за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
Dobro utro _____________________________Zivej kako sto mozes koga veke ne mozes kako sto sakas... vazno zivej...
Dobro utro i od mene, kolku e tmurno vremeto.... Samo za spienje e...
dobro utro i ubav den
Добро утро! Убав ден! _____________________________Пред да скокнеш, кажи оп!
Dobro utro
Добро утро, добар ден, убав ден _____________________________Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.
Dobar den na site
Добро утро мили мои...како ми почна денов...ич не ми е добар ама ај....се разбудив со јака главоболка...уште ме клука главава
Dobro utrooo.Kako ste?Eve vo Belgrad paga sneeegggg.Ke se sankame so Moni. _____________________________Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.
Добро утро! Воопшто не му се радувам на заладувањето, поготово не на најавите за снег... доста ми е од ова тмурно време, сакам пролет, сонце!!! _____________________________"Кога сте мајка никогаш не сте сами во своите мисли. Мајката секогаш мора да мисли два пати, еднаш за себе и еднаш за своите деца."
Dobro utro. Tmuren i vrnezliv den _____________________________Zivej kako sto mozes koga veke ne mozes kako sto sakas... vazno zivej...
Dobro utro!!!!
Добро утро..денов како вчера= никаков, само побрзо да заврши...
добро јутро бебице!!! денов тмурен али сепак уживајте колку што можете во него!!! _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
ИЗВОРНА ПОРАКА: mami Добро утро..денов како вчера= никаков, само побрзо да заврши...
Dobro jutro profesorice.Je si za kaficu? _____________________________Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.
Добро утро и од мене. _____________________________love u all
Добро утро! _____________________________Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.
dobar dan....nije bas neki dan...ali eto da se prijavim.
Dobro utro, nadvor vrne sneg _____________________________Zivej kako sto mozes koga veke ne mozes kako sto sakas... vazno zivej...
добро утро
Dobro utro _____________________________Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.
добро утро на сите!!! _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива