kamion,pozz
30.08.2010, 13:26
betpet
302
Здраво другачки рингерајки, од денес јас сум прв ден на работа, малку ми е матна главата се чуствувам некако празно, не за тоа што многу сум изгубила од работата и нема да се снајдам, туку што го оставив малото сонценце со баба без мене. Секоја минута мислам на неа и неколку пати се јавив дома да прашам како се и како им мине денот. Се навикнавме една со друга веќе 15 месеци и сега ми е многу тешко , чекам да дојде 15,30 да летнам до дома и да ја гушнам.
30.08.2010, 13:34
lukas
2148
lele betbet mozam da zamislam kako se cuvstvuvas no ajde ke naviknes,jas na pola sat za na zabar ke go ostavev i brzav za da si dojdam,poz ajde se e navika i taa ke stane ponezavisna od tebe..
30.08.2010, 14:03
Палешка РР
7505
ИЗВОРНА ПОРАКА: betpet
Здраво другачки рингерајки, од денес јас сум прв ден на работа, малку ми е матна главата се чуствувам некако празно, не за тоа што многу сум изгубила од работата и нема да се снајдам, туку што го оставив малото сонценце со баба без мене. Секоја минута мислам на неа и неколку пати се јавив дома да прашам како се и како им мине денот. Се навикнавме една со друга веќе 15 месеци и сега ми е многу тешко , чекам да дојде 15,30 да летнам до дома и да ја гушнам.
Ете и јас сум во иста положба денес бетпет, прв ден на работа
31.08.2010, 00:29
Тања РР
2029
Уморна сум за сите пари. Од што сум толку претепана не можев да заспијам и станав да висам на нет. Ама сега пак одам да се инаетам со сонот. Добра ноќ.
31.08.2010, 00:33
lukas
2148
dobra nok tanja...
31.08.2010, 10:11
Martins mom
3342
моето расположение е исто ко денов...
31.08.2010, 10:23
blue_blue
893
не баш најдобро...куп работа, од кога влегов во канцеларија не знам од кај да почнам па не ни почнувам туку седам на РР ноќеска легнав во 2 ипол, на една многу драга особа почина татко му вчера вечер, па ММ беше таму до ниедно време, па мене ми се вратија сликите од лани татко ми кога почина...ненаспана сум, имам работа, тажна сум, попладне ќе немам помпш со децава ќе морам се сама (не дека не сум била сама со нив - милион пати се сама правам), а немам сила ни желба денес да ги занимавам
31.08.2010, 10:27
lukas
2148
jas denes stanav ispolneta,no me rastazi blue_blue so postot..zal mi e sto sluckata te potsetila na tatko ti,no ke go izdrzis denot i jas taka sekogas koga nemam sila od sabajle da stanam si vikam koj ke pravel sega grimasi i gluposti da go zanimavam bebeto,no koga ke mu go videv liceto se pominvase,pozz se nadevam denot ke ti smeni nasoka...
01.09.2010, 11:26
lukas
2148
denes sum kako da me ima cuknato zaprezna kola,sin mi cela nok me masirase...i sega si pijam kafence i mu sum luta...a toj gleda crtani...
01.09.2010, 11:52
blue_blue
893
ништо подобро не сум денес. Освен што вчера успеав да завршам нешто работа. Сега одам на погреб, срце ми се кине, а уште не сум ни тргнала. Знам кога ќе дојдам таму дека ќе се испотресам, само кога ќе ја видам таа капелата....А после имам состанок со главна директорица...Ми се плаче! ама ајде сум идржала и многу потешки работи, ќе го идржам и денешниов ден...Отворено е JUMBO, може ќе најдам сили да отидам до таму после работа да се релаксирам малку и да ми се одвлечат мисли...
01.09.2010, 11:53
agnes77
1959
Денес сум ок, направив нова фризура, враќа се оптимизем ... наскоро ке дојдем во МК (имам надеж да биде така) ... ако правиш добро, добро се ти враќа нели?
01.09.2010, 11:55
Bogdancanka
5422
oooo cestito nova frizura mila da da vo pravo si ako pravis dobro,dobro ti se vraka
01.09.2010, 11:56
lukas
2148
..Отворено е JUMBO,
blue_blue da mi kazis ako odis so ima kako ima obavezno,ako ima nesto interesno da pistam po mm za da odime...pozz te cekam da pisis...