cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Каде се...?

clock-img

05.07.2010, 22:54

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Ники ни фалиш user posted image user posted image user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

clock-img

05.07.2010, 23:23

clock-img

niki

pencil-img

4299

Бре луѓе два дена ме немаше, не оставате човек обврски да има, ааааааааuser posted image

Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together

clock-img

06.07.2010, 12:08

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Не оставаме user posted image  user posted image

Генерацијо каде сиииииииииии?
Да преведам, амелбебе, свекрво, кај ни се изгубиииииииииии?

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

07.07.2010, 10:42

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

amelbebe ja nema

Биди тоа што си

clock-img

07.07.2010, 11:31

clock-img

amelbebe

pencil-img

1105

ovde sum ,ovde ve citam jas ne se sekirajteuser posted image ja sreduvam kukata,kupiv namestaj za snaska,kupuvam nekoi sitnorii pred da dojde ona pa posle so nejze najvaznoto VENCANICATAuser posted image

clock-img

15.07.2010, 20:07

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

каде испари мама26? user posted image
мамааааааааааа каде сиииии???

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

clock-img

17.07.2010, 11:54

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Амелбебе user posted image
Знам дека не читаш генерацијо, но сигурно немаш време да ни пишеш. Недостасуваш user posted image

clock-img

17.07.2010, 12:44

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Ни недостигаш амелбебе user posted image user posted image user posted image Уште малку, па ќе се дружиме почесто user posted image user posted image user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

clock-img

20.07.2010, 19:06

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Snowhite, каде си сограѓанке, да не е нешто поврзано со Пиво Фестот?user posted image

Те чекаме user posted image  

clock-img

20.07.2010, 21:14

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

Џена да се јави под итно! user posted image

clock-img

21.07.2010, 14:24

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка

Snowhite, каде си сограѓанке, да не е нешто поврзано со Пиво Фестот?user posted image

Те чекаме user posted image  

хаха, да испив 150 тони пиво, па сега се трезнам user posted image user posted image user posted image user posted image
Бевме десетина дена кај свеки, со полн пансион, појадок, ручек и вечера, плус држење, вардење, ранење, успивање и капење на бебе. На одмор е цел месец, па малку да ја искористам, зошто да неuser posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

clock-img

21.07.2010, 15:10

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Аааа, така значи, БРАВО за свеки твоја user posted image  user posted image  user posted image

Свеки моја тоа нема да го направи ни 150 тони пиво да испие user posted image

clock-img

22.07.2010, 22:55

clock-img

Annet

pencil-img

2404

еее здраво после мелку подолго време......јас само што се вратив од одмор,прекрасен одмор во Кушадаси и сега еве ке се дружиме.после многу романтика и обиди на одмор и еве ме чекала да се вратам дома и да ме пречекаuser posted image user posted image user posted image многу ме изнервира ама тоа е.не ме мислете добра сум .ве поздравувам сите
бидете добриuser posted image

clock-img

22.07.2010, 22:59

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

Е добре дојде назад, user posted image user posted image user posted image за Кушадаси, мојот најубав одмор што сум го имала во живот е во Кушадаси, закон е местото, супер дестинација сте одбрале, се надевам го посетивте Памук Кале и Ефес

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

clock-img

22.07.2010, 23:05

clock-img

Annet

pencil-img

2404

фала Snowhite да ти се врати уште поубаво user posted image еее 2 пат ми е мене да одам таму,токму заради тоа што си поминав најпрекрасно.не посетив памук кале и ефес ама посетив водени паркови и такви некои лудории.user posted image user posted image

clock-img

22.07.2010, 23:09

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

А aqua park е закон исто, многу убаво си поминавме и таму, но си пропуштила многу што не сте отишле на Памук кале, следниот пат ако одиш обавезно да го посетиш, ми се чини дека нема поубаво место на цел свет

clock-img

30.07.2010, 00:07

clock-img

nadica

pencil-img

4381

mama26, maca25 каде сте?
и amelbebe стана свекрва па седни на пц мила остави ја снашката да се покаже а ти подружи не почесто user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил nadica -- 30.7.2010 0:08:39 >

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

30.07.2010, 11:04

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

арх_диз?

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

30.07.2010, 11:57

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

Niki, Mama26, арх_диз и уште неколку муабетчии кај сте бре??? Фалите у муабетчилница user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил виктори -- 30.7.2010 11:58:11 >

clock-img

31.07.2010, 17:13

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

arh_diz, big_mama817 kade ste?Mamicka3 znam deka ti nemas net ni nedostigassssuser posted image user posted image user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

31.07.2010, 17:33

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

јас сум тука, нешто комп не ми е ок, болен ми е, па поретко го уклучувам. денес и маусот ми откажа љубов. давајте брзо некој добар антивирус да го оздравам комп. не можам ништо да симнам од нет.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

31.07.2010, 23:49

clock-img

mama26

pencil-img

3977

vikori martins mom kaj ste?

clock-img

01.08.2010, 13:36

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

тукаааа сум мамааа...крштевавме едно бебенце и затоа малку зафатена бев, ама ете се враќам...

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

clock-img

01.08.2010, 15:37

clock-img

Тања РР

pencil-img

2029

Виктори ја нема а денес е први веќе user posted image
А Ники кај се изгуби? Гари одамна не ни пишал, Амелбебе изгледа и се заарни како свекрва па не заборави.... Кај сте луѓеееееее???

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

clock-img

01.08.2010, 19:08

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

јас сум тука.... досадно ми е секаде...не сум со сите нештоuser posted image

Последни статии

article-img