cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Како се чувствувате денес?

clock-img

07.02.2015, 23:16

clock-img

mommy_angels RR

pencil-img

1543

Лошо и тоа во последно време постојано е така user posted image .Само детулево мое успева да ме одржи во добра волја од време на време.Ај се надевам само ,како ќе пукне пролетта ,така и јас ќе се вратам во живот

clock-img

10.02.2015, 12:55

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Утепано,од синоќа грозница ,па Т која тлее, грло боли,омалаксано.... кај се ова кога сум била само до продавница user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

clock-img

10.02.2015, 13:13

clock-img

Hopeful RR

pencil-img

2349

Исто и јас. Нерасположено, исцрпено, уморно од работа и панично заради финансиски аспекти. Еден од ретките светли моменти ми е кога синковци ќе клоцнат во меше user posted image

Обиди 2,5 години
HSG, HSC, отстранет септум, IUI x4, IVF успешно :)
2015 user posted image user posted image

clock-img

11.02.2015, 22:26

clock-img

Defne90 RR

pencil-img

1991

Денеска си го менувам расположението на секој час.Еден час сум тажна,друг среќна после веќе во следниот миг сум бесна.Е такво ми е расположението денес.Арно е и што ме трпат домашните уште.user posted image

Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!

clock-img

28.02.2015, 23:03

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

ИЗВОРНА ПОРАКА: kapina

na mene denes mi e mnogu tesko mm polne 38 god mi se place duri od maka iako krijam od nego

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

28.02.2015, 23:30

clock-img

kapina

pencil-img

4327

Mi se smeni malku raspolozenieto koga izlegovme da se casteme za rodendenot super mi dpjde toa

clock-img

19.03.2015, 16:48

clock-img

marchi

pencil-img

948

Blazesi im na tie koi im se menuva raspolozenieto i se pozutivni raspolozeni user posted image vekje dolgo vreme sum so loso raspolozenie, promenata e epten minimalna, ne mozam nikakca vedrina da si najdam, sekoj den mi e turni da pominam.

clock-img

24.11.2015, 15:03

clock-img

Sunshine88

pencil-img

73

Денес сум тапа, некоја мрза ме фатила, стомак ме откорна, од кревет не сум станала =(

clock-img

24.11.2015, 15:16

clock-img

marchi

pencil-img

948

jas denes sum malku pospana nekako zdosadeno mi e mi se lezi .... od sabajle glava boli...user posted image

clock-img

30.01.2016, 23:10

clock-img

marchi

pencil-img

948

denov pomina pa sega mozam da si pisam kako se custvuvam user posted image denes sum porelaksirana osvezena i poraspolozena ...vie kako se custvuvavte denes?odamna nmeate spodeleno raspolozenie user posted image

clock-img

31.01.2016, 07:24

clock-img

lukajana RR

pencil-img

1481

Поспано user posted image

Сакам кога ми зборуваат зад грб зашто тогаш знам дека сум еден чекор пред нив

clock-img

31.01.2016, 09:17

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Прекрасно и најубаво. Синчето ми е дома и ќе си имаме денес неделен семеен ручек сите четворица, убавини. И кафенце и цигарче заедно. И муабет и смеење и се! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

31.01.2016, 09:34

clock-img

deluxe

pencil-img

2479

Денес сум сончева како времево :) По3итивно расположена,иако сум на работа,искрено уживам во секоја минута.Попладне ќе шеткам да се наполнам со енергија,после студеното и облачно време ,баш ми треба сонцево да ме ра3мрда :)

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

clock-img

02.02.2016, 21:06

clock-img

Sunshine88

pencil-img

73

Ок бев денес преку ден, успеав да го искористам сонцето и да свртам кругче..Ама сега се осеќам ко надвор да истура..user posted image Главава ме прсна, притисоциве ми се раздвоија...уфф..се шлакнав..а баш сакав уште малце свеж воздух да дишам

clock-img

02.02.2016, 22:09

clock-img

Estera

pencil-img

23

Супер исполнет ден, задоволна со сонцево што го имавме денеска, прошетавме малку и дома сите средени и успани веке.

clock-img

03.02.2016, 08:53

clock-img

sandriana RR

pencil-img

2924

Не требаше да дозволам сонцево да ми го расипат плитки луѓе од изутрина- ама од пмс ми е најверојатно, ќе ми помине бргу лутата разочараност user posted image

***I'd rather be honest than impresive***

clock-img

03.02.2016, 10:38

clock-img

Defne90 RR

pencil-img

1991

Денес се чувствувам ептен убаво.Полна со енергија и елан.наспана и спремна за да го зграпчам денов.А и сонцево уште толку ми придонесува за доброто расположение.Ме мавнала ептен добра позитива денес.user posted image user posted image user posted image

Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!

clock-img

05.06.2016, 11:29

clock-img

marchi

pencil-img

948

denes kako za pocetok na denot sum pozitivno raspolozena,malku nenaspana ama se naviknav na toa user posted image vcera bev na intervju za rabota super pominav pa normalno deka toa pozitivno raspolozenie ke potrae (se nadevam)

clock-img

09.06.2016, 15:18

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Грозно се чувствувам user posted image
Висок притисок, главоболки, повраќање, Миа изваде сипаници, Марио замина Охрид и тешко ми е многуuser posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

09.06.2016, 15:45

clock-img

Hopeful RR

pencil-img

2349

И јас сум тапа. На работа гужва, колегата на одмор, а башка и добив денес... user posted image

Обиди 2,5 години
HSG, HSC, отстранет септум, IUI x4, IVF успешно :)
2015 user posted image user posted image

Последни статии

article-img