ИЗВОРНА ПОРАКА: vanessa30
Jas go koristam HIPP mlekoto, vo remedika takvo mu davaa i prodolziv na toa. Zabeleazv dek od HIPP bio stolicata mu e malku po cvrsta, dodeka od Hipp probiotikot e malku po kasesta. Pa sega mu kombinirama od ednoto i od drugoto, bidejki i dvete ubavo si gi prifaka. Ama za poklon od sestrami dobivme 2kutii NAN i sega neznam dali da mu menuvam, da ne mu napravam problem so stomaceto??? Aj molam za sovet.
Voedno da prasam so sto voda go pripremate mlekceto????? Skopskata voda znaeme deka e katastrofa ima mnogu bigor, pa mu kupivam HIPP voda ama i taja ja zovrivam. Aj kazete sto voda koristite za priprema na mlekceto?????
Pozzdrav
Nemoj da mu go menuvas mlekoto stom ubavo si go prifakja toa na HIPP, teraj so nego. AD mlekoto ne se menuva, osven ako ne mu odgovara na maloto ili ne saka da go pie. A za voda, jas koristev LADNA prevriena do 6 meseci, a sega veke ne ja prevrivam, taka mu ja davam.
ИЗВОРНА ПОРАКА: Annet
eve 2 dena go povraka mlekoto pak i pie mnogu bavno..neznam sto da pravam....i davam jas voda i caj ama po nekoe vreme ke povrati malku,vasite decinja povrakaat li od voda i caj??? i davav bekutan pa hipp ama od hipp povraka...i sega samo vodicka davam;-)) neznam veke ,na doktor mislat nie mladite makkji sme smesni,ama se prasuvam i mi odgovaat so pola odgovor ako ne bese RR neznam sto ke pravev,vaka barem imam nekoja nasoka kako da pravam;-)))
Annet, moze da povrakja i od cajot i od vodata, ako se precica i od niv i plus ako e lakomo. I sin mi povrakjase od cajot na HIPP od komorac, ama i ne sakase nisto osven mleko. Ako ne povrakja vo mlaz i ako ubavo si napreduva, povratenoto e visokot, taka go isfrla.
Deep roots are not reached by the frost.