за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
I so max tv ima zezancija, mislam vo paketot so televizija sto odi. Moj kolega kupi HD televizor i odma otide da se prikluci na max tv zatoa sto tie imale digitalni high definition programi. Pusta doma slika katastrofa i im se javil i mu rekle: Pa znaete kaj nas signalot uste e slab moze krajot na ovaa godina ke bide podobro ili dogodina. Site lazat kako ke stignat samo za da dobijat pretplatnici. I mnogu e bitno sto sreka imas
17.02.2010, 12:20
Adrijana
1301
Nie sme na telekabe (robi), televizija, telefon i iternet. Tel i net se ok ama tv nema vrska.
20.02.2010, 19:00
Mucka
117
mi imamo kabel net i super je....za nase potrebe sasvim dovoljno...internet 400d,tv 300d i telefon 300d ,za svakog po nesto....i deda i baba i sin i mi nemamo problem,tv kanali za svakog po nesto,internet konekcija odlicna,nikad nemamo prekida,i telefon ok usluga za te pare 200 minuta bezplatnih u fiksnoj mrezi i 400 minuta bezplatnih u njihovoj mrezi,pozivni na mobilni solidna cijena nekih 9 dinara minut,inostranstvo 5 dinara minut .....i cak mi suprug radi za njih.....eto plata da je malo veca nebi skodilo....al salu na stranu sto se tice usluga sasvim su uredu .....
20.02.2010, 19:12
Enika
1480
Јас сум на T-Home maxadsl... на телеком сме од самиот почеток кога дојде кај нас адсл-от.... не го менувам супер ми е.МН ретко пага и има проблеми...и нјстабилен ми е!
18.11.2014, 13:25
AneLav RR
1110
Сега моментално и не сум. Го имаме оној на Неотел безжичен и све нешто паѓа. Од почеток кога го ставивме беше супер сега како проаѓа времето кочи се гаси го снемува. Сто пати поднесовме во Т-Номе ама немале техничка можност за да ни приклучат. Живееме у Струга у сред чаршија и не ми е јасно како не може. И Т-Номе се испекмезија многу да ги молиш да станеш на некој начин акционер у нивната фирма и не можат да направат техничка можност, хаос. Сега кога ќе ги згазат Вип и Оне ќе ни доаѓаат по врати да не молат.
25.11.2014, 23:16
caciana
863
Ne sum voopsto zadovolna od Blizoo,mnogu Se gubi netot.Sega ima ,pa 10min.nema I taka.A vo vikend da Ne komentiram,tapa e.Ke gi menuvam kaj da e
25.11.2014, 23:33
scared RR
1349
zadovolna sum od t- mobile ,sega za sega :)
26.11.2014, 12:36
Defne90 RR
1991
Od T-Home sum zadovolna sega za sega i brz internetot i se.Adsl internet koristime.