за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
kade e majka na eva ja nema podolgo vreme da pisa.
Навистина нели остана бремена и имаше мислам и цин од после нова година се изгуби
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
14.03.2013, 09:19
arh_diz
7198
miana i Calypso gi nema
14.03.2013, 09:44
Felly RR
7977
Ете ја миана, кој ја бараше
15.03.2013, 10:49
arh_diz
7198
niki , doksticage
15.03.2013, 10:52
*Облак*
11
Natushka e na rabota i vredno raboti
02.04.2013, 22:50
Snowhite RR
5042
Сега се сетив да прашам за лукас, дали некој знае нешто, знам последно објави дека е бремена со второ приближно кога и јас забременив па сега би требало веќе и таа да има ново. Знае некој, можеби мартинс мам знае од ист град се, а и на фб видов заеднички слики нивни
02.04.2013, 23:33
deluxe
2479
hehehhehe temava e zakon,koga go vidov naslovot aj si vikam da otvoram , toa ti bilo za clenovi na rr sto dolgo gi nema na forumov ,pa i mene mi blesna idejata da prasam kade ni e Ummu-Anja??? imate informacii nekako ja nema da me iznasmee so nejzinite postovi!! piset_e da ne ja mislam zenata celo vreme
< Поракaта ја уредил deluxe -- 2.4.2013 23:34:27 >
02.04.2013, 23:48
Martins mom
3342
ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite
Сега се сетив да прашам за лукас, дали некој знае нешто, знам последно објави дека е бремена со второ приближно кога и јас забременив па сега би требало веќе и таа да има ново. Знае некој, можеби мартинс мам знае од ист град се, а и на фб видов заеднички слики нивни
Лукас е супер,се дружиме често.Ќе и кажам да ни ја посети рр
03.04.2013, 00:13
miana
6152
Луѓе,абе Zivka ја нема...денес ја видов нејзината породилна приказна и се сетив...Имаше керкичка Каја,се секавате? Баш беше активна во 2011 година/...Баш ме чуди кога некои толку активни членки ке ги снема...
03.04.2013, 08:34
Mihaela 2010
4230
ИЗВОРНА ПОРАКА: deluxe
hehehhehe temava e zakon,koga go vidov naslovot aj si vikam da otvoram , toa ti bilo za clenovi na rr sto dolgo gi nema na forumov ,pa i mene mi blesna idejata da prasam kade ni e Ummu-Anja??? imate informacii nekako ja nema da me iznasmee so nejzinite postovi!! piset_e da ne ja mislam zenata celo vreme
Hehee .ja blokiraa bidejki najverojatno ne izmotavase i toa posteno,taka da ne ja misli povekje
03.04.2013, 09:24
deluxe
2479
tuuu steta !!! togas ic da ne ja baram hehehehehehehehe
03.04.2013, 09:27
Mihaela 2010
4230
Pa pobaraj ja na Bosanka RR moze da e tamo [sm=smiley1.gif Inaku iskreno i mene po malku mi fali...
03.04.2013, 09:29
Calypso
1386
ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz RR
miana i Calypso gi nema
Тука сум, само не пишувам цело време, кога ќе ме остави ѕверчево, тогаш. Ама и сега поинтензивно барам работа, па на тоа сум фокусирана повеќе. Секако, не ја заборавам РР :)
03.04.2013, 13:03
Zivka*
110
Miana eve me ,ve sledam ama retko pisuvam ,poveke dremam na fb :) i sega kako sto mi e kerkicka podporasnata celo vreme se trca po nea :)))
04.04.2013, 00:53
Snowhite RR
5042
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom
ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite
Лукас е супер,се дружиме често.Ќе и кажам да ни ја посети рр
А има ново кај неа?
04.04.2013, 09:45
Pepelaska *
3820
Ако добро се сеќавам мислам дека Лукас пиша дека имаше спонтан
04.04.2013, 13:45
miana
6152
ИЗВОРНА ПОРАКА: Zivka*
Miana eve me ,ve sledam ama retko pisuvam ,poveke dremam na fb :) i sega kako sto mi e kerkicka podporasnata celo vreme se trca po nea :)))