за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
Moze zosto da ne.Samo nasive angeli da bidat mirni.Eve Monika operira so mausot
Аууууууу ама рано сте станале ова неделно утро! Ајде добро утро и пријатен ден! _____________________________Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together
Добро утро и од мене!!!
добро утро!!!
Dobro utro
Добро утро и убав ден!
dobro utro i od mene
добро утро пријатен ден мили мои
добро утро...уживајте во денот...
Добро утро и пријатен ден! ми се спиеееееееее _____________________________Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together
Добро утро...не си сама Ники и мене ми се спие..ама ајде да чуеме детали од роденденот? сигурно има добар повод за поспаноста а?
Читај минатата ноќ и ќе видиш, забава до бесвест _____________________________Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together
dobro utro ubavo utro da vi e na site
Добро утро, добар ден, убав ден! _____________________________Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together
Dobro utro na site _____________________________Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.
добро утро и од мене.кој е за кафенце? _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
Јас веќе го испив ... дека учам сметководство, денес ќе полагам, станата сум уште од 6 часот...
Dobro utro na site Profesorica jas sum za kafe edvaj gi drzam ocite otvoreni
neka vi sekoe utro DOBRO utro forumki
Ај добро утро. Да ве поздравам јас вака од темно зори како рудар да работам бе! _____________________________love u all
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива