cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Хуманитарна Роденденска Акција

clock-img

12.03.2010, 20:13

clock-img

pacuvce

pencil-img

1289

user posted image user posted image user posted image

И сега...Па ќе си пукнам од мака...Само што ми се јави вујко ми од Гостивар и утре ќе ми дојдат на ручек,на повојница за Бојан...А не можам да го одбијам...Сепак се од подалеку...Да беа Скопјани,глатко ќе ги одбиев,ама вака...Не иде...Драги мои...Ќе ми недостасувате... Многу,најмногу...А мојата донација ќе ја уплатам во понеделник преку банка...user posted image user posted image user posted image

Love is in the air

clock-img

12.03.2010, 20:24

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Ајде Пацувче не грижи се, ќе гледаш слики, но тогаш одвој барем половина час да дојдеш на 22 во домот. Баш би сакала да се видимеuser posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

clock-img

12.03.2010, 23:30

clock-img

jovanka

pencil-img

1745

Utre tesko da ve druzam mm na pat so kolata a sabajlecki obvrski von skolski aktivnosti so kerka mi sakam i do trgovski da odam vo frodo nova kolekcija i na dvajcata da im zemam cevli a kolata mnogu ke mi zavrsese rabota taka da sansite se minimalni user posted image .Ama za 22 (100% ve druzam).Dokolku ne se vidime super druzenje da imate.

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

clock-img

12.03.2010, 23:48

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

И јас утре тешко дека ќе стигнам да дојдам. Ми се јави едно детенце за час, ќе дојде во 12 и ќе имаме час до 13:30. Не знам колку време ќе трае забавата, ако трае подолго од 2 часа највероватно и ќе стигнам. Баш ми е криво ако не дојдам, се радував многу деновиве што ќе ги видам убавите фацички на мамичките и сонцињатаuser posted image

Ај најверојатно на 22 ќе ве видам

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

13.03.2010, 08:48

clock-img

caci20

pencil-img

1049

Ova site pocnaa da se otkazuvaat za denes.Sto e rabotata? Eca aj uste ednas poprosto kaj se naoga igrotekata?

Zivej kako sto mozes koga veke ne mozes kako sto sakas... vazno zivej...

clock-img

13.03.2010, 08:54

clock-img

natasha

pencil-img

430

nitu pak jas ne mozam da dojdam na rab sum od 14huser posted image

clock-img

13.03.2010, 08:57

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

ИЗВОРНА ПОРАКА: caci20

Ova site pocnaa da se otkazuvaat za denes.Sto e rabotata? Eca aj uste ednas poprosto kaj se naoga igrotekata?

цаци карши реплек одма во куќа.значи после автобуската одма.има табла на оградата.значи кога одиш од град накај ѓорче баш пред пералната за колиuser posted image

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

13.03.2010, 08:59

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

ИЗВОРНА ПОРАКА: Julie

РР во Вест: КЛИК

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.03.2010, 09:00

clock-img

caci20

pencil-img

1049

Super, se gledame neli?

clock-img

13.03.2010, 09:01

clock-img

Anushka

pencil-img

1392

Игротеката „Мечето Ушко“ се наоѓа на ул. „Ванчо Мицков“ 2б, во Тафталиџе 2, спроти фирмата РЕПЛЕК, а се стига до таму:
од град се возиш по „Иво Рибар Лола“. Го поминуваш студентскиот дом „Гоце Делчев“ (тој ти доаѓа од десна страна), па продолжувгаш се` право уште 200 метри, па од лево го гледаш „Реплек“. По педесетина метри, од десна страна, голем двор, со големи елки - тоа е игротеката. Инаку, тука поминува автобусот „петка“, а понатака е веќе мостот за накај Влае.

clock-img

13.03.2010, 09:02

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Цаци мила знаес ли сега како да ја најдеш игротеката? Инаку освен Пацувче  и Маца од списокот друг не се откажал, а треба да ја вметнам и Зами и сестра и на Цацко, така ќе биде весело и убавоuser posted image

< Поракaта ја уредил Еца -- 13.3.2010 9:03:35 >

clock-img

13.03.2010, 09:04

clock-img

April

pencil-img

1257

и една моја другарка со ќеркичката можеби ќе дојде, може, нели? user posted image

clock-img

13.03.2010, 09:05

clock-img

Еца

pencil-img

6692

user posted image може? user posted image Па уште прашуваш. Што повеќе тоа подобро, тоа повесело

clock-img

13.03.2010, 09:10

clock-img

caci20

pencil-img

1049

Fala Anuska, naogame. Se gledame

clock-img

13.03.2010, 09:18

clock-img

mami

pencil-img

8680

едвај чекам..ние еве за некој пола саат излегуваме , да пријавиме во УЈП, да платиме сметки и доагаме натаму..Едвај чекам да ве видам

clock-img

13.03.2010, 09:20

clock-img

Adrijana

pencil-img

1301

Ubavo da si pominete i da stavete sliki, pa da gledame posleuser posted image

clock-img

13.03.2010, 09:27

clock-img

April

pencil-img

1257

ИЗВОРНА ПОРАКА: mami

едвај чекам..ние еве за некој пола саат излегуваме , да пријавиме во УЈП, да платиме сметки и доагаме натаму..Едвај чекам да ве видам

одете во УЈП - ГТЦ...нема гужва

clock-img

13.03.2010, 09:28

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

може ли да се донира во игротеката??? не стигнав вчера, ми затвори банката бидејќи се задржав на работа.кој ќе ги собира парите???

clock-img

13.03.2010, 09:29

clock-img

mami

pencil-img

8680

Да да, и јас ке давам пари таму...А Април така и ми беше планот, само каде е УЈП во ГТЦ?

clock-img

13.03.2010, 09:30

clock-img

April

pencil-img

1257

ИЗВОРНА ПОРАКА: mami

Да да, и јас ке давам пари таму...А Април така и ми беше планот, само каде е УЈП во ГТЦ?

веднаш над кино Милениум

clock-img

13.03.2010, 09:32

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

ќе се чекаме пред игротеката или секој влегува како што ќе дојде???

clock-img

13.03.2010, 09:34

clock-img

mami

pencil-img

8680

си влегуваш кога ке стигнеш..само ние ке бидеме таму...
Фала Април...
Ајде ода, се гледаме

clock-img

13.03.2010, 10:04

clock-img

ikipp

pencil-img

432

i jas sakaam,ama sum daleku,da bev vo tetovo ke dojdev sigurno,aj pa stavete sliki da vidime,ok?

clock-img

13.03.2010, 10:04

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Па затоа и дружбата ја организиравме за сите оние кои не можат да одат до банка директно да донира, па на крај ке преброиме и една од нас ке ги уплати. И јас сега ќе донирам, а и од ТањаК која ми даде пари да донесамuser posted image

clock-img

13.03.2010, 10:59

clock-img

lukas

pencil-img

2148

luge so se slucva mozi da znam...ne sfakam ....citam citam ama aha...ne kapiram...pozz...hahhah

Последни статии

article-img