за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
Nesto e mnoogu tivko ova utro _____________________________Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.
Dobro utro!!!!
чекај нема никој посебно изгледа.јас да се изначитам тоа што сумпропуштила па ќе почнам да станувам гласна _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
Dobro utro caci _____________________________Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.
Dobro utro!!!!Vi posakuvam prijaten den
Dobro utro i od mene
Добро утро!!!
ИЗВОРНА ПОРАКА: BEBICA Nesto e mnoogu tivko ova utro
Добро утро...Мис како изгорениците утрово?
ИЗВОРНА ПОРАКА: mis. ИЗВОРНА ПОРАКА: BEBICA Nesto e mnoogu tivko ova utro добро утро оваа бебица смирување пред бура
ИЗВОРНА ПОРАКА: mis.
добро се изгоениците се смири ноостана рана.
dobro utro na site i vi posakuvam ubav den a i malku potopol da bide od vcera
ИЗВОРНА ПОРАКА: BEBICA samo da nebide kao ona vcera zatisje pred bura
dobar dan!
Добро утро! Ви посакувам на сите убав ден, и денес да ми бидете полни со позитивна енергија!
Dobro utro Bile i na tebe.I jas tebe ti posakuvam ubav i sreken den.Jas eve se raduvam paga sneg ovde vo Belgrad se e beeeelo. _____________________________Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.
dobro utro! _____________________________Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
добро утро на сите!!! _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
Добро утро и од мене!
Dobro utro!!!!!
Добро утро!!
Добро утро, имајте убав ден _____________________________Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.
Dobro utro
dobro utrp i od mene na site
Dobro utro i posakuvam ubav den na site denes
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива