за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
Добро утро!!! _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
Dobro utro _____________________________Zivej kako sto mozes koga veke ne mozes kako sto sakas... vazno zivej...
Добро утро и од мене!
dobro utro _____________________________Биди тоа што си
Добро утро
Dobro utro na site _____________________________Zivej kako sto mozes koga veke ne mozes kako sto sakas... vazno zivej...
Dobro utro
добро утро и од мене. Еве ние станавме рано и сега се спремаме за Скопје, ке одиме на бебе саемот нешто времето не ни се погоди но секако ке одиме _____________________________Ако не сум за себе - кој ќе биде за мене? Ако сум само за себе - што сум јас? Ако не сега - кога?
Добро утро! _____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
Dobro utro kako ste devojki jas samo da vi posakam prijaten den <3<3<3<3
Добро утро _____________________________Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.
Добро утро на сите мили луѓе од Рингераја, многу сум среќна што вчера се дружев со сите кои беа на саемот
Добро утро и од мене.
Dobro utrooo
Dobro utro na site pa povelete kafence
Добро утро, денов е прекрасен. Има ли некој да се расониме со кафенце
Dobro utro i od mene. Mamasane jas sum tuka _____________________________Насмевката е единствена крива линија која исправа многу работи.
ajde viksa da te castam edno kafence , jas moeto veke go pijam
може ли и јас да ви се придружам но само со муабет оти не пијам кафе
dobro utro, imajte ubav den, jas odam da pijam kafe na terasa so koleskive, ama aj da zirnam prvo tuka so ima
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива