cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Хуманитарна Роденденска Акција

clock-img

22.03.2010, 22:32

clock-img

April

pencil-img

1257

user posted image  user posted image  user posted image

девојчиња, па вие секоја средба сте се' поубави и поубави user posted image

clock-img

22.03.2010, 22:34

clock-img

Mila na mama

pencil-img

1152

user posted image

Ај да не коментирамuser posted image user posted image user posted image

love u all

clock-img

22.03.2010, 22:34

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

прекрасни сте бравоuser posted image user posted image user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

22.03.2010, 22:35

clock-img

Tanja K.

pencil-img

563

Eve sum i jas.Druzenjeto bese fantasticno,no trogatelno.(imase i nekoja solza ,no mislam deka nikoj ne me vide a najmalku decinjata)Site bea presrekni,pred se na podarocite,a se razbira i najmnogu na nasite poznati pejaci.Mnogu me pogodi situacijata koga doznav deka najmaliot clen vo domot ima samo 3.5godini.Kako site go guskaa,i nosea vo rac,duri i go ranea so torticka.A toa zbuneto sto li se slucuva sega tuka???????????Mnogu bese srce.Ke go vidite na slikite.Sega ke prikacam.

clock-img

22.03.2010, 22:35

clock-img

Enika

pencil-img

1480

ИЗВОРНА ПОРАКА: Mila na mama

user posted image

Е зш...баш сте убави и насмеаниuser posted image user posted image user posted image

What goes around comes back around.

clock-img

22.03.2010, 22:40

clock-img

mami

pencil-img

8680

Само кратко да кажам дека бнеше топ и во моментов ке ги пуштам сликите да се закачуваат и немам дозвола повеќе да коментирам, мм ке се откаже од менеuser posted image

clock-img

22.03.2010, 22:40

clock-img

Cacko

pencil-img

1127

baska tuka nekade so visinatauser posted image

clock-img

22.03.2010, 22:41

clock-img

Cacko

pencil-img

1127

ooo,mami pa ti ziva si bilauser posted image

clock-img

22.03.2010, 22:44

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Сликите се супер, се гледа дека убаво сте си поминале. Многу ми е жал што не можев да дојдам, ама немаше кој да ја чува Нина. Мм заглави на работа.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

22.03.2010, 22:44

clock-img

Mila na mama

pencil-img

1152

ИЗВОРНА ПОРАКА: Enika

user posted image

Е зш...баш сте убави и насмеаниuser posted image user posted image user posted image

Абе ние убаво си сончаме заби ама покрај Цацко не можеш да не си набиеш комплексuser posted image user posted image user posted image  Среќа што Еника не беше во близина ако се сликаше и она јас ќе требаше на столче да се качам за да ме има на фотката.user posted image user posted image user posted image

love u all

clock-img

22.03.2010, 22:47

clock-img

Еца

pencil-img

6692

ИЗВОРНА ПОРАКА: Enika

user posted image

Абе ние убаво си сончаме заби ама покрај Цацко не можеш да не си набиеш комплексuser posted image user posted image user posted image  Среќа што Еника не беше во близина ако се сликаше и она јас ќе требаше на столче да се качам за да ме има на фотката.user posted image user posted image user posted image

user posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

clock-img

22.03.2010, 22:48

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

user posted image user posted image user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

22.03.2010, 22:53

clock-img

Enika

pencil-img

1480

Затоа Лозано некеше со мене да се слика...замисли за кук ке требаше да ме држи на слика user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил Enika -- 22.3.2010 22:56:11 >

clock-img

22.03.2010, 22:56

clock-img

Mila na mama

pencil-img

1152

Можевме да се сликаме јас, Лозано и нозете на Еникаuser posted image user posted image user posted image

love u all

clock-img

22.03.2010, 22:56

clock-img

Cacko

pencil-img

1127

zatoa ja sednata go nacekavuser posted image user posted image user posted image

clock-img

22.03.2010, 22:58

clock-img

Enika

pencil-img

1480

Натке ме изнасмеа пред спиење user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.03.2010, 23:03

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

Mногу сте убави и расположени сите !

clock-img

22.03.2010, 23:09

clock-img

April

pencil-img

1257

ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanja K.

Druzenjeto bese fantasticno,no trogatelno.(imase i nekoja solza ,no mislam deka nikoj ne me vide a najmalku decinjata)

верувам дека било трогателно...јас сигурно не би можела да се воздржам, само гледајќи ги сликите нешто ме стега во градите...

clock-img

22.03.2010, 23:13

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Можевме да се сликаме јас, Лозано и нозете на Еникаuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

22.03.2010, 23:16

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

Полна со емоции, сеуште трепераам од целото случување, малку и од мојата паника и желба за перфекција... Оставам и јас да зборуваат сите останати а и фотографииите. Само ќе кажам сите дечиња беа прекрасни... Мене впечаток ми остави Зоки малечко детенце кое се радуваше на подареното балонче и кое на крај ме испрати со други дечиња до такси и ми ја гушна ногата пред да успеам да се наведнам и да ги гушнам дечињата за пријатно. Добивме прекрасна слика рачно изработена од дечињата со многу цветови која е за сите нас и ќе ја поставиме во просториите на Рингераја (ќе ја сликам и поставам на РР) како и благодарницата. Уште еднаш огромно благодарам до Еца која е иницијатор на целото случување и која целосно се вклучи со сета желба и енергија се да излезе во најдобар ред... Огромно благодарам за професорица, мами пацувце, деничка, цаци20, Еника, Мила на мама, Андријана, Даниела сигурно ќе заборавам некого кои беа навистина најголема поддршка

And this is my beautiful life ...

clock-img

22.03.2010, 23:16

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Кажете нешто повеќе за дечињата??!!
Ги гледам сликиве сега, се ежам и си мислам: Ех да ги видат нивните родители сега, вака насмеани и среќни!! од друга страна пак не знам поради која причина се оставени тие мали ангели во дом. Тажно!!

clock-img

22.03.2010, 23:18

clock-img

Cacko

pencil-img

1127

ИЗВОРНА ПОРАКА: Julie

Полна со емоции, сеуште трепераам од целото случување, малку и од мојата паника и желба за перфекција... Оставам и јас да зборуваат сите останати а и фотографииите. Само ќе кажам сите дечиња беа прекрасни... Мене впечаток ми остави Зоки малечко детенце кое се радуваше на подареното балонче и кое на крај ме испрати со други дечиња до такси и ми ја гушна ногата пред да успеам да се наведнам и да ги гушнам дечињата за пријатно. Добивме прекрасна слика рачно изработена од дечињата со многу цветови која е за сите нас и ќе ја поставиме во просториите на Рингераја (ќе ја сликам и поставам на РР) како и благодарницата. Уште еднаш огромно благодарам до Еца која е иницијатор на целото случување и која целосно се вклучи со сета желба и енергија се да излезе во најдобар ред... Огромно благодарам за професорица, мами пацувце, деничка, цаци20, Еника, Мила на мама, Андријана, Даниела сигурно ќе заборавам некого кои беа навистина најголема поддршка

pu jazk,mene me zaboraviuser posted image
izgleda sum najtivka i najmala

clock-img

22.03.2010, 23:21

clock-img

pacuvce

pencil-img

1289

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25

Ги гледам сликиве сега, се ежам и си мислам: Ех да ги видат нивните родители сега, вака насмеани и среќни!! од друга страна пак не знам поради која причина се оставени тие мали ангели во дом. Тажно!!

И јас ова му го реков на мм,кога си одевме накај дома...Со каква совест живеат тие луѓе,кога знаат дека таму некаде бие нечие срце,кое е нивна фиданка,од нив создадена...

Love is in the air

clock-img

22.03.2010, 23:24

clock-img

Enika

pencil-img

1480

ИЗВОРНА ПОРАКА: pacuvce

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25

И јас ова му го реков на мм,кога си одевме накај дома...Со каква совест живеат тие луѓе,кога знаат дека таму некаде бие нечие срце,кое е нивна фиданка,од нив создадена...

Мн малку фалеше да заплакам таму пред ситеuser posted image Прееска му викам на Лука “ Да можам сите ке си ги посвојам“...срце ми се кине за нив

clock-img

22.03.2010, 23:48

clock-img

Tanja K.

pencil-img

563

Jas konecno gi prikaciv slikite.Mozete da gi vidite

Последни статии

article-img