за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
Dobro utro na site RR _____________________________Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.
Оооо добро утро! Ама сме се успале утрово. _____________________________"Кога сте мајка никогаш не сте сами во своите мисли. Мајката секогаш мора да мисли два пати, еднаш за себе и еднаш за своите деца."
добро утро рипче,од сабајле си викам кај ни плива рипчето што уште го нема,ни недистигаше
Dobro utro!!!Ajde koj e za kafence da mi pravi drustvo. _____________________________Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.
Dobro Utro _____________________________Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.
Dobro utro!Jas veke go ispiv moeto ama ako sakas moze ke pijam uste edno i onaka sum utepana
dobro utro! konecno da se javi nekoj da pieme utrinsko kafe , najslatko e vaka vo drustvo
ИЗВОРНА ПОРАКА: mamasane dobro utro! konecno da se javi nekoj da pieme utrinsko kafe , najslatko e vaka vo drustvo
Добро утро и од мене..еве ке ве дружам ама со чајче, не сум по кафето
добро утро јас сега ке варам чај, кој е за??? _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
Dobro utro na site _____________________________Zivej kako sto mozes koga veke ne mozes kako sto sakas... vazno zivej...
Dobro utro Jas sum za caj profesorice _____________________________Биди тоа што си
Добро утро и добро ви Бог дал мои рр-ки (така викаше татко ми ) _____________________________Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.
Добро утро и од мене!
Добро утро.По напорна работна ноќ сега ќе се релаксирам со едно па кој за да испиеме зашто во 08 си идам од работа.
Dobro utro _____________________________Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.
dobro utro _____________________________Биди тоа што си
Добро утро на сите рингерајки!!!! _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
Срам да ми е. Почнав да си пишувам а не кажав ДОБРО УТРО! Имајте убав ден.
Dobro utro na site prisutni.
Добро утро..
Добро утро _____________________________Zivej kako sto mozes koga veke ne mozes kako sto sakas... vazno zivej...
ДОБАР ЈУТАР!
Good morning every body
Dobro utro nadvor malku vrnezlivo i tmurno _____________________________Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива