за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
КЛИКНИ ..за добро утро!
Добро утро јас сум тука ама многу спор ми е нетот и за една порака да објавам чекам пола саат _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
Добро утро драги мои
ИЗВОРНА ПОРАКА: Rossana
Добро утро и од мене ова утро!!! _____________________________Love is in the air
Eve dobro utro i od menee....Kako ste? _____________________________Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.
Добро утро...се надевам денес ке видиме малкуцка сонце
Dobro utro. Ajde od utre najava - sonce _____________________________Zivej kako sto mozes koga veke ne mozes kako sto sakas... vazno zivej...
еве и од мене едно Добро Утро. со дождов како холандија сме се е зелено и прекрасно
Добро утро и од мене! Како сте? _____________________________"Кога сте мајка никогаш не сте сами во своите мисли. Мајката секогаш мора да мисли два пати, еднаш за себе и еднаш за своите деца."
Dobro utro _____________________________
добро утро на сите _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
dobro utro
Dobro utro!!!
Dobro utro _____________________________Биди тоа што си
Dobro utro _____________________________Насмевката е единствена крива линија која исправа многу работи.
Добро утро! Денес ќе имаме убав ден, ако важи по утрото се познава денот. _____________________________Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.
Dobro utro!!!!!!!
Добро утро!!! _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
ИЗВОРНА ПОРАКА: Rossana ИЗВОРНА ПОРАКА: Rossana
Dobro utro. Konecno sonce _____________________________Zivej kako sto mozes koga veke ne mozes kako sto sakas... vazno zivej...
Добро утро! _____________________________"Кога сте мајка никогаш не сте сами во своите мисли. Мајката секогаш мора да мисли два пати, еднаш за себе и еднаш за своите деца."
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива