за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
08.03.2013, 08:10
Mihaela 2010
4230
Sreken 8 mi Mart na site....
08.03.2013, 08:10
Gardenia
682
Среќен празник на сите рингерајки,да сте сакани и почитувани цела година како овој ден,ве
08.03.2013, 08:57
Luci
2250
Среќен 8-ми март и од мене женски, секој ден да е наш
08.03.2013, 09:00
AnnaMolly RR
6409
СРЕЌЕН 8 МАРТ, ПРИЈАТЕЛКИ МОИ!
08.03.2013, 09:06
miana
6152
Девојки честит 8 ми март Ви посакувам се најдобро и нека секој ден Ви биде како овој,полно со прегратки и насмевки од искрени лица- Ве гушкам.
08.03.2013, 09:06
Cipi Ripi
1010
08.03.2013, 09:07
Annet
2404
Sreken 8 mi Mart mili prijatelki
08.03.2013, 09:11
Mihaela 2010
4230
Ejjj Annet golemo LIKE
08.03.2013, 09:16
mama toci
240
Oh mother,mother, mummi,Mum! Your love to me is like the SUN! It's worm and happy with a smiling face! No other Mum can take your place!!! Ova e cestitkata od mojot 8-godisen sin sto ja nadov utrovo vo tasna.Napisana so negovite detski racinja,isarana so mnogu srcenca.Ova hartivce uspea da me rasplace sabajlevo,ova e najvrednoto nesto... Neka vi e sreken praznikot prijatelki moi,bidete sekogas srekni i ispolneti so ljubov!!!!
08.03.2013, 09:18
Cipi Ripi
1010
ИЗВОРНА ПОРАКА: mama toci
Oh mother,mother, mummi,Mum! Your love to me is like the SUN! It's worm and happy with a smiling face! No other Mum can take your place!!! Ova e cestitkata od mojot 8-godisen sin sto ja nadov utrovo vo tasna.Napisana so negovite detski racinja,isarana so mnogu srcenca.Ova hartivce uspea da me rasplace sabajlevo,ova e najvrednoto nesto... Neka vi e sreken praznikot prijatelki moi,bidete sekogas srekni i ispolneti so ljubov!!!!
Колку прекрасна песничка мама тоци. Ме разнежни многу. Гушни го тоа мало сонценце
08.03.2013, 09:19
miana
6152
ИЗВОРНА ПОРАКА: mama toci
E hartivcevo tvoe i mene me rasplaka
08.03.2013, 09:23
miana
6152
epa stvarno sum golema ligla i nema pogolema od mene...Zamisli jas da ja dobiev ovaa cestitka..Pa srce ke me strefi...Bravo za tvoeto zlato..A kaj mene najinteresno e sto kerkami utrovo mi cestitase 8 mi mart na mene ama i na tatkoi A do vcera zapna da mu pravi i na nego cestitka pa objasnuvav sto e 8 mi mart a taa pak zapna utrovo i mu cestitase
< Поракaта ја уредил miana -- 8.3.2013 9:26:20 >
08.03.2013, 09:23
Calypso
1386
Среќен празник мои дами, нека секој ден во годината ви биде 8 Март!
Мама Тоци, браво за твојот мал јунак, песната е прекрасна!
08.03.2013, 09:33
miana
6152
Aj i tuka da go stavam postov za da procitate tie sto kese sobereme vecer
ИЗВОРНА ПОРАКА: miana
Lele koga veke sme kaj protestite mene mi e mnogu strav..Neznam kako ke si odam doma,minuvam niz najkriticnite delovi od Skopjevo.Neznam kako ke bide do vecer,ama ako zemam predvid deka moram da pominam niz bitpazar ili plasticarskata sama vo kola strav mi e...Zeni daj kazete od ovie vecer stoke se sobirame koja kaj zivee ako treba da soberam nekoja od vas so kola,da ne bidam sama natolkav pat strav mi e..Baska navecer
08.03.2013, 09:35
Mihaela 2010
4230
Jas prvo doaganje na rabota,dobiv karanfil od kolegata,a sega ni gi donesoa i od rabota poklonite,cvekje vo saksija i komplet set za nokti
08.03.2013, 09:37
Beatris
3116
Богата сум бидејќи сум ЖЕНА... Имам срце и душа... Небо преполно со желби...Остварени и неостварени... И љубов за неколку животи... Среќна сум затоа што сонувам и со отворени очи... И затоа што верувам дека соништата се остваруваат... Сегогаш верувајте во себе, во своите желби и соништа... СРЕЌЕН 8ми МАРТ најмили РР-јки! Уживајте во денов, а и во секој нареден!
08.03.2013, 09:59
mila28
1052
РР-јки нека Ви е Среќен 8ми Март и да сте сакани и почитувани не само денес туку и секој нареден ден
08.03.2013, 10:06
arh_diz
7198
Sreken 8mi Mart Ringerajki
08.03.2013, 10:25
@Mila@
471
sreken 8-mi mart zenki vi poskauvam najubav den ispolnet so mng ljubov vnimanie i tintranje kako i sekogash :)
Да ни е честит денот, и секоја на свој начин секој ден да го добива и бара потребното внимание и почит од сите. Поради грозниве напнати денови незнам дали денес има нешто организирано низ плоштад некоја акција.Тоа му фали активно на Скопје секој 8ми март
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
08.03.2013, 11:23
miana
6152
ИЗВОРНА ПОРАКА: miana
Lele koga veke sme kaj protestite mene mi e mnogu strav..Neznam kako ke si odam doma,minuvam niz najkriticnite delovi od Skopjevo.Neznam kako ke bide do vecer,ama ako zemam predvid deka moram da pominam niz bitpazar ili plasticarskata sama vo kola strav mi e...Zeni daj kazete od ovie vecer stoke se sobirame koja kaj zivee ako treba da soberam nekoja od vas so kola,da ne bidam sama natolkav pat strav mi e..Baska navecer
08.03.2013, 11:37
miana
6152
Ke mi odgovori li nekoja od vas dali ke ima mesto za uste edna RR - ka? Aj ve molam videte pa pisete mi..Taman ke si ja zemam so mene od Aerodrom da ne mi e strav..Ajde koja organizirase neka prasa dali moze da se napravi napor za uste edno stolce...???pliiiis