cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Како се чувствувате денес?

clock-img

19.07.2011, 11:55

clock-img

dostickage

pencil-img

2181

nekako bad mi e .cel den gi mislev supernova i fenix.mislam ne niv kolku sto mi bese zal za bebenceto.
znam deka covek treba da e poracionalen ,no sto se moze.pa mace mi e bad:(
i plus ne sum naspanauser posted image

clock-img

19.07.2011, 11:56

clock-img

Maci3

pencil-img

86

Многуууу уморно user posted image

clock-img

19.07.2011, 12:46

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

лошоuser posted image user posted image user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

23.07.2011, 00:08

clock-img

elenaanamarija

pencil-img

120

denov go pominav...ok...nekako umorno, safroticno...dosadno....a i nervozno....verojatno zasto ne izlegovme da prosetkame, relaksaciono, tuku samo do ambulanta i nazad...baj d vej dobri sme... i nemame sipanici....;)
sega od sto ne mi se spie i nemam so da praam, a i da imam nekako me mrzi, pa dremam na fb-ov i tuka na ringerajava i si citkam po nesto...i toa...eve pozzz od mene do site sto ne spijat i se zanimavaat tuka...;)))user posted image

clock-img

23.07.2011, 00:25

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

Уморнооооооооо,многу уморнооо,на мм колегите ни беа на повојница и цел ден нешто спремав и со user posted image наваму натаму и еве сеа се туширав и ќе легнувам

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

clock-img

05.08.2011, 08:34

clock-img

miana

pencil-img

6152

Denes se cuvstvuvam mnogu ubavo...polnam 25 godini :) Mojot soprug sabajlevo podzaboravi da mi cestita pa koga mu tekna ziv se izede user posted image   Ne mu zameruvam-bidejki mi nadohnadi so mnogu ubavi zborovi user posted image user posted image user posted image user posted image Neznam kako se stavaat sliki za da ve pocastam nesto ..Ajde poducete me !

Животот е краток. Крши ги правилата, простувај брзо, бакнувај бавно, сакај вистински, смеј се неконтролирано и никогаш не жали за нешто што те насмеало.

clock-img

05.08.2011, 08:54

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

Se cuvstvuvam naspano,raspolozeno sega za sega, a i petok e me ceka se nadevam ubav vikend.
Miana srekjen rodenden,ubav den da imas,i se najdobro vo zivotot

clock-img

05.08.2011, 09:22

clock-img

sabrina

pencil-img

13

em mi olesna otkoga mi dojde user posted image em umorno i ne mi se odi na rabota utre moram li

clock-img

05.08.2011, 09:37

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

Ненаспано,синоќа user posted image на секои два саати се будеше, незнам што му беше, дали дека многу луѓе го играат сеа тука кај мајка ми, а дома научено самичко со мене и ммuser posted image

clock-img

05.08.2011, 10:15

clock-img

kuklica

pencil-img

264

nikako user posted image od sto mi se spie veke mi se user posted image i umorna sum otepana a i vremevo si go pravi svoeto user posted image da se nadevam deka ke se najdi nekoj sto ke mi go podobri raspolozenieto do kraj na denov

clock-img

05.08.2011, 10:18

clock-img

miana

pencil-img

6152

Vo blagodaram na site sto mi cestitavte
Bidete i vie zivi i zdravi uste mnogu rodendeni

clock-img

05.08.2011, 10:20

clock-img

Џесика

pencil-img

2036

ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 RR

Ненаспано,синоќа user posted image на секои два саати се будеше, незнам што му беше, дали дека многу луѓе го играат сеа тука кај мајка ми, а дома научено самичко со мене и ммuser posted image

Па љокаше коктели синоќа, којзнае што све исцицало детето user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

clock-img

05.08.2011, 10:45

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Слободно како птица! Последен ден на работа, скратено работно време! Од утре сум на одмооооооооор! user posted image

Live and let live

clock-img

05.08.2011, 23:10

clock-img

mila 3

pencil-img

193

dosta napnato, a neznam zostouser posted image dobro bi mi doslo da imam edna bokserska vreka, da se opustam malku user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.08.2011, 23:27

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

ИЗВОРНА ПОРАКА: mila 3

dosta napnato, a neznam zostouser posted image dobro bi mi doslo da imam edna bokserska vreka, da se opustam malku user posted image user posted image user posted image

откако ќе ја изнаудираш вреќата, праќај ја кај мене!!! мислам дека ќе пукнам или полудам од нервоза и себични ѓубриња!!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

05.08.2011, 23:35

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: mila 3

откако ќе ја изнаудираш вреќата, праќај ја кај мене!!! мислам дека ќе пукнам или полудам од нервоза и себични ѓубриња!!

аман Мацо, шо ти станало?

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

clock-img

05.08.2011, 23:48

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Јас дојдов да ѕирнам, ама ми е страв некој да не ме натепа. Ај чао user posted image

п.с. Инаку јас супер сум денес  user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

clock-img

06.08.2011, 00:11

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Немој да бегаш! Не мавам јас по невини! Има еден куп денес што не ги сакам, ама вие Рингерајки не сте тие!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

06.08.2011, 13:50

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

убаво ама ми дојде конечно па ме боли мешетоuser posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

06.08.2011, 14:45

clock-img

ljubicicaaa

pencil-img

44

никако ... цел ден мие неубо, де ми се јаде, де ми се лоши, ми се спие, место не ме фака, само се шетам низ соби user posted image ама секогаш кога ми е лошо и ако казам на некој ми се чини поарно миеuser posted image

clock-img

06.08.2011, 14:55

clock-img

Olivia

pencil-img

1961

Tromava sum od vcera kako da imam staveno tegovi na stapalata, nozete mi se za prv pat oteceni, neznam kako treba da reagiram user posted image

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

clock-img

06.08.2011, 15:27

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

Среќна сум user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.08.2011, 15:39

clock-img

Џесика

pencil-img

2036

Денес се чувствувам чудно, не знам што ми стана, се нешто ми се праи, не можам да седам, а физички сум мрзлива денес...го терам мм да мењаме распоред во дневната, уште малку и ќе го убедам user posted image дошло време за промени...user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

clock-img

06.08.2011, 16:16

clock-img

Bibe 14

pencil-img

71

Pospanouser posted image

THE SKY IS THE LIMIT!

clock-img

04.10.2011, 13:03

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

eve veke eden period se cuvstvuvam uzasno,a denes veke mislam deka ke eksplodiram od nervozauser posted image user posted image user posted image neznam sto mi e osekam kako da vrijam odvnatre i eden pogresen zbor moze da me raslpace,sekoj moment solzite mi se na ocite,dali ova e nesto sto mi se sobralo na kup ili sto djavol mi e ni sama nemozeam da si objasnam,sakam samo sto pobrzo da izcezne ovaa nervoza i nemir vo meneuser posted image user posted image user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

Последни статии

article-img