за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
Dobro utro!!!Jas malku podraniv. _____________________________Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.
Добро утро и од мене..ви посакувам убава недела
Dobro utro,mami...Broime sitno do NG... _____________________________Love is in the air
Dobro utro mami od od mene.Lele nemozam da veruvam deka za 4 dena nova godina.Koga pomina!! _____________________________Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.
ееее брзо лета времето дур се свртиш сме остареле
добро утро како сте сите??? _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
Ako stareeme,samo soncata da ni se zivi i zdravi...Taka i starosta e ubava... _____________________________Love is in the air
OOOOOOOOOOO profesorice pa kaj si ni ti?Dobro utro i za tebe.Mi nedostigas mnooogu pogotovo na skype. _____________________________Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.
dobro utro i od mene denes odlicno raspolozena kako vremeto _____________________________Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.
dobro utro _____________________________Биди тоа што си
good morning zenski
Добро утро и од мене, едвај чекам денес да ве видам
добро утро и од мене, имајте пријатна недела!
Добро утро и од мене, ви посакувам весели предновогодишни денови
dobro utro i ne zaboravajte da gledate bebeski prikazni _____________________________Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.
Dobro utro i od mene!!! bebeski prikazni??? koga? kade?
Добро утро..како сте ми другарки?
Добро утро добри луѓе..:)
добро утро и од мене, бебешки приказни мислам дека немаше, освен ако не биле во 7:30 рано _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
незнам ама комп беше пуштен да снима од 7.15 до 8.15 па ке видиме кога ке дојдам дома
Dobroutro i vi posakuvam ubav den.
Добро утро! _____________________________Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
Dobro utro i od mene. _____________________________Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.
здравоооо, како си бебице??? _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
Fala na prasanje, dobro sum, malku pospano.kako si ti ova utro profesorice? _____________________________Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива