cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Хуманитарна Роденденска Акција

clock-img

22.03.2010, 15:59

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

ИЗВОРНА ПОРАКА: Cacko

taka de,baska miren e onuser posted image

цацко не ме зезај жити сеuser posted image user posted image user posted image

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

22.03.2010, 16:22

clock-img

Mammy

pencil-img

337

Нас не не чекајте позади Беверли, ние директно ќе дојдеме таму со мм и со Арман..немам кој да ми го чува бебушко..user posted image

Me, Myself and You..and our Baby too...

clock-img

22.03.2010, 20:13

clock-img

Боцко

pencil-img

806

зошто никој не кажува како беше на прославата?
треба ли да ни биде криво на оние кои не можевме да дојдеме?
слики има ли?

Sometimes it is the people who no one imagines anything of, who do the things that no one can imagine.

clock-img

22.03.2010, 20:18

clock-img

jovanka

pencil-img

1745

rano e seuste gi ocekuvame da ni kazat kako pominale

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

clock-img

22.03.2010, 20:18

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

ИЗВОРНА ПОРАКА: Боцко

зошто никој не кажува како беше на прославата?
треба ли да ни биде криво на оние кои не можевме да дојдеме?
слики има ли?

боцко и ја пуно тешко чекам сликиuser posted image , можда тако је супер, да су малку продужили user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.03.2010, 21:21

clock-img

pacuvce

pencil-img

1289

Јас изгледа прва успеав од сите да се вратам и да го скршам мразот...А што да ви кажам,кога немам зборови!!!Прекрасно беше...На моменти тажно,на моменти весело и разиграно...Мислам дека успеавме за миг сите дечиња таму присутни да ги направиме среќни...И никогаш нема да го заборавм Мартин,кој беше најблизок со сите,кој сакаше да се слика со сите и имаше супер фризура...Ама и сите други мили,најмили дечиња...За кратко ќе поставам и слики,со цел да ви ја доближам атмосферата...Но и многу други носеа апарати,така да забавата ќе може да се види од различни страни...

Love is in the air

clock-img

22.03.2010, 21:29

clock-img

Cacko

pencil-img

1127

so eden zbor SUPER bese celata druzbauser posted image user posted image user posted image

clock-img

22.03.2010, 21:29

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

фала за порукуuser posted image user posted image

clock-img

22.03.2010, 21:31

clock-img

pacuvce

pencil-img

1289

За почеток имате еден албум со слики од мене!!!

Love is in the air

clock-img

22.03.2010, 21:38

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Уф еве ме и мене, но јас толку бев збунка што апаратот дома си го заборавив, но имаше доста апарати па мислам дека се беше изнасликано. Искрено јас ќе оставам на сите Вас кои бевте присутни да ги искажете васите импресии, а дечињата... тоа се мали и големи срциња кои беа посебно возбудени и нетрпеливи да започне забавата и да дојде кракот за да јадат од тортите.user posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

clock-img

22.03.2010, 21:43

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

ИЗВОРНА ПОРАКА: pacuvce

За почеток имате еден албум со слики од мене!!!

ubave fotografije, prekrasna djeca, baš mi je teško pošto nemaju roditeljauser posted image user posted image user posted image

clock-img

22.03.2010, 21:47

clock-img

caci20

pencil-img

1049

Eve i jas sum doma. Si pominavme super vo sekoj pogled. Mnogu mamicki spremni za druzba. Decinjata uzivaa. Igraa, peeja i jadea torta. Mnogu gi interesirase sto ima vo paketite od Kras, kakvi masini za susenje dobile. PA devojcinjata se raduvaa na frizurite za matura podarok od Leontic. I mnogu fotki.
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Zivej kako sto mozes koga veke ne mozes kako sto sakas... vazno zivej...

clock-img

22.03.2010, 21:50

clock-img

Enika

pencil-img

1480

Си поминав феноменално..се беше прекрасно. Топ топ топ...бев мн срекна бидејки дечињата се радуваа, а во исто време срцето ми плачеше за нивната судбина!!! СЕга се ставам на гледање сликиuser posted image user posted image user posted image

What goes around comes back around.

clock-img

22.03.2010, 21:51

clock-img

Mamicka3

pencil-img

755

Големо БРАВО за сите што придонесоја дечињата да бидат најсреќни....женски топ сте се гледа дека убаво све си поминале

Децата се најголемо богатство
Марио 31.10.2002
Ана Марија 01.11.2005
Трајче 20.09.2009

clock-img

22.03.2010, 21:52

clock-img

jovanka

pencil-img

1745

Bravo user posted image user posted image user posted image uste mnogu vakvi rodendeni da proslavuva RR vo znakot na humanosta.Odlicni ste bile!!!

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

clock-img

22.03.2010, 21:59

clock-img

mis.

pencil-img

3845

Сликите се супер се гледа дека било супер,забавно и незаборавно.user posted image user posted image user posted image за рингераја.Хуманоста нека продолжи и понатаму.

clock-img

22.03.2010, 22:02

clock-img

lilit

pencil-img

294

Сликите се супер се гледа дека било супер,забавно и незаборавно.

clock-img

22.03.2010, 22:03

clock-img

lilit

pencil-img

294

дајте уште слики.РР

clock-img

22.03.2010, 22:04

clock-img

betpet

pencil-img

302

Сликите се супер,по насмеаните лица на децата се гледа дека дружењето било успешно.Пацувче си направила мал кикс,датумот на сликите ти е 02 Март
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Нашето сонце од 7 Јуни е Теодора(Божји дар)

clock-img

22.03.2010, 22:07

clock-img

pacuvce

pencil-img

1289

ИЗВОРНА ПОРАКА: betpet

Сликите се супер,по насмеаните лица на децата се гледа дека дружењето било успешно.Пацувче си направила мал кикс,датумот на сликите ти е 02 Март

Веројатно нешто син ми чепкал,а јас со техника сум скарана,па не сум ни приметила...Ама вие сте ми како мои,па нема да ми замерите...PLS!!!

Love is in the air

clock-img

22.03.2010, 22:10

clock-img

BEBICA

pencil-img

2014

Slikite se preubavi a za datumot ne mi se sekirajuser posted image user posted image user posted image .
Inaku milo mi e sto ubavo ste si pominale.user posted image user posted image user posted image

Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.

clock-img

22.03.2010, 22:13

clock-img

Cacko

pencil-img

1127

so na mami aparatot slikav jas,posto ona bese u organizacijauser posted image ,arno ama posto bev tovarena so milion raboti vo skut,sednata slikav i baska na pola zabava mi snema mesto za slikanjeuser posted image posto slikav mnooogu,i sea mami izgleda se nervira doma i me puser posted image pa ja nema a za sliki i ne stanuva zboruser posted image

clock-img

22.03.2010, 22:15

clock-img

Enika

pencil-img

1480

Мами може уште не е стигната дома, седнавме да мцнеме...а ти на пола слики Лозано си го манијачела...само 3мсо тебе има..не е фер, мене ме викнаа да помогнам и не се сликав со чоекотuser posted image

clock-img

22.03.2010, 22:16

clock-img

Enika

pencil-img

1480

Иначе имав можност да ја видам Ева на Адријана...луге мои па послатко бебе неам видено...крофна убава ...преслатка е...ги чекам сликите од Адријана...иам една со Ева сакам да си ја ставам на профил user posted image

И сакам ќеркааааааааааааuser posted image user posted image user posted image

clock-img

22.03.2010, 22:27

clock-img

viksa

pencil-img

220

user posted image user posted image user posted image user posted image за успешно организираната акција. Навистина се радувам што сме успеале да им обезбедиме на дечињата две машини за сушење како и други интересни подароци. Оваа акција нека биде мотив за многу други понатамошни хуманитарни акции. Уште еднаш едно огромноuser posted image

Насмевката е единствена крива линија која исправа многу работи.

Последни статии

article-img