изворна порака- Професорица :
Уште една егзотична секс поза, за да ја уништите монотонијата која што му се заканува на вашето сексуално секојдневие.
Секс позата „Ножички“ навидум изгледа мошне слично на секс позата „Торнадо“, но ако подобро погледнете станува збор за две сосема поинакви пози со различен интензитет и чувство на задоволство.
Доколку кај торнадото постои целосно обвиткување на телата, кај оваа поза и двата партнера се поставени странично, со раширени нозе, така што едната нога секогаш се наоѓа помеѓу нозете на другиот партнер. Пенетрацијата бара кондиција и добра ритмичност и е далеку поактивна од другите слични пози.
Ова е одлична поза, за оние кои сакаат да експериментираат и уживаат во необична поставеност на телото.
колку сакате да екпериментирате со вакви необични пози?
јас сум дефинитивно ЗА сакам да пробувам нови работи за поинтересно и за поголемо уживање.А вие?
изворна порака- Богданичка:
И јас сум За али мислам дека и ја правиме таа поза само незнаев дека така се вика
изворна порака- Стеци:
Lele denes kolku sme perverzni.Za temava nozicki kolku sum umorna sekoj den si legnuvam najkasno vo 22.00 casot taka da ne mi teknuva ni malku za seks,a i toj sto go imam e sekogas slicen ili identicen na prethodniot.Ako denovive probam nesto slicno ke ve izvestam sigurno.