за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
Dobro utro na site _____________________________Zivej kako sto mozes koga veke ne mozes kako sto sakas... vazno zivej...
Dobro utro!
Kolku ubavo utro, mm i sin mi me razbudija peejki mi ja Happy birthday soncinja. A jas moram da sum na rabota denes . _____________________________Allways look on the bright side of life!
Добро утро! Зами тебе денес да не ти е роденден? _____________________________"Кога сте мајка никогаш не сте сами во своите мисли. Мајката секогаш мора да мисли два пати, еднаш за себе и еднаш за своите деца."
Da beeee, denes polnam 35, ups 25 _____________________________Allways look on the bright side of life!
dobar dan
Добро утро на сите.
Добро утро РР! _____________________________Пред да скокнеш, кажи оп!
Dobro utro i od mene!!! _____________________________Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.
Добро утро и од мене... ви посакувам пријатен ден!
http://www.youtube.com/watch?v=6jALndvCbRE DOBRO UTRO!!!
http://www.youtube.com/watch?v=fuhN43sT63A&feature=related
Dobro utro _____________________________Zivej kako sto mozes koga veke ne mozes kako sto sakas... vazno zivej...
DOBRO UTRO Nemozam da zaspijam ima nekoj?
Росана и јас сум тука, добро утро и од мене.Среќно утро.
Добро утро и од мене... ви посакувам пријатна недела!!! _____________________________"Кога сте мајка никогаш не сте сами во своите мисли. Мајката секогаш мора да мисли два пати, еднаш за себе и еднаш за своите деца."
dobro utrooo _____________________________Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.
добро ви утро на сите!!! _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
Добро утро!
Добро утро! Јас кога сум уклучена никој нема . Убав ден на сите, јас почнувам со работа уз кафица! _____________________________Пред да скокнеш, кажи оп!
dobro utro iubav den
Добро утро само да ви посакам и сега одма да работам.Чао.
Добро утро и убав ден на сите....
Dobro utroo Koj ke mi pravi drustvo, pijam kafence? _____________________________Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива