cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Како се чувствувате денес?

clock-img

17.03.2011, 14:44

clock-img

vodickata

pencil-img

278

olivija nemoj da si takva te molam razmisluvaj pozitivno i ispravi ja glavat napravi prijaten precek na toa sto treba da se stvori vo tebe napravi da mu bide ubavo za da bide tuka te guskam silno i ti ja prakam seta sreka na svetov i ti davam silna podrska i uste ednas te molam pusti ubava muzika gushni go stomaceto i kazi mu deka mora da se stvori bebushot zosto ti mnoooogu si go sakash user posted image user posted image user posted image

:))СЕКОЈ НОВ ДЕН НОСИ НОВА НАДЕЖ :))

clock-img

17.03.2011, 17:29

clock-img

skorpijana

pencil-img

683

dobroooooooooooooooooo

zivej go sekoj dena kako posleden

clock-img

17.03.2011, 17:38

clock-img

Tanjat7880

pencil-img

1256

Olivija,mnogu dobro te svkjam i tocno znam kako ti e!
Eve kako jas se spravuvam so vakvite situacii:
-Dobro isplaci se,taguvaj i sekiraj se no ne povekje od tri dena!
-Napravi plan i programa za se ona shto treba da go srabotish a nikako da go napravish i frli se na rabota!
-Vidi si gi tvoite RESURSI koi ti se nudat vo ovoj period i niv eksploatiraj gi(kozmeticar,patuvanje,druzenje,kupuvanje...)
Jas vaka funkcioniram i mi uspeva-ke uspeesh i ti!

clock-img

23.03.2011, 10:32

clock-img

Ana Dani

pencil-img

23

Olivija, ne znam da ti dadam zbor za uteha koj leci naednas se, no znam po sebe deka najgolemata sila ja crpime od nas samite, ja imame postojano vo nas, no nekogas kako da nemame zelba da posigneme po nea, pa eden mal zbor od prijatel kako potsetnik moze da ja ponisti nasata apatija i da ne natera da bideme ona sto nasvistina sme, silni, izdrzlivi i nepobedlivi! Ni jas vo momentov ne se cuvstvuvam fino, no znam deka prakticnite vezbi mozat da pomognat. Zatoa smej se i koga ne ti se smee, koga ti idat neubavi misli brkaj gi kako so raka i ako treba sprotivno na niv misli na bilo sto, na gluposti ako treba, ke vidis pomaga. Ne se razocaruvaj pred se vo sebe i veruvaj deka se ke se sredi. Toa poleka ke ti ja vraka silata i zelbata da uspees i pokraj se! Mislam deka ima vistina vo ona - kakva energija mu isparkame ne univerzumot, takav i nam ni se vraka. Zatoa glavata gore i nisto ne e posilno od tebe! Guski!!!!!

clock-img

23.03.2011, 19:34

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

umornouser posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

23.03.2011, 19:59

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

Лошо....многу лошо !!! Денес дури правев ручек, за секунда го испуштив Мартин од вид и дури да се свртам тој сакал да се исправи на стакленото масиче, но се лизна и слушнав еден силен тресок и ми се пресокоа нозетеuser posted image user posted image Се удри на главчето, пиштеше вриштеше, не се расече, ама има огрооомна џунка.
Уф колку виновно се чувствувамuser posted image user posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

clock-img

24.03.2011, 17:29

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

Ох душиче, не се секирај Мартинс мам, ехе колку пати ќе се удираат, ќе паѓаат, викаат 500 пати додека не падне, не бива, па не можеме цело време да ги пазиме, тоа е, само Господ нека ги чува

Да не бидам оф топик, јас денеска се чувствувам како деновuser posted image , а немам посебна причина за тоа

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

clock-img

30.03.2011, 15:47

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

Наелектризирано

clock-img

30.03.2011, 16:19

clock-img

zapce

pencil-img

361

Mi se spie, ta mi se place, i deneska ne sum bas raspolozena za druzba i ne sum dobro drustvo za nikoj.

Ако не сум за себе - кој ќе биде за мене?
Ако сум само за себе - што сум јас?
Ако не сега - кога?

clock-img

30.03.2011, 16:23

clock-img

mamamoni

pencil-img

492

депресивно user posted image

Daughters are another version of yourself, but only better !

clock-img

18.04.2011, 13:10

clock-img

skorpijana

pencil-img

683

denes mnogu sum nervozna celo vreme plakam uzasno mi e edvaj cekam da dojde vecer da pomine ovoj malerozen den user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zivej go sekoj dena kako posleden

clock-img

18.04.2011, 13:52

clock-img

strelec 8

pencil-img

420

kako udrena so mokar corap

clock-img

18.04.2011, 14:24

clock-img

antonie

pencil-img

132

denska naj naj glupo

clock-img

18.04.2011, 14:47

clock-img

Џесика

pencil-img

2036

Одвратно се чувствувам, внука ми денес ја задржале на инфективно, цела недела ќе остане таму на инфузија... душата ме боли... аман веќе со овие градинки, аман!!! user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

clock-img

18.04.2011, 14:54

clock-img

rina13

pencil-img

1147

se osekjam ko da me pominal valjak edno 5 6 pati ama asalno,mi se spie uzasno user posted image me ostavi bez minutka son,kaj i da ke se flekosam  u nesves....user posted image

clock-img

18.04.2011, 15:01

clock-img

Annet

pencil-img

2404

se osekam omalaksano i dosadno i vremevo neka se stopli da se setam povise oti od doma mi e preku glava ;-)))))))))))))

clock-img

18.04.2011, 15:16

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

Ај фил гуд...тананананананаuser posted image user posted image user posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

clock-img

18.04.2011, 15:51

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

Размрдано ( читај генералка од сабајле ) user posted image ама супер ми е сега малку тажно мм ми е 2 смена до 11 user posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

13.05.2011, 10:11

clock-img

annie

pencil-img

187

уште е рано да кажам како се чувствувам денес пошто е рано сабајле ама ако денот по утрото се познава ке биде денов ужасен.

Солзата е нејзин начин да се изрази, нејзината тага, нејзината љубов, нејзината осаменост, нејзината болка и нејзината гордост!!!

clock-img

13.05.2011, 10:18

clock-img

Yummy Mammy

pencil-img

1690

Petocki :))))

There are no strangers, just friends you haven''t met yet!

clock-img

13.05.2011, 10:21

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy

user posted image Исто

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

13.05.2011, 10:38

clock-img

kuklica

pencil-img

264

plus to i soncevo ihuuuuuuuuuuuuuuu user posted image

ИЗВОРНА ПОРАКА: penelopa

ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy

user posted image Исто

clock-img

13.05.2011, 10:51

clock-img

zapce

pencil-img

361

Pa se custvuvam ubavo so pomislata deka denes e petok i ide vikend, ama ke se custvuvam uste poubavo koga ke si odam doma od rabota i ako se zadrzi vremeto ke prostema so sinceto

Ако не сум за себе - кој ќе биде за мене?
Ако сум само за себе - што сум јас?
Ако не сега - кога?

clock-img

13.05.2011, 10:56

clock-img

anedespo

pencil-img

940

Premorena veke 2 meseci nanazad. Definitivno treba da ja proveram tiroidata

clock-img

13.05.2011, 18:02

clock-img

mama26

pencil-img

3977

deneska edna zena vo avtobus nakaj doma si odime i kupiv nesto i za doma..mi veli devojce da sednam zemi go maliot vo skut..ok vikam nema problem sedni si ama molimte kesickava neka e kaj tebe vo skut posto imam nesto krslivo vnatre...leleee zbesna taka sto i kazv i prodolzi da si stoi..ova starive bile bogdacuvauser posted image i uste si se cudam user posted image

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

Последни статии

article-img