cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Хуманитарна Роденденска Акција

clock-img

15.03.2010, 22:42

clock-img

Cacko

pencil-img

1127

jas doagam 100%

clock-img

16.03.2010, 22:12

clock-img

caci20

pencil-img

1049

Ke ima li konecno za edna masina za susenje ili tesko? Do kaj sme lugje?

Zivej kako sto mozes koga veke ne mozes kako sto sakas... vazno zivej...

clock-img

16.03.2010, 23:03

clock-img

ananikol

pencil-img

1568

Ako nisto poveke ke gi odneseme decata vo ZOO user posted image

Bi trebalo da ima caci,malku li sme????

clock-img

17.03.2010, 21:33

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

Ке ни треба навистина поддршка во понеделник од Вас Рингерајци. Да бидеме побројни во понеделник,пријавете се за случувањето, поминете кратко време со дечињата кои немаат родители и семејство, бидете на кратко време со нив.

And this is my beautiful life ...

clock-img

17.03.2010, 21:35

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

Еца, ја чу бити у мислима са вама, окuser posted image

clock-img

17.03.2010, 21:36

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

Еца и сестра ми ставија со мене - Марија, како и Драган

clock-img

17.03.2010, 21:37

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

Агнес77 ќе биде специјално спомената во тек на случувањето!

ИЗВОРНА ПОРАКА: agnes77

Еца, ја чу бити у мислима са вама, окuser posted image

clock-img

17.03.2010, 21:43

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

Јулие, пошто не могу да будем са вама во понеделник, јас шалјем дјеци и свима вама пуно поздрава и надам се, да че РР сваку годину тако хумантинарно славити роденденuser posted image user posted image user posted image
па можда слједече године дојдем и јасuser posted image

clock-img

18.03.2010, 08:38

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Пријавени за забавта во понеделник на 22 март во 18.30 се:

Елена со мажле
Јулие и Драган + Марија (сестрата на Јулиеuser posted image )
Мами
Анушка
Цацко и мажот
Боцко и Марина
Адријана
Даниела (сестрата на Адријана)
Професорица и маж и + колега со сопругата
Пацувче со сопругот
Ива
ТањаК
Катушка
Еника
Мамму + сопругот (ако не ни заминат за Загреб, навиваме да ни дојдатuser posted image user posted image )

Ајде чекам сеуште потврди за присаство. Децата во недела ќе ја посетат ЗОО па ќе ни ги раскажат импресиите во понеделник, не грижете се машината е обезбедена, а на пат сме да обезбедиме и две, но сепак ни треба уште малку помош. Затоа апел сите кои сакаат да донираат нека го сторат тоа најдоцна до сабота. Искрено не знам колкава ке биде радоста доколку отидеме со две машини. Сепак одсега нивно семејство е и семејството на Рингераја, па секој кој ќе ја прочита порака нека се вклучи со минимална донација. Поздрав и благодарност до сите кои веќе ја подршжаа оваа акцијаuser posted image Рингераја се гордее со сите Вас!!!

Ајде чекам да го го средам списокотuser posted image

< Поракaта ја уредил Еца -- 18.3.2010 9:37:16 >

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

clock-img

18.03.2010, 08:40

clock-img

Katuska

pencil-img

150

Se prijavuvam, pisete me na spisok..

clock-img

18.03.2010, 08:41

clock-img

Mammy

pencil-img

337

Елена, ти пратив маил, провери user posted image

Ако во понеделник не тргнеме за Загреб, доаѓам и јас со мм.
Ако не, само ќе ви ја доставиме донацијата од КРАШ и УНИБанка.user posted image user posted image user posted image

Me, Myself and You..and our Baby too...

clock-img

18.03.2010, 08:51

clock-img

natasha

pencil-img

430

Jas ne znam dali ke dojdam,poso ne znam ni koja smena ke bidam na rabota,ako moze ziro smetkata da doniram barem nesto i jas,ako eventualno ne prisustvuvam

clock-img

18.03.2010, 08:51

clock-img

Еца

pencil-img

6692

user posted image user posted image user posted image Многу пати кажав, еве и сега дека оваа акција успева благодарејќи на сите Вас кои несебично се вклучивте за да успееме да им украдеме насмевки на дечињата од домотuser posted image Благодарност голема, а јас се надевам дека денес и утре ќе пристигнат уште донации, за да успееме да ги дособереме уште тие малку пари за да купиме две машини.user posted image

clock-img

18.03.2010, 08:53

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Повели Нато и сигурно ќе ти дојде убаво на душата ако ти кажам дека со дополнителната донација што ќе ја направат сите денес или утре  ќе обезбедиме и втора машина. Јас верувам дека во ова ќе успеемеuser posted image

Бројот на сметка на Дану Филантропија ЈИЕ: 210-0647800001-18, банка: НЛБ - Тутунска Банка, со назнака: „ Заедно растеме со децата без родители “.

clock-img

18.03.2010, 08:57

clock-img

natasha

pencil-img

430

Bi mi bilo uste pomilo na dusava i ako uspeam i da dojdam i pokraj toa sto sum mnogu golema placka za vakvi raboti,ke se potrudam da se izmknam od rab i da dojdam barem na 15min

clock-img

18.03.2010, 08:57

clock-img

Cacko

pencil-img

1127

cacko sama ke dojdeuser posted image user posted image user posted image ile e faten u kicmata

clock-img

18.03.2010, 08:59

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Ајде Цацко нема да бидеш сама, а до понеделник има време, може Иле ќе се оправиuser posted image ти масирај пусти прави...user posted image

clock-img

18.03.2010, 09:00

clock-img

Adrijana

pencil-img

1301

Uste kolku pari nedostasuvaat za vtorata masina???

clock-img

18.03.2010, 09:25

clock-img

Enika

pencil-img

1480

Еца и јас доагам да знаете..глем не сум потврдиа присуство.... Цацко ти да не го остави муж ти да ја меша таа чорбата на прозор па се укочил чоекот ?user posted image user posted image user posted image

What goes around comes back around.

clock-img

18.03.2010, 09:27

clock-img

Cacko

pencil-img

1127

user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.03.2010, 09:36

clock-img

Еца

pencil-img

6692

ИЗВОРНА ПОРАКА: Adrijana

Uste kolku pari nedostasuvaat za vtorata masina???

Бидејќи се уште сме во очекување дали некој од нашите соработници ќе се вклучи или не финансиски, точна сум не можеме да кажеме. Сепак секој кој ќе одлучи да донира ќе ни помогне да ги обезбедиме тие две машини. И покрај многу ексклузивни гости кои го потврдија своето присуство (ќе ги оставам во тајност, како изненадување на сите кои ќе бидете таму) водител ќе биде Марија Саздова (мислам дека Андријана сега си уште посреќна што ќе имаш прилика и лично да ја запознаешuser posted image )

clock-img

18.03.2010, 09:51

clock-img

Adrijana

pencil-img

1301

Leleee super, user posted image user posted image user posted image hiii koga samo ke i kazam na sestra mi, mnogu ke se izraduva leleeeuser posted image user posted image user posted image Edvaj cekam da dojde ponedelnikuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.03.2010, 11:05

clock-img

Весна

pencil-img

771

Пишав и пак ќе пишам дека срце ми се пара вака што не ќе можам да дојдам. Та мораше ли токму на Младенци, макар порано да беше забавата, тууууууу! Туку сега ќе пратам другарка да уплати уш` некоја паричка user posted image

clock-img

18.03.2010, 11:24

clock-img

Enika

pencil-img

1480

Која беше Марија Саздова?

What goes around comes back around.

clock-img

18.03.2010, 12:47

clock-img

Cacko

pencil-img

1127

user posted image user posted image user posted image
mori enike enike
voditelka bese.vodese nesto ubavo na sitel,licno mene ne mi e bas simpaticna,premnogu mi e high,uvek preterano glasna i nasmeanauser posted image   izvinete,znam deka na nekoi od vas im se dopaga,mene licno ne

< Поракaта ја уредил Еца -- 18.3.2010 13:03:17 >

Последни статии

article-img