cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Каде се...?

clock-img

18.10.2014, 22:25

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Defne90 ,МММ27, princessa, anaana, moni teo , Goddess*, Annet , rina13, mosa .Gardenia , mama_06

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

clock-img

30.10.2014, 14:14

clock-img

Gardenia

pencil-img

682

ИЗВОРНА ПОРАКА: Melanija RR

Defne90 ,МММ27, princessa, anaana, moni teo , Goddess*, Annet , rina13, mosa .Gardenia , mama_06

Женски фала што ме мислите,Гардениа е тука ве чита постојано,само не сум активна на пишувањеuser posted image ,иии трудно сум 32 недела,па кога ќе имам време повеќе ќе ви пишам во соодветните теми user posted image .Поздрав до ситеuser posted image user posted image user posted image

clock-img

30.10.2014, 14:16

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Gardenia аааааааааааааа ама ќе те утепам user posted image леле многууу се израдував ,те очекувам да пишеш за месец и нешто user posted image

user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

clock-img

30.10.2014, 14:20

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Гарденија мааааааа! Ќе те тепам! Почесто да не дружиш и нека расте меше! user posted image

Live and let live

clock-img

30.10.2014, 14:25

clock-img

anaana

pencil-img

1126

I jas sum tuka... slabo aktivna.. ama ve citam postojano :(
ama ke se popravam vetuvam :))

clock-img

31.10.2014, 13:49

clock-img

elenak

pencil-img

2004

ИЗВОРНА ПОРАКА: Gardenia

Женски фала што ме мислите,Гардениа е тука ве чита постојано,само не сум активна на пишувањеuser posted image ,иии трудно сум 32 недела,па кога ќе имам време повеќе ќе ви пишам во соодветните теми user posted image .Поздрав до ситеuser posted image user posted image user posted image

Ааааа браво! Со лесно до крајuser posted image 32 недели издржала да не ни се пофали бе, стварно си за карање.user posted image

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

clock-img

31.10.2014, 13:55

clock-img

kapina

pencil-img

4327

stvarno defne ni ja nema nesto

clock-img

02.11.2014, 22:29

clock-img

Defne90 RR

pencil-img

1991

Еве ме женски ја одмарав од интернет малку.Бевме принудени да го спакуваме компјутерот оти децата почнаа да се забораваат на него.Ама битно сега пофвторно се враќам.Не ве заборавам јас вас. user posted image user posted image

Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!

clock-img

26.01.2015, 10:36

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Lolla, каде си? Те мислиме, пиши ни user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

26.01.2015, 17:26

clock-img

lukajana RR

pencil-img

1481

Lolla не чита ама не пишува,неколку пати сум ја видела во активни и ми беше чудно зошто не пишува

clock-img

27.01.2015, 12:27

clock-img

bucko mal

pencil-img

1431

Zeni kade e princessa? Ja mislam zenava,sto se sluci kade euser posted image

You have to dream if before you can do it.

clock-img

04.02.2015, 22:06

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Princessa, lolla, Tanjat7880, Martins mom ....

clock-img

04.02.2015, 22:45

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Lucas кaде си?

Live and let live

clock-img

05.02.2015, 13:15

clock-img

princessa

pencil-img

1056

Тука сум жива здрава фала богу user posted image само што немам време да пишувам. Ќе ви се вратам еден ден со уште повеќе енергија од порано. Многу работи ми се случуваат и едвај се носам со нив. Ве гушкам сите и ми недостасувате и тоа како.

All of us have our own beliefs, opinions. These inner assumptions rule and govern our lives. A suggestion has no power in and of itself. its power arises from the fact that you accept it mentally!

clock-img

18.02.2015, 22:44

clock-img

lukajana RR

pencil-img

1481

Dilina ни ја нема во последно време

clock-img

18.02.2015, 23:10

clock-img

gina

pencil-img

1152

me interesirase za Bogdancanka kade e porano bese mnogu aktivna ama eve podolgo vreme od godina i pol moze poveke ja nema sto se stori non sto se dopisuvavme i si davavme podrskauser posted image

clock-img

26.04.2015, 23:58

clock-img

lukajana RR

pencil-img

1481

Bethany и Ki4iko одамна не сум ги сретнала user posted image каде сте женски?

Сакам кога ми зборуваат зад грб зашто тогаш знам дека сум еден чекор пред нив

clock-img

28.04.2015, 12:01

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

И мила мамичка ја нема одамна, миана тек тук се јавува, а фалат и други членови погоре пишани, да не ги набројувам сега.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

05.06.2015, 15:02

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Аха во активни ја видов mama tociuser posted image user posted image

clock-img

24.11.2015, 14:05

clock-img

marchi

pencil-img

948

ima nekolku clenki koi na pocetok otvorile mnogu temi,aktivirale mnogu temi no sega se nekoj novi se,starite nekako gi nemauser posted image

clock-img

25.11.2015, 14:40

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Рингераја постои од 2009г. многу членови, многу совети, многу дружби.После толку години не е необично тие членови кои ги отвориле некои теми веќе да не се активни.
Има и некои кои забушаваат user posted image или се со обврски работи и домашни, животот и потребите се менуваатuser posted image

Princessa, Tanjat7880,anaana , rina13,Dilina, Mihaela 2010,blond,zzaa ,bella80,elenak,Calypso, Yummy Mammy ,sonc90........ na tie sega se set_iv

< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 25.11.2015 14:55:50 >

clock-img

25.11.2015, 15:00

clock-img

marchi

pencil-img

948

ИЗВОРНА ПОРАКА: Melanija RR

Рингераја постои од 2009г. многу членови, многу совети, многу дружби.После толку години не е необично тие членови кои ги отвориле некои теми веќе да не се активни.
Има и некои кои забушаваат user posted image или се со обврски работи и домашни, животот и потребите се менуваатuser posted image

Princessa, Tanjat7880,anaana , rina13,Dilina, Mihaela 2010,blond,zzaa ,bella80,elenak,Calypso, Yummy Mammy ,sonc90........ na tie sega se set_iv

fala bogu obvrskite si go pravat svoeto user posted image mislam deka i ECA poslabo ja ima

clock-img

25.11.2015, 17:52

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

Jas sum tuka i ve citkam,ama toa e dve deca puta dva obvrskiuser posted image
ama se nadevam ke me ima pocesto,valjda koga ke trgnam na rabota ke odmoram malkuuser posted image

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

clock-img

25.11.2015, 19:38

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Тогаш кога ќе бидеш на ,,одмор,, ќе се читамеuser posted image

Последни статии

article-img