cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Како се чувствувате денес?

clock-img

13.05.2011, 20:44

clock-img

prettygirl

pencil-img

398

neznam denes sho mi e cel den imam glavobolka i mi se loshi.Dvapati izlegov malku na sonce i 2ta pati mi se slosiuser posted image

Ona sto moze da go donese momentot, ne moze ni celiot zivot

clock-img

13.05.2011, 22:06

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Како воз да ме прегазил user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

13.05.2011, 23:54

clock-img

podarok

pencil-img

79

Преубаво, бев на мигун масажа. Поубавото е што си договорив и за утре. Девојки морате да го пробате ова, ве враќа во животuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.05.2011, 00:07

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

изморена сум, денес многу пешачев, ама не се предавам и не легнувам додека не го изгрицкам целито сончоглед што го имам дома  user posted image user posted image user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

14.05.2011, 10:01

clock-img

Olivia

pencil-img

1961

Vozbudena sum i raseana i srekna utre e golem den na svadba sum user posted image

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

clock-img

22.05.2011, 15:13

clock-img

twin girls

pencil-img

32

Несреќна сум user posted image затоа што не можам да најдам начин смирено да разговарам со сопругот за нашиот заеднички живот (ние двајцата и децата), а да не ги спомнува неговите. Пред развод сме, имаме закажано рочиште, а и тој не знае зашто ја поднел тужбата.

The best inheritance a parent can give to his children is a few minutes of their time each day.

clock-img

22.05.2011, 17:40

clock-img

skorpijana

pencil-img

683

dobra sum malku nastinata ali dobro e

zivej go sekoj dena kako posleden

clock-img

23.05.2011, 09:54

clock-img

temjana

pencil-img

1159

Сеуште се опоравувам од викендот во Охрид, свадба, пиење, јадење, играње, пеење уфф многу ми дојде. и денес оп на работа а мене всушност ми треба уште еден викенд за да се вратам во колосекuser posted image

clock-img

23.05.2011, 10:12

clock-img

kuklica

pencil-img

264

Pospanouser posted image sabotata izlezena do 3 vcera stanav vo 8 sabajle i pak legnav snosti vo 12 i stanav vo 6 sabajle i kako da se osekam denes user posted image

clock-img

23.05.2011, 12:37

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

баш финоuser posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

clock-img

23.05.2011, 13:12

clock-img

mamadeja

pencil-img

43

Изнервирано. Денес имав закажано на Очна клиника преглед за детето, земав смена од работа, пола саат баравме паркинг и на крај кога дојдовме доле во амбулантата ни кажаа дека докторот нема да дојде. 

clock-img

03.06.2011, 18:11

clock-img

blond

pencil-img

1268

Речиси одлично.
Нема поубаво чувство од тоа кога родителите кои живеат далеку, ќе те изненадат. Прекрасно поминато попладне со нив.

clock-img

03.06.2011, 19:14

clock-img

amelbebe

pencil-img

1105

mi pomina rabotnata nedela,ama eten sum umorna denes,mi se spie mi se place od umor

clock-img

09.06.2011, 13:29

clock-img

blond

pencil-img

1268

Денес полна со енергија, уште рано сабајле си фатив дома се да пребришувам. А секој ден си чистам по нешто, ама денес генералка (а каква генералка треба на реновиран спрат user posted image ), ама само си барам причина да работам нешто, си велам ај ќе го натерам малово да излезе ако сум поактивна user posted image

< Поракaта ја уредил blond -- 9.6.2011 13:43:18 >

clock-img

10.06.2011, 02:08

clock-img

Lidina

pencil-img

259

Супер, станав пак ноќна птицаuser posted image и рошкам по Рингераја, што можам да прочитам, се си мислам нема да имам време олку, кога ќе се роди бебоuser posted image

clock-img

10.06.2011, 13:57

clock-img

prettygirl

pencil-img

398

katastrofa...grloto crveno piperce, me prefati nastinkata od mm i sega sozdravje da si ja nosam:).Iznervirana...od renoviranjeto po doma pa se samo nesto fali nesto ne odgovara nesto eksik neka zavrsi denot ic ne mi e ubav

Ona sto moze da go donese momentot, ne moze ni celiot zivot

clock-img

10.06.2011, 15:31

clock-img

humana

pencil-img

596

Катастрофално,нервозно без везе,ке одам кај моите да се одморам малку зашто неможам да ги гледам овие овде,ке почнам на цел глас да плачамuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.06.2011, 17:57

clock-img

strelec 8

pencil-img

420

i vcera i deneska i se do sreda ke bidam pod stres.abe po cel den samo sum pod stres i nekoi losi misli te vaka ke bide,te onaka.imam 29 godini i seuste se nemam napieno nesto za smiruvanje.ama ako prodolzam pod ovie stresovi mora da se napijam nesto.imam dve deca i koga gi gledam se mi se place.eve i sega koga pisuvam mi se place.ke pukanam se dodeka ne pomine taa bura na rabotata.

clock-img

11.06.2011, 09:36

clock-img

Hunny

pencil-img

626

Леле луѓе, не знам што ми е деновивеuser posted image , само ми се спие, главата ми паѓа за спиење! Аман веќе со тој низок притисок!

clock-img

11.06.2011, 13:19

clock-img

lukas

pencil-img

2148

izlegov pred da se napijam kafe i sega glavata mi tezi!!!user posted image

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

clock-img

11.06.2011, 13:24

clock-img

Tanjat7880

pencil-img

1256

Docekav i da mu se rasklati prvoto zapce na mojot sin,bevme na stomatolog,uredno go izvadivme i jas sum vozbudena ko koga istoto ova zapce mu porasnauser posted image user posted image user posted image

clock-img

11.06.2011, 13:34

clock-img

mamicki

pencil-img

1111

Konfuzno i pospano user posted image

clock-img

11.06.2011, 13:57

clock-img

mama26

pencil-img

3977

prekrasno user posted image ke mi pukne stomakot deka tetka mi mi dojde user posted image user posted image user posted image abe mi ide da prespijam edna nedela dur si zamine

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

clock-img

11.06.2011, 13:58

clock-img

mama26

pencil-img

3977

ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjat7880

Docekav i da mu se rasklati prvoto zapce na mojot sin,bevme na stomatolog,uredno go izvadivme i jas sum vozbudena ko koga istoto ova zapce mu porasnauser posted image user posted image user posted image

hahaha kolku se smesni taka koga im se menuvaat zabite..ajde ajde novi i uste pojaki idat user posted image

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

clock-img

11.06.2011, 15:06

clock-img

mila mama

pencil-img

1616

Umorno i malaksano user posted image

Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata...
No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.

Последни статии

article-img