cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Како се чувствувате денес ?

clock-img

01.09.2010, 14:24

clock-img

blue_blue

pencil-img

893

денес не идам у JUMBO, немам сили, ептен се потресов...сакам да заврши денов...сега пробувам да се концентрирам на состаноков што ми е за еден саат, ама не ми иде...

JUMBO ќе почека некој ден да се средам, да земам плата и да се расчисти таму малку гужва. Ќе пишам извештај кога ќе одам

clock-img

01.09.2010, 14:26

clock-img

lukas

pencil-img

2148

koga da odis te cekam da mi kazis da imam vreme da pocnam na mm da mu gi grizam usite za da odime...pozz ajde ke pomine se...pa i sosatnokot posle ke sio dojdes ke gi napolnis bateriite so edna dremka...

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

clock-img

01.09.2010, 16:02

clock-img

big_mama817

pencil-img

1331

бевме со колешката во јамбо и навистина цените беа пристапни и имаше многууу гужва а инаку трговскиот центар е чиста 5 баш изгледа светски

Децата се најголемо богаство :)

clock-img

01.09.2010, 17:40

clock-img

lukas

pencil-img

2148

fala big_mama817,znaci da pocnam da grizam usi..hehheh pozz

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

clock-img

04.09.2010, 00:36

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Денес, необично убаво. Уште ноќва ако ми се посреќи....без крила ќе излетам user posted image user posted image user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

04.09.2010, 12:47

clock-img

jovanka

pencil-img

1745

Kako bi mozela na odmor samo pozitivno-odlicno.

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

clock-img

04.09.2010, 19:42

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

Како се чуствувате овој дождлив ден? Јас сеуште неможам да се привикнам дека ни доаѓа есента а потоа и зимата и снегот... Иако повеќе ја сакам зимата денес сум некако тажна по летните денови...

And this is my beautiful life ...

clock-img

05.09.2010, 22:55

clock-img

Тања РР

pencil-img

2029

Притисокот ми е 85/50. Јасно ви е како се чувствувам, нели?user posted image

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

clock-img

05.09.2010, 23:00

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Леле, Тања, зошто толку низок притисокот? Напиј се едно кафенце, газиран сок... Не знам што ти помага. Ама многу бе низок...

Live and let live

clock-img

05.09.2010, 23:03

clock-img

Тања РР

pencil-img

2029

Пијам кока кола а сега ќе јадам и супа ама нема подобрување. Мноооогу ми е лошо.

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

clock-img

05.09.2010, 23:06

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

На една моја комшика притисокот и е нормален 90 со 60. Многу е слаба, коски и кожа, а трудна 6 месеци. Мајка ми е мед сестра и нон стоп и става инфузии, никако инаку не и се качува притисокот.
А плус и времево е катастрофа, нормално е да ни биде така утепано.

Live and let live

clock-img

06.09.2010, 09:20

clock-img

blue_blue

pencil-img

893

Во петокот бев во JUMBO. Немав баш време на раат се да разгледам, бидејќи морав да се вратам дома, ама генерален заклучок е дека има доста избор (освен облека за деца која е со многу лимитиран избор и уште немаат извадено колички, столчиња за јадење, седишта за во кола и такви ствари), особено на играчки. Има и супер избор на работи за дома. Цените се ептен пристојни. Гужва имаше, ама не за да се тепаат луѓе и да не можеш да видиш/земеш нешто. Добро е тоа што многу работи имаш на едно место. Се надевам дека ќе извадат повеќе облека за деца.

clock-img

06.09.2010, 09:38

clock-img

mama26

pencil-img

3977

cekajte denot ne mi zavrsil uste pa ke pisam hhehehe.inaku sabajlevo super so kafe 

clock-img

06.09.2010, 13:07

clock-img

majka 79

pencil-img

836

celata sum zdrvena od polovinata do vratot, site koski me bolat.
vo sabotata me navrna dozdot i izgleda mnogu mi dostudi, sega site koski me bolat.
kako sto velat" ti vleze studot v koski"

clock-img

06.09.2010, 13:35

clock-img

blue_blue

pencil-img

893

Ако денес го преживеам денов - добро ќе е..мислев петокот беше хорор, ама ова денес понеделнички како почна на работа - ауууу....Не знам што попрво, само некои проблеми и нови работи паѓаат од небо. Толку за мојот план за денес, ништо не сум фатила од тоа што требаше да работам, цело време се замарам со се и сешто, а капак на се треба да одам во МВР да се сликам за лична карта- не ми се припарува таму, кога ќе ми текне колкава гужва е и дека нема воздух....ај утре ќе биде нов ден

clock-img

06.09.2010, 15:35

clock-img

mama26

pencil-img

3977

pak mi e nizok pritisokot user posted image

clock-img

06.09.2010, 15:38

clock-img

lukas

pencil-img

2148

nie denes ponedelnicki bevme na vakcina so lukas super sum sega zasega lele aman samo neka ne mi kreva temp,inace e mn neraspolozen sega zaspa pred malku,jas sega pijam utrinsko kafe posto mi e prvo...pozz

clock-img

06.09.2010, 15:48

clock-img

mama26

pencil-img

3977

ne e strasno lukas imalku temperatura da ima.moevo ke krenese minimalno i dugiot den kako nov bese.lele koga ke mi tekne 4 vakcini mu stavaa abe placev so nego zaedno.i mm mu se nasolzija ocite koga me vide jas kako bebe placevuser posted image . ama  za zdravi da se mora vakcini user posted image

clock-img

06.09.2010, 15:56

clock-img

lukas

pencil-img

2148

lele mislev ednistvena sum so rikase kako malo bebe koke go bockaja
ama masala pak ovaj ic ne placi amo togas vo momentot koke mu ja klat iglata,inace prvata i vtorata koke mu ja klavaja jas placev toj ne placese,ama sega poke ne...
a,mojot ima 37.5 neznam dali da mu davam koke se razbudi eferelglan,ili da pocekvam,pojma neam..vo 13 h mu stavija,vekcina,

clock-img

06.09.2010, 15:59

clock-img

mama26

pencil-img

3977

na 37 ne sum mu davala nisto.obicno od 38 sum davala sirupce.ke si vidis sledi go da ne kaci poveke od ova pocekaj uste pola saat mislam ne e strasno pa pak meri mu

clock-img

06.09.2010, 16:28

clock-img

lukas

pencil-img

2148

sega mu meriv vo gazeto i se cudam,ima samo 36.6 prvpat po vakcina tolku po 2-3 saati da nema temp nalet to i raspolozen e se smee,hahah,kefoj sum,aman ic neka ne  kreva mozno e da ne kreni ic taka?pozz i tuka zboruvame na ovaa tema za vakcinite ke ne utepaat administratorite,,hehee..

clock-img

21.09.2010, 16:52

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

уморна сум, уморнаuser posted image

clock-img

21.09.2010, 20:32

clock-img

mama26

pencil-img

3977

celden ama bukvalno celden strasni glavobolki....

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

clock-img

21.09.2010, 21:29

clock-img

lukas

pencil-img

2148

raspolozenaaaaaaaaaaa...ubavina denes...aj utre ke vidime ....

clock-img

21.09.2010, 22:41

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

ме тресе треска.... не сум арна....user posted image Резултат на малку напор, после скоро година дрвење г'з на столче пред компјутер user posted image

кај и да е идам пак у кревет

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

Последни статии

article-img