за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
Добро утро и од мене _____________________________Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.
Dobeo utro Biljana, pacuvce.... _____________________________Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.
Добро утро _____________________________"Кога сте мајка никогаш не сте сами во своите мисли. Мајката секогаш мора да мисли два пати, еднаш за себе и еднаш за своите деца."
Добро утро...
Добро утро! Убав ден на сите! _____________________________Пред да скокнеш, кажи оп!
добро ви утро на сите!!! _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
Добро утро на сите!
Dobro jutro _____________________________Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.
Добро утро на сите...
Добро утро _____________________________Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.
Dobro utro Imajte ubav den _____________________________Биди тоа што си
Добро утро! _____________________________"Кога сте мајка никогаш не сте сами во своите мисли. Мајката секогаш мора да мисли два пати, еднаш за себе и еднаш за своите деца."
Dobro utro _____________________________Zivej kako sto mozes koga veke ne mozes kako sto sakas... vazno zivej...
Добро утро...Имајте убав ден
добро утро _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
Dobro utro i od mene, odamna ne vi imam pisuvano
DOBRO UTRO:)
dobro utro
Dobro utro _____________________________Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.
Добро утро, mina_m, bebice! Ајде на кафенце! Убав ден! _____________________________Пред да скокнеш, кажи оп!
Добро утро! Имајте убав ден исполнет со убави моменти _____________________________Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.
добро утро на сите!!! _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
Добро утро, добри луѓе!!!!
Dobro utro RR _____________________________Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива