за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
Dobroutro na site i imajte ubav den.
Добро утро и од мене!
Добро утро мили луѓе..
Dobro utro!!!Uste edne den do nova godina!! _____________________________Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.
среде соба високо елката ни стои... _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
Добро утро и од мене. _____________________________love u all
Добро утро... во 11 ќе одиме со син ми во школо кај мм ќе даваат пакетчиња и ќе се слика со Дедо Мраз
ИЗВОРНА ПОРАКА: profesorica среде соба високо елката ни стои...
порасни уште две-три педи за да може дедо мраз.. _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
dobro utro na site
хахах ноне за кој како во 12.20 што и да е добро да е!
Добро утро, добар ден, убав ден, прекрасен ден!!! Хе, хе, вечер ќе прославиме Нова Година _____________________________Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.
Добро утро...
Dobro utro Kako ste ova utro _____________________________Биди тоа што си
Dobro utro i ovo posledno utro vo starata godina. _____________________________Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.
bebica ti stanuvas mnogu rano sekoe utro _____________________________Биди тоа што си
Dobro utro. Broime sitno do 2010
ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz bebica ti stanuvas mnogu rano sekoe utro
добро утро и од мене!вечер нова година!!!јееее _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
Добро утро рингерајки,убав новогодишен ден,вечер славиме јееееееее
dobro utro i srekno utro na site im ja cestitam odnapred novata godina i so bebinja i se sto ke pomislite forumki srekno
Добро утро и од мене! Како сте денес?
здравоооооо, еве шведска маса си правиме тука на јоб.ти??? _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
јас само што станав, па додека да стане син ми да ѕирнам што се случува на рр
Lele profesorica vie ste pocnale so jadenje nie pocnavme so alhohol :) da se zagreeme malku _____________________________Биди тоа што си
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива