за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
dobar dan!
Добро утро..имајте убава недела
Dobro utro _____________________________Биди тоа што си
dobro utro i od mene
Добро утро мамички _____________________________When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
..добро утро на сите и пријатна недела.....
добро утро и од мене. _____________________________Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.
добро утро како сте? _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
Добро утро! Ви посакувам убав ден _____________________________Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.
Добро утро и од мене, убав ден!
Добро утро..убав ден..
Dobro utro imajte prijaten den! _____________________________Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
Добро утро на сите...
dobar dan ima li zime....cuvajte djecicu....vrijeme je nikakvo...a gripa je u modi!? vrag je odnio
Добро утро, добар ден, убав ден _____________________________Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.
dbro utro vi posakuvam ubav den _____________________________Биди тоа што си
Добро утро...аман, до кога со никаквово време??
Добро утро. Допрва почнува мами _____________________________When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
Dobro utro. Go cekame snegot ama nikako da dojde
Добро утро и од мене!
добро утро на сите...
Добро утро _____________________________Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.
Добро утро..
Добро утро и на сите вас ви посакувам пријатен ден!
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива