cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Вежби во домот

clock-img

13.03.2012, 08:27

clock-img

kopriva

pencil-img

109

подобри вежби со одредена килажа ( бебе ) нема. Сепак понекогаш се врти на орбитрек , некој пат на степер кога сме дома. А кога времето ке е сонце патот под нозе и ке се шетаме додека можеме.

clock-img

10.06.2013, 22:22

clock-img

Jana9

pencil-img

11

Na orbitrek i uzivam dodeka vezbam,znaci koga ke zavrsam so od prilika 1h veslanje na nego user posted image najodlicno se cuvstvuvam user posted image

clock-img

04.07.2013, 00:42

clock-img

pepermint

pencil-img

32

јас пред некој ден почнав да вежбам дома и ги правам овие вежби клик, а најдобри вежби за породени жени се овие клик

< Поракaта ја уредил deluxe RR -- 4.7.2013 13:56:28 >

clock-img

26.01.2014, 19:50

clock-img

Mimi33

pencil-img

79

Јас редовно значи вежбам дома на орбитрекот и на пилатес топка....значи и за пвата бременост и по неа и за втората исто цело време вежбав и ептен ми беше подобро...Само сега бидекќи сум пресно породена и тоа со царски рез Др.Таше ме советува дека треба да помини време малку да зарасни раната и да не се преоптеретвам....Така да ќе одмори малку сега некое време орбитрекот хехехе

Последни статии

article-img