cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Како се чувствувате денес?

clock-img

25.08.2013, 18:34

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Уф, имав убав ден, ама сега кога веќе се прибрав дома - како претепана се чувстувам.user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

26.08.2013, 20:22

clock-img

mommy_angels RR

pencil-img

1543

како воз да ме згазил,веќе извесно време е така

clock-img

26.08.2013, 21:04

clock-img

kapina

pencil-img

4327

Nervozno celden go pominav po bolnici na transfuziologija vo strumica otidov vo9 zavrsiv vo 12cekav tri saata red

clock-img

26.08.2013, 21:14

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

не е лошо, онака некако дури смирено user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

clock-img

26.08.2013, 22:38

clock-img

bucko mal

pencil-img

1431

Mnogu,mnogu umorno cela nedela kako utepana sum.
Dali e normalno toa pokraj dve deca I maz,pokraj virusi I nespieni noki,neznam user posted image
ili veke stareamuser posted image

You have to dream if before you can do it.

clock-img

26.08.2013, 23:12

clock-img

elenak

pencil-img

2004

Уморно. Ама утре ќе одам кај мајка, да се одморамuser posted image

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

clock-img

28.08.2013, 13:02

clock-img

Мамичка85

pencil-img

366

Praznicno mm i e doma malce ke odmoram vcera tazno mi umre morskoto prase ama zdravje zivot odi ponatamu samo pozitivno na site vi posakuvam ubav den user posted image

clock-img

05.09.2013, 11:37

clock-img

srculko

pencil-img

68

Deneska prekrasno rodenden mu e na moeto since veke e golem ehee celi 2godinki ima sreken rodenden sine te saka mama i tato

clock-img

05.09.2013, 11:59

clock-img

deluxe

pencil-img

2479

user posted image user posted image срекен нека му е роденденот.Јас денес сум како воз да ме има прегазеноuser posted image Втор ден ми е од циклус,а згора на се сум ептеен ненаспанаuser posted image Така да може да ме замислите како се чувствувам денесuser posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

clock-img

05.09.2013, 12:43

clock-img

slonce1103

pencil-img

34

Мрзливоuser posted image

clock-img

05.09.2013, 13:18

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

ИЗВОРНА ПОРАКА: deluxe RR

Јас денес сум како воз да ме има прегазеноuser posted image Втор ден ми е од циклус,а згора на се сум ептеен ненаспанаuser posted image Така да може да ме замислите како се чувствувам денесuser posted image

Исто. Дури и мене ми е втор ден од циклусот user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

clock-img

05.09.2013, 13:23

clock-img

elenak

pencil-img

2004

Дебелоuser posted image Јас пак сум пред добивање и по цел ден нешто јадамuser posted image

clock-img

05.09.2013, 13:27

clock-img

miana

pencil-img

6152

ИЗВОРНА ПОРАКА: elenak RR

Дебелоuser posted image Јас пак сум пред добивање и по цел ден нешто јадамuser posted image

Lele i jas isto user posted image Pocav i da se popravam i kako gavol da ima vo mene,samo me tera da jadam.

< Поракaта ја уредил miana -- 5.9.2013 13:28:05 >

clock-img

05.09.2013, 13:34

clock-img

elenak

pencil-img

2004

Миана беuser posted image Да удриме на јадење лук тогаш, да го истераме ѓаволотuser posted image

clock-img

05.09.2013, 13:38

clock-img

LoveableMe RR

pencil-img

5035

ИЗВОРНА ПОРАКА: deluxe RR

user posted image user posted image срекен нека му е роденденот.Јас денес сум како воз да ме има прегазеноuser posted image Втор ден ми е од циклус,а згора на се сум ептеен ненаспанаuser posted image Така да може да ме замислите како се чувствувам денесuser posted image

Потполно исто како тебе, копи-пејст. user posted image

clock-img

05.09.2013, 13:44

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

А ние ќе отвориме клубот на Вторден-циклусаши user posted image

clock-img

05.09.2013, 13:51

clock-img

miana

pencil-img

6152

ИЗВОРНА ПОРАКА: elenak RR

Миана беuser posted image Да удриме на јадење лук тогаш, да го истераме ѓаволотuser posted image

Море и лукче јадам,ама ѓаволов не си оди..Ај да добијам,па ке си отиде user posted image

clock-img

06.09.2013, 12:47

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

user posted image ненаспано и измајтапчено од мало срце кое несака да спиеuser posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

clock-img

06.09.2013, 12:59

clock-img

tonci

pencil-img

31

user posted image user posted image user posted image cadam od nervoza upm soglupaci okolu sebe user posted image

clock-img

06.09.2013, 13:00

clock-img

mommy_angels RR

pencil-img

1543

ИЗВОРНА ПОРАКА: Melanija RR

user posted image ненаспано и измајтапчено од мало срце кое несака да спиеuser posted image

си има мака и тоа Меланија,ова ти е најнапорниот период,ама доаѓа еден вид тренинг за наредните 2,3 години,дури поминале грчев,заби почнуваат да растат,па настинки,па вируси и ете така јас хронично ненаспана веќе 17 месеци -ете така се чувствувам и денесuser posted image

clock-img

06.09.2013, 13:11

clock-img

elenak

pencil-img

2004

ИЗВОРНА ПОРАКА: Melanija RR

Ај да не ти речам ,,ти реков,,user posted image
Јас сум некако нервозна денес, се нешто ми пречи. И ко за инает таман се зафатив со ручекот снема водаuser posted image Морам да се оладам тука малку со вас.

clock-img

06.09.2013, 13:21

clock-img

rina13

pencil-img

1147

Денес сум со одлично расположение, станавме во 11 и сега се одмараме од спиењеuser posted image user posted image user posted image user posted image (да се наспиеш по точно 2,5 години/бесценето)user posted image

clock-img

06.09.2013, 13:25

clock-img

AneLav RR

pencil-img

1110

Јас нервен слом ќе добијам од децава посебно од синко. А бе да не ме види да седнам на комјутер рика ли рика ко за очи да го фаќам. Доаѓа до мене ми пружа раце рика, стверно не знам што му е излудев. Сетра му си игра и тој си игра додека правам нешто друго седнам ли на компјутер а, бе ми доаѓа да го убијам . Вреска не знам стварно полудев денес посебноuser posted image

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

clock-img

06.09.2013, 13:35

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

се нервирам бидејќи добив, а апетитот не намалува, се здебелив user posted image
Едвај чекам наредниот месец па почнам малку со вежбањето user posted image

clock-img

06.09.2013, 13:45

clock-img

Annet

pencil-img

2404

se cuvstvuvam gladno,a samo jadam hahahahha

Последни статии

article-img