за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
ајде ќе дојдат, раничко е!!! _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
Dobro utro kako ste mi denes? _____________________________Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.
Добро утро, имајте убав ден..ене надвор некое сонценце се наѕира
D UTRO NAVISTINA IMA SONCE PA DA PROSETAME MALKU DA ZABORAVIME NA BAR VO EDEN MOMENT
Добро утро мои рингерајковци. Ви посакувам убав ден _____________________________Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.
Добро би утро на сите, ранобудници, сега јас ќе почастам кафе во барот, ајде кој е за!!! _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
d utro na site forumki
Добро утро
Dobro utro
Dobro utro i od mene _____________________________Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.
добро утро и од мене _____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
Добро утро рингерајки! Леле колку долго ве немам дружено вака рано наутро _____________________________Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together
Добро утро!!!
добро утро..има некој ова неделно утро или сама сум си?
Добро утро, еве јас сум тука. _____________________________Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together
Добро утро и од мене. Денес ден за чистење. Бљак. _____________________________love u all
Имајте пријатен ден!!! < Поракaта ја уредил anica -- 17.11.2009 8:11:15 >
Dobro utro na site Anica super e kafeto
Омилениот албум од омилениот пеач- Имајте пријатен ден..сега и музиче ке ви пуштам
ДОБРО УТРО НА СИТЕ!
Dobro utro decki.Samo sto stanav i vednas na RR da vidam sto ima.A ovde gledam interesni razgovori... _____________________________Love is in the air
добто утро! _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
Добро утро...еве ви едно сонце да не грее денес, зошто надвор е ужасно < Поракaта ја уредил mami -- 19.11.2009 7:47:07 >
Dobro utro aj na kafence _____________________________Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.
Добро утро мили мои имајте си прекрасен ден!!!
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива