за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
Добро утро на сите! Убав почеок на раб.седмица!
добро утро на сите, имајте пријатен ден!
Dobro utro _____________________________Zivej kako sto mozes koga veke ne mozes kako sto sakas... vazno zivej...
добро утро на сите во овој снежен ден
Doro utro, vi posakuvam prijaten den
Dobro utro! Vi posakuvam na site denes eden ubav den
dobro jutro....pjevaju zore....dobro jutro...najdraze more......dobro jutro!!! evo jedno dobro jutro svima u stihovima...!!!
Добро утро и од мене _____________________________Децата се најголемо богатство Марио 31.10.2002 Ана Марија 01.11.2005 Трајче 20.09.2009
Dobro utrooo.Imali koga? _____________________________Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.
Добро утро BEBICE! Секогаш си ми најранобудна! Голем поздрав до тебе и твојата лепотица! Добро утро на сите РР! Убав ден! _____________________________Пред да скокнеш, кажи оп!
Dobro utro BILE.Sto da pravam ko vampir se probudiv rano vo 6h a mojata lepotica sega stana.Kako si ti? _____________________________Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.
Добро утро на сите, јас сум нешто посебно расположена денес _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
Добро утро..јас свежо наспана и одморена конечно после непроспаните ноќи
Добро утро и од мене. Бидете ми расположени и насмеани и денес! _____________________________Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.
Dobro utro, imajte ubav den _____________________________Zivej kako sto mozes koga veke ne mozes kako sto sakas... vazno zivej...
DOBRO UTRO
добро утро и од мене!
Добро утро мили луѓе!
Dobro utro _____________________________Биди тоа што си
добро ви утро мили мои !!! _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
Dobro utro i od mene!!! da znaete samo kolku mi nedostasuvate _____________________________Gorana i Stefani
Добро утро на сите...
Добро утро на сите имајте убав ден.Еве јас пред да тргнам на работа реков да ви посакам убав ден на сите
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива