за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
Dobro utro dragi rr. Imajte ubav den _____________________________Насмевката е единствена крива линија која исправа многу работи.
Добро утро. ви посакувам пријатен и ден и убаво расположение _____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
Добро (топло) утро
Dobro utro na site _____________________________Zivej kako sto mozes koga veke ne mozes kako sto sakas... vazno zivej...
Добро утро мили мои!!!
Dobro utro _____________________________Биди тоа што си
dobar dan!
Добро утро мили мои...
Добро утро на сите! Имајте убав ден! _____________________________Пред да скокнеш, кажи оп!
прекрасно утро!!! _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
Добро (облачно) утро
Dobro utro _____________________________Zivej kako sto mozes koga veke ne mozes kako sto sakas... vazno zivej...
Добро утро на сите!!!!
Dobro utroooo _____________________________Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.
dobro utro mili moi
eve me i mene!dobro utro!
dobro utro rr
DoBrO UtRoOo
Dobro utro i od mene!
Dobro jtro!!!Imali koga? _____________________________Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.
dobro utro na sit, t.e dobar den sin mi vo 4 stana taka da za mene e dennnnnnnnnn, kako ste?
Dobro utro!!!!
good morning
hello,have a nice day
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива