за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
денес не идам у JUMBO, немам сили, ептен се потресов...сакам да заврши денов...сега пробувам да се концентрирам на состаноков што ми е за еден саат, ама не ми иде...
JUMBO ќе почека некој ден да се средам, да земам плата и да се расчисти таму малку гужва. Ќе пишам извештај кога ќе одам
01.09.2010, 14:26
lukas
2148
koga da odis te cekam da mi kazis da imam vreme da pocnam na mm da mu gi grizam usite za da odime...pozz ajde ke pomine se...pa i sosatnokot posle ke sio dojdes ke gi napolnis bateriite so edna dremka...
01.09.2010, 16:02
big_mama817
1331
бевме со колешката во јамбо и навистина цените беа пристапни и имаше многууу гужва а инаку трговскиот центар е чиста 5 баш изгледа светски
01.09.2010, 17:40
lukas
2148
fala big_mama817,znaci da pocnam da grizam usi..hehheh pozz
04.09.2010, 00:36
Палешка РР
7505
Денес, необично убаво. Уште ноќва ако ми се посреќи....без крила ќе излетам
04.09.2010, 12:47
jovanka
1745
Kako bi mozela na odmor samo pozitivno-odlicno.
04.09.2010, 19:42
Julie1
2354
Како се чуствувате овој дождлив ден? Јас сеуште неможам да се привикнам дека ни доаѓа есента а потоа и зимата и снегот... Иако повеќе ја сакам зимата денес сум некако тажна по летните денови...
05.09.2010, 22:55
Тања РР
2029
Притисокот ми е 85/50. Јасно ви е како се чувствувам, нели?
05.09.2010, 23:00
AnnaMolly RR
6409
Леле, Тања, зошто толку низок притисокот? Напиј се едно кафенце, газиран сок... Не знам што ти помага. Ама многу бе низок...
05.09.2010, 23:03
Тања РР
2029
Пијам кока кола а сега ќе јадам и супа ама нема подобрување. Мноооогу ми е лошо.
05.09.2010, 23:06
AnnaMolly RR
6409
На една моја комшика притисокот и е нормален 90 со 60. Многу е слаба, коски и кожа, а трудна 6 месеци. Мајка ми е мед сестра и нон стоп и става инфузии, никако инаку не и се качува притисокот. А плус и времево е катастрофа, нормално е да ни биде така утепано.
06.09.2010, 09:20
blue_blue
893
Во петокот бев во JUMBO. Немав баш време на раат се да разгледам, бидејќи морав да се вратам дома, ама генерален заклучок е дека има доста избор (освен облека за деца која е со многу лимитиран избор и уште немаат извадено колички, столчиња за јадење, седишта за во кола и такви ствари), особено на играчки. Има и супер избор на работи за дома. Цените се ептен пристојни. Гужва имаше, ама не за да се тепаат луѓе и да не можеш да видиш/земеш нешто. Добро е тоа што многу работи имаш на едно место. Се надевам дека ќе извадат повеќе облека за деца.
06.09.2010, 09:38
mama26
3977
cekajte denot ne mi zavrsil uste pa ke pisam hhehehe.inaku sabajlevo super so kafe
06.09.2010, 13:07
majka 79
836
celata sum zdrvena od polovinata do vratot, site koski me bolat. vo sabotata me navrna dozdot i izgleda mnogu mi dostudi, sega site koski me bolat. kako sto velat" ti vleze studot v koski"
06.09.2010, 13:35
blue_blue
893
Ако денес го преживеам денов - добро ќе е..мислев петокот беше хорор, ама ова денес понеделнички како почна на работа - ауууу....Не знам што попрво, само некои проблеми и нови работи паѓаат од небо. Толку за мојот план за денес, ништо не сум фатила од тоа што требаше да работам, цело време се замарам со се и сешто, а капак на се треба да одам во МВР да се сликам за лична карта- не ми се припарува таму, кога ќе ми текне колкава гужва е и дека нема воздух....ај утре ќе биде нов ден
06.09.2010, 15:35
mama26
3977
pak mi e nizok pritisokot
06.09.2010, 15:38
lukas
2148
nie denes ponedelnicki bevme na vakcina so lukas super sum sega zasega lele aman samo neka ne mi kreva temp,inace e mn neraspolozen sega zaspa pred malku,jas sega pijam utrinsko kafe posto mi e prvo...pozz
06.09.2010, 15:48
mama26
3977
ne e strasno lukas imalku temperatura da ima.moevo ke krenese minimalno i dugiot den kako nov bese.lele koga ke mi tekne 4 vakcini mu stavaa abe placev so nego zaedno.i mm mu se nasolzija ocite koga me vide jas kako bebe placev . ama za zdravi da se mora vakcini
06.09.2010, 15:56
lukas
2148
lele mislev ednistvena sum so rikase kako malo bebe koke go bockaja ama masala pak ovaj ic ne placi amo togas vo momentot koke mu ja klat iglata,inace prvata i vtorata koke mu ja klavaja jas placev toj ne placese,ama sega poke ne... a,mojot ima 37.5 neznam dali da mu davam koke se razbudi eferelglan,ili da pocekvam,pojma neam..vo 13 h mu stavija,vekcina,
06.09.2010, 15:59
mama26
3977
na 37 ne sum mu davala nisto.obicno od 38 sum davala sirupce.ke si vidis sledi go da ne kaci poveke od ova pocekaj uste pola saat mislam ne e strasno pa pak meri mu
06.09.2010, 16:28
lukas
2148
sega mu meriv vo gazeto i se cudam,ima samo 36.6 prvpat po vakcina tolku po 2-3 saati da nema temp nalet to i raspolozen e se smee,hahah,kefoj sum,aman ic neka ne kreva mozno e da ne kreni ic taka?pozz i tuka zboruvame na ovaa tema za vakcinite ke ne utepaat administratorite,,hehee..
21.09.2010, 16:52
agnes77
1959
уморна сум, уморна
21.09.2010, 20:32
mama26
3977
celden ama bukvalno celden strasni glavobolki....
21.09.2010, 21:29
lukas
2148
raspolozenaaaaaaaaaaa...ubavina denes...aj utre ke vidime ....
21.09.2010, 22:41
Viktori
5329
ме тресе треска.... не сум арна.... Резултат на малку напор, после скоро година дрвење г'з на столче пред компјутер
кај и да е идам пак у кревет