за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
Dobro utro!
Dobro utro _____________________________Zivej kako sto mozes koga veke ne mozes kako sto sakas... vazno zivej...
Dobro utro na site!!!!
Добро утро и од мене. Професорице, ајде побрзо да оздравеш
Добро утро
Добро утро! Како сте овој тмурен четврток? Нема шетање ни денес... времево цела недела не затвори дома . < Поракaта ја уредил ripce -- 15.4.2010 9:05:23 > _____________________________"Кога сте мајка никогаш не сте сами во своите мисли. Мајката секогаш мора да мисли два пати, еднаш за себе и еднаш за своите деца."
Dobro utro.Ova utro izgleda prvi stanavme . Ve pozdravuva Milan. _____________________________Лука и Милан се моите сонциња.
добро утро
Dobro utro!!!
Добро утро,жени кај сте да не се успавте сабајлето.
Добро утро! Имајте убав ден! _____________________________Пред да скокнеш, кажи оп!
Dobro utro na site budni _____________________________Zivej kako sto mozes koga veke ne mozes kako sto sakas... vazno zivej...
добро утро _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
Dobro utro i imajte ubav den!!! _____________________________Насмевката е единствена крива линија која исправа многу работи.
добро утро на сите,ова е првото утро Марко да спие,а јас да сум станата
Добро утро! _____________________________"Кога сте мајка никогаш не сте сами во своите мисли. Мајката секогаш мора да мисли два пати, еднаш за себе и еднаш за своите деца."
dobro utro na site
Добро утро, РР! _____________________________Пред да скокнеш, кажи оп!
Jas si se iznapisav uste od rano po sabajle, a na nikoj ne kazav dobro utro E aj sega edno dobro utro na site vas
Добро утро...сонцето срамежливо ѕирка и не' поздравува
dobro utro na site _____________________________Bless and you will be blessed!
Добро утро! Каде сте сите Еве 9 часот поминува нема никој да се јави, што се случува утрово _____________________________"Кога сте мајка никогаш не сте сами во своите мисли. Мајката секогаш мора да мисли два пати, еднаш за себе и еднаш за своите деца."
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива