за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
дали имате некој снимка од тв да пуштите и ние гу утнавме
24.03.2010, 16:52
Julie1
2354
Драги РР корисници,
Уште еднаш благодарност од целиот Рингераја.мк тим за придонесот кој го направивте со учество во Хуманитарната Роденденска Акција. Многуте насмевки, растреперени срекни срценца на малите ангелчиња од домот 11. Октомври сами говорат за резултатот од истата. Заедно направивме хумано дело, заедно и во иднина ке правиме многу хумани дела и ке потикнуваме сите околу нас да бидат хумани и помагаат.
Во чест на успешноста на акцијата на Рингераја.мк низ зборови и слики се прикажа заедничкото хуманитарно дело. Содржината може да ја погледнете на следниот линк: КЛИК
До сите оние кои поставија албуми од денот на случувањето не од претходните активности ги молам да кликнат на копчето: Ова е слика од Рингераја роденденот која ќе им се прикаже кога ке ја отворат сликата која ја поставиле.
< Поракaта ја уредил Julie -- 24.3.2010 16:54:04 >
29.03.2010, 11:53
profesorica
5709
во контекст на хуманитарната акција, сакам да го споделам со вас следново.
во саботата мм отиде да му однесе слики на едно од детенцата од домот 11 октомври -МАРТИН
му носеше слики и еде од Фифа за play station. ММ се сретнал со директорката на домот и таа не сакала да го повика туку ги зела подароците и рекла ќе ги даде на воспитувачката па таа нему ќе му ги врачи.се надевам уредно стигнале до него.ММ сакаше уште еднаш да го види Мартин но што е тука е
29.03.2010, 11:57
mina_m
480
ИЗВОРНА ПОРАКА: profesorica
во саботата мм отиде да му однесе слики на едно од детенцата од домот 11 октомври -МАРТИН
му носеше слики и еде од Фифа за play station. ММ се сретнал со директорката на домот и таа не сакала да го повика туку ги зела подароците и рекла ќе ги даде на воспитувачката па таа нему ќе му ги врачи.се надевам уредно стигнале до него.ММ сакаше уште еднаш да го види Мартин но што е тука е
sram da i e ...zosto mt ne nastojuval da go viknat deteto...jas znam i deka direktorkata tamu sto e i ne e tolku sjajna ko sto se prestavuva,mnogu domci od nea se imaa zaleno duri i vo emisijata CUMU bea....
29.03.2010, 12:03
caci20
1049
I jas sum go cula istoto. Kojznae kade zavrsile slikickite
29.03.2010, 12:06
mina_m
480
vo nejzinata tasna ...zalosno za deteto...
29.03.2010, 13:40
pacuvce
1289
Другарка ми ми спомена дека во саботата на Телма гледала прилог за хуманитарната акција на РР во Домот за деца без родители...Гледаше некој???И дали беше на емисијата Шестиот ден...Моментално има реприза од таа емисија,па ќе гледам,ама не сум сигурна дека се работи за таа емисија...
29.03.2010, 13:48
profesorica
5709
на телма ли гледаш пацувче???
29.03.2010, 13:49
profesorica
5709
ИЗВОРНА ПОРАКА: mina_m
sram da i e ...zosto mt ne nastojuval da go viknat deteto...jas znam i deka direktorkata tamu sto e i ne e tolku sjajna ko sto se prestavuva,mnogu domci od nea se imaa zaleno duri i vo emisijata CUMU bea....
па и јас му реков на мм викам ваљда му ги дала.леле сега се изнервирав па барем сликите да му ги дала, што ќе и се на нејзе
29.03.2010, 13:51
pacuvce
1289
на телма ли гледаш пацувче???
Да,ама не знам дали било во оваа емисија...Другарка ми рече дека било преку ден во сабота,а оваа емисија оди во сабота преку ден...
29.03.2010, 13:56
profesorica
5709
малку не е во контекст со темава ама...
леле што приказни кажува на телма цело детство го раскажа, ситници лелеее
< Поракaта ја уредил profesorica -- 29.3.2010 13:58:22 >
29.03.2010, 14:16
mina_m
480
ИЗВОРНА ПОРАКА: mina_m
па и јас му реков на мм викам ваљда му ги дала.леле сега се изнервирав па барем сликите да му ги дала, што ќе и се на нејзе
e ajde de kolku za belja...kojznae...moze i za uslovuvanje(za deteto) ke i zavrsat rabota....... a moze i se smenila sega moze i prorabotela sovesta malku pa moze i mu gi dala na deteto....koj da znae
29.03.2010, 14:24
profesorica
5709
гледав на телма супер беше прилогот, јас само сликам со апаратот
27.04.2010, 09:12
mami
8680
Малку доцнам, ама еве ги клипчињата од интервјуто на Еца на МТВ пред акцијата