cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Дали имате фобија од нешто?

clock-img

10.06.2013, 13:47

clock-img

lilicka

pencil-img

866

Жаби,глувци....

clock-img

09.06.2014, 01:02

clock-img

Defne90 RR

pencil-img

1991

Од глувци и од височина.

Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!

clock-img

09.06.2014, 08:14

clock-img

AneLav RR

pencil-img

1110

Од инсекти посебно од пајациuser posted image На лав би му се приближила да го галам ама бубачки бррррррррр језа ме фаќа.user posted image А да и од жаби т.е секакви водоземци и влекачиuser posted image

< Поракaта ја уредил AneLav RR -- 9.6.2014 8:15:55 >

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

clock-img

20.06.2014, 08:47

clock-img

SandraRo

pencil-img

240

Мојота најголема фобија е од затворен и мал простор...и ако не дај боже треба во затвор да оди човек кога гледам на сериите лелее пропаст...Исто имав страв од авиони но имав огромна желба да патувам со авион и покрај стравот user posted image и еден ден се решив резервирав карта и право во авион...И неможам да се пожалам чувството е преубаво и секок кој има желба да проба нема да зажали user posted image user posted image user posted image Секоја фобија мислам може да се надмине затоа што се е до нашиот ум user posted image

Жената може да ти биде најдобар
пријател,љубовница,најголем непријател или
ноќен кошмар... но се зависи од тоа како ќе се
однесуваш со неа...

clock-img

20.06.2014, 10:52

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Јас имам фобија од мачки, и тоа само кога е качена на нешто повисоко, на пр на некое ѕидче. а јас морам да поминам под неа. Цело време си мислам дека ќе ми скокне на мене. Некое неубаво чувство......брррр....... А да ја гледам пред мене немам гајле. Исто кога возам ако треба да се разминам со сканија, цело време мислам дека ќе ме смачка. И ептен сум стегната дури не се разминам. АМа за ова си велам со тек на време, како стекнувам повеќе искуство во возењето, ќе успеам да го надминам user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

20.06.2014, 11:13

clock-img

princessa

pencil-img

1056

Од змии како и од разни други влекачи, многу ми се језиви. А и од височина. Неможам да гледам надолу ако сум на 10ти спрат ќе ми се слоши и ќе почне да ми се вртиuser posted image

All of us have our own beliefs, opinions. These inner assumptions rule and govern our lives. A suggestion has no power in and of itself. its power arises from the fact that you accept it mentally!

clock-img

08.09.2014, 14:18

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

Od grmenje..za mene nema postrasno...se krijam pod pernica spustam roletni i nikade ne mrdam...uplav imam a eve stotuku pocna kaj nasuser posted image

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

clock-img

08.09.2014, 14:26

clock-img

Dilina

pencil-img

533

Јас многу се плашам од бубашваби, лебарки па дури и од муви... се што е членконого и лета (освен птици и змејови) ме плаши user posted image
Порано мн се плашев од висина ама сега пошто во зграда, немам страв... user posted image

clock-img

08.09.2014, 14:33

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

Auuu bas me potseti na tie odvratni bubasvabi..mislam deka gi sonuvav eden prriod gi imav doma...fala mu na boga im go najdov krajot i vekje gi nema..podvratni stvorenja nema na planetava

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

clock-img

08.09.2014, 22:48

clock-img

deluxe

pencil-img

2479

ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010

Od grmenje..za mene nema postrasno...se krijam pod pernica spustam roletni i nikade ne mrdam...uplav imam a eve stotuku pocna kaj nasuser posted image

Исто и јас!!user posted image user posted image
Многу се плашам исто така од Тт.Можеби дека јас имам лошо искуство на своја кожа со Тт,можеби затоа се стресувам кога моите деца или блиски ќе кренат Тт.

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

clock-img

26.11.2014, 01:47

clock-img

caciana

pencil-img

863

Za mene prasanjeto treba da bide od sto ne se plasam? haha Znaci se plasam od : zmija , pajak, bumbar, i site vidovi na insekti, guster , zaba, tesen prostor, visina, grmenje. user posted image user posted image

clock-img

26.11.2014, 12:34

clock-img

Defne90 RR

pencil-img

1991

ИЗВОРНА ПОРАКА: Defne90

Од глувци и од височина.

I insekti.

Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!

clock-img

26.11.2014, 13:16

clock-img

scared RR

pencil-img

1349

Od lift, bubacki, gluvci, golemi ptici..

Последни статии

article-img