за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
подобри вежби со одредена килажа ( бебе ) нема. Сепак понекогаш се врти на орбитрек , некој пат на степер кога сме дома. А кога времето ке е сонце патот под нозе и ке се шетаме додека можеме.
10.06.2013, 22:22
Jana9
11
Na orbitrek i uzivam dodeka vezbam,znaci koga ke zavrsam so od prilika 1h veslanje na nego najodlicno se cuvstvuvam
04.07.2013, 00:42
pepermint
32
јас пред некој ден почнав да вежбам дома и ги правам овие вежби клик, а најдобри вежби за породени жени се овие клик
< Поракaта ја уредил deluxe RR -- 4.7.2013 13:56:28 >
26.01.2014, 19:50
Mimi33
79
Јас редовно значи вежбам дома на орбитрекот и на пилатес топка....значи и за пвата бременост и по неа и за втората исто цело време вежбав и ептен ми беше подобро...Само сега бидекќи сум пресно породена и тоа со царски рез Др.Таше ме советува дека треба да помини време малку да зарасни раната и да не се преоптеретвам....Така да ќе одмори малку сега некое време орбитрекот хехехе