за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
Dobro utro na site _____________________________Zivej kako sto mozes koga veke ne mozes kako sto sakas... vazno zivej...
Добро утро...денес не баш сончево а?
Oti mami kaj nas vo kisela voda e. A i toplo ke bide do kaj 20 stepeni _____________________________Zivej kako sto mozes koga veke ne mozes kako sto sakas... vazno zivej...
Dobro utro _____________________________Биди тоа што си
dobro utro na site rr posle podolgo vreme
Добро утро и од мене! Колку убав ден! Добро утро amelbebe, ајде на кафенце ! _____________________________Пред да скокнеш, кажи оп!
добро утро јас сум гроги леле неможам да с еосвестам _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
Добро утро и од мене и нина!!! Имајте убав ден! _____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
Добро утро, добар ден, убав ден! _____________________________Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.
Dubro utro, imajte prekrasen den. _____________________________
Dobro utro _____________________________Zivej kako sto mozes koga veke ne mozes kako sto sakas... vazno zivej...
Dobro utroo _____________________________Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.
Јас прво си пишав што за ручек , па сега да ви посакам Добро неделно утро и убав ден! _____________________________Пред да скокнеш, кажи оп!
Добро утро...
Добро утро како сте ми женчиња _____________________________Децата се најголемо богатство Марио 31.10.2002 Ана Марија 01.11.2005 Трајче 20.09.2009
Добро утро и од нас... само што станавме, што убаво сме се наспале _____________________________"Кога сте мајка никогаш не сте сами во своите мисли. Мајката секогаш мора да мисли два пати, еднаш за себе и еднаш за своите деца."
Добро утро спанковци..Ајде будење...
Dobro utro. _____________________________Allways look on the bright side of life!
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива