cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Хуманитарна Роденденска Акција

clock-img

03.03.2010, 15:38

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Луѓе а јас тука гледам дека Адријана се пријавила за дружба во домот заедно со сестра и. Ајде ве молам пријавувајте се, треба во што поголем број да ја пробаме роденденската тортаuser posted image Ајде пријавувајте се за дружење со децата во домот за деца без родители, за дружење со ексклузивците на Продукција Република, за уште едно наше прекрасно дружење. user posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

clock-img

03.03.2010, 16:20

clock-img

*Daniela*

pencil-img

88

јеееее дадо ке одемеее јупиииии......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image едвај чекам.....user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил *Daniela* -- 3.3.2010 16:21:20 >

clock-img

04.03.2010, 09:57

clock-img

Боцко

pencil-img

806

донирав и јас.
се најубаво за дечињата, нека имаат убава машина.

Sometimes it is the people who no one imagines anything of, who do the things that no one can imagine.

clock-img

04.03.2010, 10:00

clock-img

Еца

pencil-img

6692

user posted image Боцко. А дали ќе ја имаме таа чест да те видиме на прославта во домот?user posted image

clock-img

04.03.2010, 10:01

clock-img

Боцко

pencil-img

806

искрено се надевам, иако првиот ттермин ми беше посоодветен. на 23-24 заминувам за германија, па...user posted image

Sometimes it is the people who no one imagines anything of, who do the things that no one can imagine.

clock-img

04.03.2010, 10:05

clock-img

Enika

pencil-img

1480

Има некоја промена на терминот што не сум ја забележала? Зашто ијас сакав да дојдам.

clock-img

04.03.2010, 10:07

clock-img

caci20

pencil-img

1049

A do koga mozese da se uplakaat sredstva?

Zivej kako sto mozes koga veke ne mozes kako sto sakas... vazno zivej...

clock-img

04.03.2010, 10:09

clock-img

BILE.F

pencil-img

670

user posted image user posted image user posted image  Боцко! Ти си прекрасна и единствена личност! РР е среќна што те има, а и дечињата ќе бидат презадоволни! Поздрав!

Пред да скокнеш, кажи оп!

clock-img

04.03.2010, 10:12

clock-img

Боцко

pencil-img

806

user posted image
user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.03.2010, 10:34

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Дружењето во домот ќе биде на 22 март,понеделник. Инаку средства може да се уплаќаат до 17 март. Но Анушка нешто спомна дека сака да се собереме сите ние во нејзината игротека па таму да ги собереме парите кој колку може да донира, кој не може да донира барем да дојде да се дружиме сите заедно со нашите деца и една мајка да ги уплати средствата што сме ги собрале. Па не знам, ќе пише Анушка па ќе се договориме што и како е најдоброuser posted image

clock-img

04.03.2010, 10:42

clock-img

pacuvce

pencil-img

1289

Јас,здравје,утре ќе одам да донирам преку банка...За доаѓање ќе направам напори,ама малку денов е user posted image ...Тогаш е Младенци,ако не се лажам,па веројатно ќе биде малку тешко да се стигне на сите места,ама ако се сака се се може...user posted image

Love is in the air

clock-img

04.03.2010, 10:45

clock-img

mami

pencil-img

8680

Уште едно важно прашање- од колку часот е?

clock-img

04.03.2010, 10:58

clock-img

Adrijana

pencil-img

1301

Jas kako sto razbrav od 18 i 30 e.

clock-img

04.03.2010, 11:04

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Од 18.30 часот е, инаку еве уште еднаш линк до Хуманитарната роденденска акција, па ако ве интересира било што повеќе, прашувајтеuser posted image

КЛИК

clock-img

04.03.2010, 11:11

clock-img

dragana_vane

pencil-img

263

Ej super, Eca, aj kazi mi kade se naoga igrotekata na Anuska, mozebi ke dojdam od Stip so Vidan , pa da se zapoznaeme... Se nadevam deka ke ni se pogodi vremeto..

clock-img

04.03.2010, 11:14

clock-img

Еца

pencil-img

6692

За сите информации Анушка ќе ни пише подетално, каде се наоѓа, за кој ден... инаку навистина би било одлично ако успеете да дојдетеuser posted image јас навивам да се видимеuser posted image

clock-img

04.03.2010, 11:21

clock-img

BILE.F

pencil-img

670

Јас се надевам дека ќе можам да дојдам во игротеката, а сигурно ќе донирам на сметка!Но за на 22 тешко, младенци е, ние ако не сме уште венчани во црква ќе дојдат најблиските, а и ние треба да одиме на маладенци!
Инаку баш ми е мило што ќе имам шанса да ве запознаам лично!

Пред да скокнеш, кажи оп!

clock-img

04.03.2010, 12:50

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

терминот е 22 ри март???

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

04.03.2010, 12:55

clock-img

mami

pencil-img

8680

Да поместен е поради обврските на другите гости кои треба да бидат таму

clock-img

04.03.2010, 13:15

clock-img

*Daniela*

pencil-img

88

ИЗВОРНА ПОРАКА: dragana_vane

Ej super, Eca, aj kazi mi kade se naoga igrotekata na Anuska, mozebi ke dojdam od Stip so Vidan , pa da se zapoznaeme... Se nadevam deka ke ni se pogodi vremeto..

Dragana vo igrotekata ke odes ili na 22 u domot 11 oktomvri?

clock-img

04.03.2010, 13:36

clock-img

Anushka

pencil-img

1392

почитувани Рингерајковци,

Подготовката за прославата на првиот роденден на нашата Рингераја планираме да се одржи следната сабота, на 13 03 2010, во 12:00 часот
во игротеката МЕЧЕТО УШКО
локација: Тафталиџе 2
главна улица која води од ст. дом Гоце Делчев кон Влае, спроти Реплек

Воедно ќе организираме и донирање на доброволна основа за помош на децата од домот 11 Октомври (за купување на многу потребната машина за сушење алишта)
БИДЕТЕ ТАМУ!
ВЕ ЧЕКАМЕ НА ПРЕКРАСНА РОДЕНДЕНСКА ЗАБАВА!!!

П.С.: пријавувањето почнуваuser posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил Еца -- 4.3.2010 15:26:14 >

clock-img

04.03.2010, 15:29

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Јас се пријавувам за дружба во игротеката. Тоа нека ни биде подготовка за прославата која следува на 22 март во домот за децата без родителиuser posted image Ајде кој  е за дружењеuser posted image

clock-img

04.03.2010, 15:30

clock-img

Adrijana

pencil-img

1301

eee bi sakala, ama ne biva, zatoa ke dojdeme na 22user posted image

clock-img

04.03.2010, 15:39

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Епа јас се радувам и на 22 март што ќе се видиме, едвај чекамuser posted image user posted image user posted image

clock-img

04.03.2010, 15:41

clock-img

Adrijana

pencil-img

1301

Veruvaj i nie edvaj cekame, sekoj den gledam vo kalendarotuser posted image user posted image user posted image

Последни статии

article-img