за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
olivija nemoj da si takva te molam razmisluvaj pozitivno i ispravi ja glavat napravi prijaten precek na toa sto treba da se stvori vo tebe napravi da mu bide ubavo za da bide tuka te guskam silno i ti ja prakam seta sreka na svetov i ti davam silna podrska i uste ednas te molam pusti ubava muzika gushni go stomaceto i kazi mu deka mora da se stvori bebushot zosto ti mnoooogu si go sakash
17.03.2011, 17:29
skorpijana
683
dobroooooooooooooooooo
17.03.2011, 17:38
Tanjat7880
1256
Olivija,mnogu dobro te svkjam i tocno znam kako ti e! Eve kako jas se spravuvam so vakvite situacii: -Dobro isplaci se,taguvaj i sekiraj se no ne povekje od tri dena! -Napravi plan i programa za se ona shto treba da go srabotish a nikako da go napravish i frli se na rabota! -Vidi si gi tvoite RESURSI koi ti se nudat vo ovoj period i niv eksploatiraj gi(kozmeticar,patuvanje,druzenje,kupuvanje...) Jas vaka funkcioniram i mi uspeva-ke uspeesh i ti!
23.03.2011, 10:32
Ana Dani
23
Olivija, ne znam da ti dadam zbor za uteha koj leci naednas se, no znam po sebe deka najgolemata sila ja crpime od nas samite, ja imame postojano vo nas, no nekogas kako da nemame zelba da posigneme po nea, pa eden mal zbor od prijatel kako potsetnik moze da ja ponisti nasata apatija i da ne natera da bideme ona sto nasvistina sme, silni, izdrzlivi i nepobedlivi! Ni jas vo momentov ne se cuvstvuvam fino, no znam deka prakticnite vezbi mozat da pomognat. Zatoa smej se i koga ne ti se smee, koga ti idat neubavi misli brkaj gi kako so raka i ako treba sprotivno na niv misli na bilo sto, na gluposti ako treba, ke vidis pomaga. Ne se razocaruvaj pred se vo sebe i veruvaj deka se ke se sredi. Toa poleka ke ti ja vraka silata i zelbata da uspees i pokraj se! Mislam deka ima vistina vo ona - kakva energija mu isparkame ne univerzumot, takav i nam ni se vraka. Zatoa glavata gore i nisto ne e posilno od tebe! Guski!!!!!
23.03.2011, 19:34
Bogdancanka
5422
umorno
23.03.2011, 19:59
Martins mom
3342
Лошо....многу лошо !!! Денес дури правев ручек, за секунда го испуштив Мартин од вид и дури да се свртам тој сакал да се исправи на стакленото масиче, но се лизна и слушнав еден силен тресок и ми се пресокоа нозете Се удри на главчето, пиштеше вриштеше, не се расече, ама има огрооомна џунка. Уф колку виновно се чувствувам
24.03.2011, 17:29
Snowhite RR
5042
Ох душиче, не се секирај Мартинс мам, ехе колку пати ќе се удираат, ќе паѓаат, викаат 500 пати додека не падне, не бива, па не можеме цело време да ги пазиме, тоа е, само Господ нека ги чува
Да не бидам оф топик, јас денеска се чувствувам како денов , а немам посебна причина за тоа
30.03.2011, 15:47
Martins mom
3342
Наелектризирано
30.03.2011, 16:19
zapce
361
Mi se spie, ta mi se place, i deneska ne sum bas raspolozena za druzba i ne sum dobro drustvo za nikoj.
30.03.2011, 16:23
mamamoni
492
депресивно
18.04.2011, 13:10
skorpijana
683
denes mnogu sum nervozna celo vreme plakam uzasno mi e edvaj cekam da dojde vecer da pomine ovoj malerozen den
18.04.2011, 13:52
strelec 8
420
kako udrena so mokar corap
18.04.2011, 14:24
antonie
132
denska naj naj glupo
18.04.2011, 14:47
Џесика
2036
Одвратно се чувствувам, внука ми денес ја задржале на инфективно, цела недела ќе остане таму на инфузија... душата ме боли... аман веќе со овие градинки, аман!!!
18.04.2011, 14:54
rina13
1147
se osekjam ko da me pominal valjak edno 5 6 pati ama asalno,mi se spie uzasno me ostavi bez minutka son,kaj i da ke se flekosam u nesves....
18.04.2011, 15:01
Annet
2404
se osekam omalaksano i dosadno i vremevo neka se stopli da se setam povise oti od doma mi e preku glava ;-)))))))))))))
18.04.2011, 15:16
Martins mom
3342
Ај фил гуд...танананананана
18.04.2011, 15:51
Pepelaska *
3820
Размрдано ( читај генералка од сабајле ) ама супер ми е сега малку тажно мм ми е 2 смена до 11
13.05.2011, 10:11
annie
187
уште е рано да кажам како се чувствувам денес пошто е рано сабајле ама ако денот по утрото се познава ке биде денов ужасен.
13.05.2011, 10:18
Yummy Mammy
1690
Petocki :))))
13.05.2011, 10:21
penelopa
3419
ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy
Исто
13.05.2011, 10:38
kuklica
264
plus to i soncevo ihuuuuuuuuuuuuuuu
ИЗВОРНА ПОРАКА: penelopa
ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy
Исто
13.05.2011, 10:51
zapce
361
Pa se custvuvam ubavo so pomislata deka denes e petok i ide vikend, ama ke se custvuvam uste poubavo koga ke si odam doma od rabota i ako se zadrzi vremeto ke prostema so sinceto
13.05.2011, 10:56
anedespo
940
Premorena veke 2 meseci nanazad. Definitivno treba da ja proveram tiroidata
13.05.2011, 18:02
mama26
3977
deneska edna zena vo avtobus nakaj doma si odime i kupiv nesto i za doma..mi veli devojce da sednam zemi go maliot vo skut..ok vikam nema problem sedni si ama molimte kesickava neka e kaj tebe vo skut posto imam nesto krslivo vnatre...leleee zbesna taka sto i kazv i prodolzi da si stoi..ova starive bile bogdacuva i uste si se cudam