cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Како се чувствувате денес?

clock-img

18.10.2012, 19:31

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

denes cel den sum pospanauser posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

18.10.2012, 19:34

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

и мене денес многу ми се спие, се осеќам некако без енергија а пак 100 работи завршив денес. тек сега се враќам дома, а излезена сум од 6 саат сабајле. не моменти имам некоја внатрешна нервоза денес, мора да ја испукам некаде (само да не испадне на некого на крај).

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

18.10.2012, 20:07

clock-img

kremco

pencil-img

414

Posle pola saat burickanje po mojot cerviks,doktorkata na uspea da mi ja izvadi spiralata(konecot bil prekratok) posle pravo izmacuvanje odluciv utre rano so totalna anestezija da ja izvadi...user posted image

clock-img

18.10.2012, 23:41

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

Лошо,мнооогу лошо!Денес со мм прав]име 4год од брак,ама тој ептен ме разочараuser posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

clock-img

18.10.2012, 23:43

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

user posted image

ќе помине,

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

09.11.2012, 17:48

clock-img

mosa

pencil-img

546

Deneska sem bas happy.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bev na frizer ja srediv kosata malku se sisav ,mi ja vitkaa kosata,depilirav lice.I sto e najvazno frizurata mi stoi super.Sega cekam uste utre da dojde mm od pat i on da kaze kako mu se sviga.Inaku okapav 3 saati u frizernica,bez dete.

BRAKOT vsusnost e fensi zbor za posvojuvanje vozrasno masko dete koe ne e sposobno da se grizi samoto za sebe!!!

clock-img

16.11.2012, 00:10

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Лошо со главоболка,кивавица,синуси...user posted image ама како завршува денот подобро сум user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

clock-img

16.12.2012, 23:40

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

денес цел ден ми е ужасuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image незнам што се случува со мене ама ептен сум нервозна,од ситница може да се расплачам, да се изнервирам да викам како лудачаuser posted image уфффффффффффф

clock-img

17.12.2012, 00:03

clock-img

elenak

pencil-img

2004

ИЗВОРНА ПОРАКА: Bogdancanka RR

денес цел ден ми е ужасuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image незнам што се случува со мене ама ептен сум нервозна,од ситница може да се расплачам, да се изнервирам да викам како лудачаuser posted image уфффффффффффф

Па пробај да се смириш, во моментов најмалку што ти треба е да бидеш нервозна. Прави го она што те исполнува и што ќе ти ги тргне мислите и немој апсолутно со никого да се замараш. Верувај во твоето малечко кое некаде те чека...Ти ја праќам целата среќа на овој свет user posted image

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

clock-img

27.12.2012, 09:56

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Денов ми почна со среќна вест кога видов дека Меланија РР е бремена и мноооооооогу се израдував!
Но само што дознав една трагична вест и уште се тресам од жал... На една моја комшика и починало сабајле бебенцето што се роди пред неколку недели... Многу ми е жал, мноооогу!

Live and let live

clock-img

27.12.2012, 10:48

clock-img

Calypso

pencil-img

1386

Денес сум нервозна, разочарана... уште еднаш ми се потврди дека од Македонија држава не бидува... секојдневно се нервирам со ситуации за кои реално не треба да се нервирам - дали треба да се прашувам секоја зима дали ќе се стоплиме? Не знам колку пати го решававме проблемот со греењето, и ниеден начин не е успешен... најмногу заради ЕВН и нивната никаква струја што одвај држи напон, и секој ден или нема струја или нема една фаза... ко да живееме во 19 век јбг...
од друга страна... досега веќе требаше да си заминеме од мк... а процесот со визите се издолжи... не знам ни дали воопшто ќе биде нешто... само знам дека ќе барам било каков начин да заминеме од тука... секој ден се повеќе и повеќе сум решена дека не сакам мои деца да растат во Македонија...

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.

clock-img

27.12.2012, 11:55

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

Денес се чувствувам ко да е Понеделник....user posted image
Калипсо ти посакувам што побрзо да си заминете и да си најдете мир некаде надвор од Мк.

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

28.12.2012, 18:37

clock-img

iviv

pencil-img

368

presreknaaaaaaaaa !!!!!!!!

clock-img

28.12.2012, 23:24

clock-img

*Elena*

pencil-img

542

Superrr, so ogled na toa deka ne sum na rabota naredna cela nedela user posted image

clock-img

28.12.2012, 23:47

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Гладнаа цел ден! Постам во Петок и едвај чекам да дојде 00:00 часот , до мене имам една голема Милка и има маф да ја сторам.user posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

29.12.2012, 10:47

clock-img

Ring

pencil-img

602

Исполнето, среќна....без некоја посебна причина....и баш се радувам !

clock-img

03.01.2013, 22:16

clock-img

Simona_k

pencil-img

299

ДЕНЕС...ПОДОБРО ОД ВЧЕРА И ЗАВЧЕРА ИЗГЛЕДА ДОБРО СУМ СПИЕЛА.....

clock-img

03.01.2013, 22:36

clock-img

Ring

pencil-img

602

напнато...утре сум на важен разговор....кој знае што ќе излезе, дај боже да е на арно user posted image

Your children will become who you are...so be who you want them to be !

clock-img

11.03.2013, 20:01

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

цел ден се смешкам се земам ама одвнатре нешто ми врие ме јаде некоја нервоза кој знае што ќе излезеuser posted image

< Поракaта ја уредил Bogdancanka RR -- 11.3.2013 20:02:39 >

clock-img

11.03.2013, 20:04

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Изнервирано, напнато, заебано!! Како порано не сватив со какви олоши си имам работа?!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

11.03.2013, 20:09

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

со денови поспано, па така и денес... до времето ли ќе да е? Ама сум така безволнаuser posted image

clock-img

11.03.2013, 20:10

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

Izgleda do vremevo e, i jas sum nekako potistena ,mutavo se osekjam

clock-img

11.03.2013, 20:24

clock-img

Gardenia

pencil-img

682

И јас поспано,очите ми се на пола копје user posted image

clock-img

11.03.2013, 20:28

clock-img

*Elena*

pencil-img

542

Utepanooo, so ogled na toa deka sin mi vadi 4ki, spiena sum samo 3h nokeska, i uste sum pri svest, neznam kako samo srabotiv na rabota denesuser posted image

clock-img

11.03.2013, 22:19

clock-img

zzaa

pencil-img

884

denes sum super se iznasetavme so Eva se iznaigravme posle na kafe si bevme prekasno...

Денот кога се збогатив ... Станав мајкa
http://lpmf.lilypie.com/9ToIp2.png?PUn0FHCJ
принцеза на мама

Последни статии

article-img