cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Како се чувствувате денес ?

clock-img

05.08.2009, 13:23

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Прв ден на работа после 10 дневен одмор, па некако ми е тешко user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

05.08.2009, 13:41

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Леле многу тешко време или нека пука сонце или нека пукне дожд, ова не се издржува, ама ништо не пука освен мојата главаuser posted image user posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

clock-img

05.08.2009, 14:12

clock-img

big_mama817

pencil-img

1331

se slozuvam so tebe Elena user posted image i jas se cuvstvuvam isto

Децата се најголемо богаство :)

clock-img

05.08.2009, 14:23

clock-img

Nikolina

pencil-img

226

ние денес почнуваме со чистење по дома незнам секаде различно го викаат ама а кај нас викаме ќе варосуваме домаuser posted image и така јас сум си влезена во 34недела и само си го молам Господ да ми даде сила и да издржиме машкиuser posted image зошто живееме во голема куќа спратот ни е деведесте квадрати и цел треба да се помини и се да се исчисти.......лелеле па можи да сватите како се осеќам денесuser posted image само ништо не планирам колку ќе трае нека трае само се убаво да се заврши нели па тука ми е мажетоuser posted image ми вика ти да не се секирас јас сеuser posted image user posted image user posted image и така ми го разубави денот.инаку ќе ме нема некој ден да си знаете ама прва прилика тука сумuser posted image поздравчеuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image и мислете на менеuser posted image user posted image user posted image

clock-img

05.08.2009, 14:26

clock-img

mami

pencil-img

8680

те мислиме и опддржуваме и чекаме да ни пратиш слики од новата домаuser posted image user posted image user posted image

clock-img

06.08.2009, 15:02

clock-img

mami

pencil-img

8680

е вака се чувствувам денес
user posted image
тотално без желба за движење

clock-img

06.08.2009, 15:04

clock-img

Еца

pencil-img

6692

user posted image user posted image user posted image јас денес сум баш полна со енергија user posted image user posted image user posted image еве мами ти праќам и тебе user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.08.2009, 15:12

clock-img

mami

pencil-img

8680

фала мила, ке ми треба, после сме во игротека и јас ке треба да трчам по Лука цело време ке ми биде забавно

clock-img

07.08.2009, 08:25

clock-img

mami

pencil-img

8680

my mood for today
user posted image
wana kill someone

clock-img

07.08.2009, 10:39

clock-img

Tanja K.

pencil-img

563

Denes uste odkako stanav sum super.Najmnogu poradi vremeto.Mozam da setam nadvor a da ne ti vrie glavata.Pa taka posle so Ena ke odime do grad da si kupime nesto za bebus,za od bolnica.Uste toa ni fali.(najbitnoto)user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.08.2009, 14:25

clock-img

Лејди

pencil-img

187

Убаво ама на моменти тешко ми е и спарно ради времето, тоа ми го менува расположението.

clock-img

07.08.2009, 14:57

clock-img

Natasha5

pencil-img

830

Малку сум нервозна уххххххххххххххххх

clock-img

07.08.2009, 15:25

clock-img

ripce

pencil-img

2148

ме боли стомакuser posted image а не е до тоа дека ме очекува менструација. што ќе да еuser posted image  

clock-img

07.08.2009, 15:44

clock-img

mimicka

pencil-img

183

Anica me opisa mene deneska. I jas se razbudiv so bolki vo stomakot a ne bi trebalo seuste da dobijam barem spored mene. Sto ke da e  neznam user posted image

clock-img

07.08.2009, 15:45

clock-img

Еца

pencil-img

6692

И јас денес нешто сум нервозна, без причина. Осеќам и снагата како да ми се тресеuser posted image а главата, не знам каде ми, ме боли, леле,леле.

clock-img

17.08.2009, 11:15

clock-img

big_mama817

pencil-img

1331

katastrofa kukata mi e polno so gosti (citaj.neposakuvani) i edvaj cekam da si otidat za mozam da si go zemamam odmorot na raat  user posted image

Децата се најголемо богаство :)

clock-img

17.08.2009, 11:17

clock-img

mami

pencil-img

8680

оф мори мајко..и јас се нервирам кога имам гости кои не се посакувани баш во моментот или некој друг ке си ги покани а јас од култура морам да седам со нив...
мене ми е денес супер, малку сум поспана ама се будам user posted image

clock-img

25.08.2009, 08:37

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Поспано и безволно. Дали од синоќешните грмотевици, незнам user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

25.08.2009, 08:42

clock-img

mami

pencil-img

8680

синока за синока Палешке, минатое тоа веќе..еве еден убав ден е пред нас, па ајде малку гимнастика за трудници или обично истегнуцање и ке видиш како ке ти биде подобро веднашuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.08.2009, 13:17

clock-img

mami

pencil-img

8680

денеска си се чувствувам неверојано секси, среќно, задоволно, весело, полетно- како прв ден на прволетта да е..Баш сум во она- Ги сакам сите- расположениеuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.08.2009, 13:56

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

denes na rabota posle  odmor...plaza, sonce ...se tamu mi odi umot.

clock-img

25.08.2009, 14:01

clock-img

Еца

pencil-img

6692

јас денес сум без енергијаuser posted image

clock-img

25.08.2009, 14:08

clock-img

Tanjicka

pencil-img

475

pa neznam , mozebi malce vozbudeno, bev prv pat na ctg i mi konstatiraa edna kontrakcija i vo cetvrtok treba pak da odam na ctg. sto bi znacelo ova?

clock-img

25.08.2009, 14:10

clock-img

mami

pencil-img

8680

па мене откако ми виде контракција за неполни два дена се породив user posted image user posted image user posted image така да можеби значи дека кај и да е ке го видиш своетоuser posted image

clock-img

25.08.2009, 14:16

clock-img

Tanjicka

pencil-img

475

A JAS SE PRASUVAV KAKO LI KE BIDE, ZASTO JAS NISTO NE OSETIV, I BAS VCERA SI SE SMEEVME SO MAZ MI, MU VIKAM MENE NAJUBAVO DA MI PUKNE VODENJAKOT, TOGAS KE NAM DEKA E MOMENTOT, A VAK OD KONTRAKCIITE NEZNAM DALE KE ZNAM DEKA E DOJDENO VREME BEBUSOT DA IZLEZE

Последни статии

article-img