cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Дали имате фобија од нешто?

clock-img

16.03.2010, 18:43

clock-img

BILE.F

pencil-img

670

Имам фобија од затворен простор и од пијани луѓе!
Од една страна да одат десет кучиња, а од другата страна, за мене сомнителен човек, јас ќе поминам од кај кучињата!user posted image user posted image user posted image

Пред да скокнеш, кажи оп!

clock-img

04.04.2010, 21:15

clock-img

omorfo89

pencil-img

215

od insekti ( osi , pceli , strsleni..) :S

clock-img

04.04.2010, 21:24

clock-img

caci20

pencil-img

1049

Isto, od se sto leta i lazi( mislam na insekti)

Zivej kako sto mozes koga veke ne mozes kako sto sakas... vazno zivej...

clock-img

04.04.2010, 22:44

clock-img

Annabel

pencil-img

425

Пајак, земјотрес и забар

clock-img

05.04.2010, 12:08

clock-img

Leonida

pencil-img

411

Пајак, бумбар, забар.

clock-img

05.04.2010, 15:53

clock-img

lukas

pencil-img

2148

pajaci..i sekakvi polzecki insekti posebno skakulci...i mnogu tesen prostor

clock-img

05.04.2010, 16:23

clock-img

ikipp

pencil-img

432

bubackiiiii

clock-img

23.04.2010, 08:59

clock-img

mami

pencil-img

8680

Убедливо најмногу се плашам да не некој ми го украде Лука...Со сите дешавки во последно време не го испуштам од вид ни за миг. Многу ми е страв, ко што знае да ми трча, дека во некоја гужва некој ќе ми го украдеuser posted image

clock-img

23.04.2010, 13:59

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

у последно време многу ми е страв од наркомани и од крадци по се што селучува во последно време кај нас во мало почнаа да влегуват крадци и кога има луге дома уф страшно и многу ми е страв сега да останувам сама дома,кога можел некој да влезе кај девер ми дома додека сите спиеле.......страшно 

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

17.11.2010, 17:54

clock-img

anebebe

pencil-img

348

za mene najgolema fob ija e koga ke pocne da grmi i svetka.Ne go

i togas mi doaga da se skrijam na nekoe mesto kade sto ne dopira ni svetlina ni zvuk brrrrrrruser posted image user posted image

clock-img

11.08.2011, 18:54

clock-img

Olivia

pencil-img

1961

Strasna fobija imam dodeka se vozam vo avtomobil koga mi se priblizuva golemo prevozno sredstvo na pr. bilo koj vid na kamion, avtobusi i slicno, seto toa mislam deka e od doziveana sobrakajkauser posted image .

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

clock-img

11.08.2011, 19:12

clock-img

kapina

pencil-img

4327

insekti i visocini 

clock-img

11.08.2011, 22:27

clock-img

temjana

pencil-img

1159

ИЗВОРНА ПОРАКА: Olivia RR

Strasna fobija imam dodeka se vozam vo avtomobil koga mi se priblizuva golemo prevozno sredstvo na pr. bilo koj vid na kamion, avtobusi i slicno, seto toa mislam deka e od doziveana sobrakajkauser posted image .

Isto uzasno chuvstvo i toa fala mu na boga do sega nemam doziveano soobrakajka ama ne da se plasham posebno koga mm preticuva kamion lellele vednash se fakam za vratata, i me ubiva od zezanje mm kaj ke odish mi vikauser posted image

clock-img

11.08.2011, 22:55

clock-img

rina13

pencil-img

1147

prilicno sum hrabra osoba nemam fobii od insekti bubacki duri gi fakjam ne gi ubivam gi pustam da si ziveat,za nekoi raboti sum pogolem maz i od nekoi mazi,ama od temnica,duhovi,svetci imam uzasen strav.recisi sekoja nok sonuvam umreni,grobista, duhovi, crkvi svetci,i ako se razbudam vo temnica mi se cini tuka ke umram se prepotuvam,srcevo ke mi izleta 200 na saat mnogu cesto se plasam i da zaspijam,neznam dali nekoja od vas imala nokjna mora da ste budni i da nemozete da mrdnete so nitu eden del od teloto i da osekjate gusenje i ton tezina vrz vas a da nemozete nisto da napravite...Od koga pamtam za sebe si toa e mojot najgolem strav,duri da se omazam ja terav majka mi da spie so mene,a posle so mm...mojov strav izgleda e za nekoja seansickauser posted image user posted image user posted image kaj psihijatar...

clock-img

12.08.2011, 10:43

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Имам фобија од возење во кола. Секогаш кога мм ме вози јас сум стегната, се плашам, едвај чекам да се симнам од кола. Само му диригирам Полека, пази кола, пази црвено е, пази пешак... А човекот баш убаво и смирено си вози, не е до него. Кој и да ме вози, јас се тресам од страв. Не знам зошто е така, никогаш не сум била во сообраќајка и слично, ете тоа е посилно од мене. Можеби и затоа се уште немам возачка дозвола, ама мислам дека кога би возела јас, нема да ми биде толку страв.

Live and let live

clock-img

12.08.2011, 10:50

clock-img

Џесика

pencil-img

2036

Баш напротив, кога ќе возиш повеќе страв ќе имаш user posted image Јас откога возам, многу ми се страв кога ме вози некој друг, цело време кочам, гледам низ ретровизор, се вртам, за зборење да не праам муабет, поготово со Борјан во кола, цел пат викам „Пази, имаме дете“ user posted image
Он топик, имам фобија од природни катастрофи, најмногу земјотрес, а после тоа и од грмотевици...

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

clock-img

12.08.2011, 10:50

clock-img

dostickage

pencil-img

2181

od macka klasicna fobija

clock-img

12.08.2011, 10:54

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

од грмотевици! 

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

12.08.2011, 11:01

clock-img

Lisica

pencil-img

72

Пред некое време неколку пати додека јас и Лука се возевме ми се сврти и ми се слоши, и од тогасш имам паничен страв да влезам сама во кола, недај боже нешто да ми се случи, а со тоа да си го загрозам и детето. Имам потреба од кола бидејќи живеам далеку, а не се осмелувам веќе поголго време да влезам во кола сама. Некоја идеја како да го надминам ова?

clock-img

13.10.2011, 12:33

clock-img

anedespo

pencil-img

940

Od zemjotresi i ubavo nekoj pisa, od voda na koja ne i se gleda dnoto. Mislam deka sekoj moment ke padnam na dnoto i ke se udavam iako znam da plivam.

clock-img

13.10.2011, 14:17

clock-img

temjana

pencil-img

1159

за земјотресите имам најголем бисер тропнато. Во државата во која што студирав имаше еден период во кој што имаше доста често земјотреси слаби ама пак ги имаше и јас се навикнав ептен на нив. Една вечер така си спиеме со цимерките и наеднаш здрмува ама опасно, почнаа да викаат цимерките мои и јас само мирно станав поспана и им реков абе што викате кај се видело земјотрес во 3 сабајле да имаuser posted image user posted image user posted image Си легнавме сите и како ништо да не било, сабајлето кога станавме и ни текна се убивме од смеењеuser posted image user posted image битно немаше паника си продолживме да спиеме

clock-img

13.10.2011, 14:21

clock-img

miana

pencil-img

6152

ама опасно, почнаа да викаат цимерките мои и јас само мирно станав поспана и им реков абе што викате кај се видело земјотрес во

ИЗВОРНА ПОРАКА: temjana

за земјотресите имам најголем бисер тропнато. Во државата во која што студирав имаше еден период во кој што имаше доста често земјотреси слаби ама пак ги имаше и јас се навикнав ептен на нив. Една вечер така си спиеме со цимерките и наеднаш здрмува ама опасно, почнаа да викаат цимерките мои и јас само мирно станав поспана и им реков абе што викате кај се видело земјотрес во 3 сабајле да имаuser posted image user posted image user posted image Си легнавме сите и како ништо да не било, сабајлето кога станавме и ни текна се убивме од смеењеuser posted image user posted image битно немаше паника си продолживме да спиеме

hahahhahahahahhahahahahhahahahha...Bas me nasmea...

clock-img

13.10.2011, 14:23

clock-img

miana

pencil-img

6152

Jas se plasam od temna voda..Na primer navecer da vlezam vo ezero ili vo more-ufffffffffffff strasno....Bev vo postojnska jama vo Slovenija i tamu vnatre neli ima reka ( kaj sto zivee coveckata ripka) i koga poglednav nakaj rekata nadole ( kako sto e mracno - se slusa samo voda onaka crnila) od togas koga i da se prisetam na slikata mi se ezi kozata..Si mislam deka najlosa i najbrza smrt bi mi bila da me frlat tamu..Pred da padnam ke umram ..Uhhhhhhhhhh

clock-img

13.10.2011, 15:03

clock-img

JovanaJ

pencil-img

911

Jas se plasam od tesen prostor, i na primer ne se vozam so lift, avon i sl.....user posted image

clock-img

13.10.2011, 15:23

clock-img

dostickage

pencil-img

2181

fobija od macka i toa kakva brrrrrrrrr

Последни статии

article-img