cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Каде се...?

clock-img

02.05.2010, 18:34

clock-img

ananikol

pencil-img

1568

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25

Аннаникол ја нема веќе 2 дена? Да не се породила?

Blisku sum  user posted image user posted image user posted image  ama se uste ne..

Si gi spoivme praznicite..po rodendenot na sinceto bese rodendenot na kralicata pa bese majot i taka da si napravivme nekolku dneven izlet so brod po kanalite niz nekolku gradovi i prekrasno si pominavme..

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.05.2010, 19:18

clock-img

BILE.F

pencil-img

670

Оправдано отсуство!user posted image user posted image user posted image Таман сакав да ти пишам минус!user posted image user posted image user posted image
И сакав да те прашам за роденденот на кралицата!
И овде се славеше на хуманитарен начин, за детската клиника, донација од холандската премиерка и Елена Лука, моден креатор!
Поздравче!

Пред да скокнеш, кажи оп!

clock-img

02.05.2010, 19:54

clock-img

ananikol

pencil-img

1568

Jas se nadevav na nekoja plus privilegija a Bibe ti minus si sakala da mi pises  user posted image user posted image user posted image

Da mnogu ubavo si pominavme,nezaboravno.
Rodendenot na kralicata bese proslaven malku na poinakov nacin ovaa godina bidejki lani imase nesreken slucaj koj se sluci vo nekoi nerazjasneti okolnosti ( po ulicata kade sto trebase da pomini kralicata i pokraj ogromnoto obezbeduvanje im se provlece eden so kola koj povredi poveke pesaci i na kraj samiot se udri vo spomenik i zagina)
Ama zabavite vo nekolku gradovi kade so bevme bea ekstra user posted image

clock-img

02.05.2010, 20:14

clock-img

BILE.F

pencil-img

670

ИЗВОРНА ПОРАКА: BILE.F

Оправдано отсуство!user posted image user posted image user posted image Таман сакав да ти пишам минус!user posted image user posted image user posted image
И сакав да те прашам за роденденот на кралицата!
И овде се славеше на хуманитарен начин, за детската клиника, донација од холандската премиерка и Елена Лука, моден креатор!
Поздравче!

Да се поправам амбасадорка, не премиерка!user posted image user posted image user posted image

Пред да скокнеш, кажи оп!

clock-img

02.05.2010, 22:48

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

каде е Анушка никако да ја сретнам на рр?Анушка срц каде си?

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

03.05.2010, 00:03

clock-img

ananikol

pencil-img

1568

ИЗВОРНА ПОРАКА: BILE.F

холандската премиерка

Zamisli.....i jas ne primetiv..user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.05.2010, 00:10

clock-img

fantom

pencil-img

173

Denes pa i vcera ne sretnav ni eden od moderatorite,se lazam ili stvarno gi nema?Da ne bojkotiraat nesto slucajno?Kaj ste,ni nedostigate.....

clock-img

03.05.2010, 00:12

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Навистина, ги нема. Чудно ... user posted image What's happen?

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

clock-img

03.05.2010, 09:56

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

Луѓе па празници фатијаuser posted image user posted image user posted image , јас немам нет од дома инаку ќе се уклучев.за останатите незнам

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

03.05.2010, 09:57

clock-img

ripce

pencil-img

2148

Катеuser posted image

"Кога сте мајка никогаш не сте сами во своите мисли. Мајката секогаш мора да мисли два пати, еднаш за себе и еднаш за своите деца."

clock-img

03.05.2010, 10:00

clock-img

Enika

pencil-img

1480

Kate najverojatno nema da moze denes...rece imala rabota nekoja:)

What goes around comes back around.

clock-img

03.05.2010, 10:02

clock-img

Enika

pencil-img

1480

ИЗВОРНА ПОРАКА: fantom

Denes pa i vcera ne sretnav ni eden od moderatorite,se lazam ili stvarno gi nema?Da ne bojkotiraat nesto slucajno?Kaj ste,ni nedostigate.....

Luge praznici, vikend, ubavo vreme...obicno vikendi barem za mene vnuka mi e na gosti....so nea go pominuvam vremeto....i so shetanje se znae :)

clock-img

03.05.2010, 10:10

clock-img

fantom

pencil-img

173

Ok ok milo mi e sto ste tuka,jas deka nikade ne mrdnav pa pomisliv i drugite treba da sedat domauser posted image user posted image user posted image

clock-img

03.05.2010, 10:20

clock-img

Enika

pencil-img

1480

Aaaaa koj kako si ja naredil...iako ostanav u Skopje...ne se pribrav doma :)

clock-img

03.05.2010, 10:29

clock-img

nadica

pencil-img

4381

бебица ми ја нема неколку дена каде си мила????

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

03.05.2010, 18:32

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

мислам дека одсабајле ја видов во активни корисници Бебица......

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

03.05.2010, 18:58

clock-img

BEBICA

pencil-img

2014

Eve sum mili moi.Ja ne bev tuka , imavme nastava vo prirodauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a i se vkluciv na blic okolu 13h.kako ste?Gledam deka bilo veselo za ovie dva dena?

Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.

clock-img

10.05.2010, 23:29

clock-img

dragana_vane

pencil-img

263

Mami kade si?Znae nekoj kade e mami?

clock-img

10.05.2010, 23:43

clock-img

dragana_vane

pencil-img

263

Zosto nikoj ne pisuva za Mami, kade e sto se slucuva?
Eca?

clock-img

10.05.2010, 23:56

clock-img

nadica

pencil-img

4381

ИЗВОРНА ПОРАКА: lidijas

Procitav deka Eca i mami ne pisuvaat veke na forumot a zosto ne znam i mene bas me interesira sto se slucilo.

мами, еца, мотхер29, еника,... и многу други поради недоразбирања со одговорните престанаа да пишуваат на рр има во муабетчилница можеш да ги прочиташ причините само се надевам дека не читаат
и да им кажам дека ми недостигаат user posted image user posted image user posted image

Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

11.05.2010, 00:46

clock-img

Gari68

pencil-img

192

За Еца е јасно поради што одлучи да не пишува на РР,а останатите се солидаризираа со нејзината одлука односно застанаа на нејзина страна во недоразбирањето што го имаше со претпоставените.Со тоа се покажа дека оние членови кои се дружеа на средбите станаа премногу блиски и нивната блискост ја издигнаа над РР односно поважно им беше да ја подршат Еца отколку да останат активни на РР и со своите постови да помогнат на многумина на кои им е потребна помошМеѓутоа РР не ни Julie членовите кои веќе не се активни, РР се сите оние кои се мајки,татковци и оние кои во нареден период сакаат да бидат и додека има мајки со мали бебенца,бремени жени и оние кои се обидуваат да забременат ќе постои и РР.
И јас се радувам што постојано се приклучуваат нови членови кои внесуваат ведар  тон на РР,како што тоа го правеа и оние што не се веќе активни на РР

clock-img

11.05.2010, 00:51

clock-img

nadica

pencil-img

4381

оние членови кои се дружеа на средбите станаа премногу блиски и нивната блискост ја издигнаа над РР односно поважно им беше да ја подршат Еца отколку да останат активни на РР и со своите постови да помогнат на многумина на кои им е потребна помош

точно е дека помеѓу нив има блискост која е над рр но сите беа модератори и сите имаа недоразбирања кои ги поттикна некој
точно е дека има нови членства ама го нема сјајот и атмосферата кои мене лично ми фалат

Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

11.05.2010, 01:00

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

ИЗВОРНА ПОРАКА: Gari68

РР се сите оние кои се мајки,татковци и оние кои во нареден период сакаат да бидат и додека има мајки со мали бебенца,бремени жени и оние кои се обидуваат да забременат ќе постои и РР.
И јас се радувам што постојано се приклучуваат нови членови кои внесуваат ведар  тон на РР,како што тоа го правеа и оние што не се веќе активни на РР

Потпис ! Не може секогаш да е иста атмосферата од многу причини. Не значи дека тоа е само поради отсуството на некои членови, многу фактори влијаат - многу работи се во прашање: се зголемува РР семејството, на некои им се отвораат нови патишта, имаат повеќе обврски и помалку време, пролет е - луѓето повеќе шетаат ... На се' треба да гледаме малку пошироко и подалеку, земајќи ги предвид сите околности.

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

clock-img

11.05.2010, 01:07

clock-img

Gari68

pencil-img

192

ама го нема сјајот и атмосферата кои мене лично ми фалат

Мислам дека РР повторно ќе биде со оној стар сјај кога ќе се слуцат нови дружења кои треба да бидат што поскоро.КОга некој ќесе запознае и физички тогаш е и послободен во комуникацијата и на интернет.А тоа дека ви недостигаат е нормално ,бидејќи кога некој е секојдневно присутен во твојот живот па макар тоа било и преку виртуелно дружење а потоа наеднаш го снемува ќе ти недостига..Како што ти недостигале соучениците кога си завршила основно образование,па потоа ти фалеле тие од средно и се така со ред,но затоа времето е тоа што лечи се , нели!

clock-img

11.05.2010, 01:21

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

ИЗВОРНА ПОРАКА: Gari68

ама го нема сјајот и атмосферата кои мене лично ми фалат

Мислам дека РР повторно ќе биде со оној стар сјај кога ќе се слуцат нови дружења кои треба да бидат што поскоро.КОга некој ќесе запознае и физички тогаш е и послободен во комуникацијата и на интернет.А тоа дека ви недостигаат е нормално ,бидејќи кога некој е секојдневно присутен во твојот живот па макар тоа било и преку виртуелно дружење а потоа наеднаш го снемува ќе ти недостига..Како што ти недостигале соучениците кога си завршила основно образование,па потоа ти фалеле тие од средно и се така со ред,но затоа времето е тоа што лечи се , нели!

Целосно се сложувам со се' од погоре кажаното/напишаното.

Последни статии

article-img