за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
dobro utro
obro utro Imajte ubav den _____________________________Биди тоа што си
Јас се изнапишав, па сега да ви кажам Добро утро! Пријатен ден, а сега да се фатам за работа!
Dobro utro vo ova snezno utro _____________________________Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.
Добро утро..имајте пријатен ден
Добро утро и од мене. Денес е убав снежен ден! _____________________________Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.
Dobro utro i bas ubavo sto ima sneg vo MK.Ovde grmi covek da se isplasi od sto e jako sigurno pak bura nekoja ke stegne
добро утро _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
Добро бело утро на сите..:)
Добро утро на сите!
e za mnene sega edobro utro
Bravo none koga ti dozvoluvaat uslovite taka da spies _____________________________Биди тоа што си
Добро утро, рингерајки! Прекрасно утро! Следи викенд!
Добро утро! _____________________________"Кога сте мајка никогаш не сте сами во своите мисли. Мајката секогаш мора да мисли два пати, еднаш за себе и еднаш за своите деца."
MORNING Imajte ubav den!!!!!
Добро ви утро на сите!!! _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
Dobro utro, denes petok, utre vikend, yuhuuuu
Добро утро и од мене _____________________________Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.
Добро утро!
dobro utro do site
Добро утро!!
добро утро рингерајки
Добро утро РР мајки има некој разбуден.Ајде станувајте 08:18 е часот.
Dobro utro!!!
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива