за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
Добро утро на сите
Добро утро...убав ден...
Добро утро _____________________________
Добро утро и од мене. Јас денес сум дежурна на емисија па еве сега го пијам првото кафе. Инаку за утре ми треба жртва за снимање. _____________________________love u all
Dobro utro!
Добро утро!
Dobro utro _____________________________Zivej kako sto mozes koga veke ne mozes kako sto sakas... vazno zivej...
добро утро! _____________________________Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
Dobro utro ringerajki !!!! Da ve izraduvam uste od sabajle .... dobiv na testot !!!!
ааааааааа па ова е супер честитки
fala fala....ma da uste ne e potvrdeno, utre ke odam na ginekolog .... nekako neocekuvano mi dojde .... uste sum zbuneta :)
Dobro utro ringerajki.Bujrumte na kafence.Cestito Anabanana
Добро ви утро на сите, леле вчера ме зезаше нетот, енда порака не успејав да пишам.а и сликите од бебе саемотне ми се успешни _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
Dobro utro _____________________________Биди тоа што си
Dobro utro
ооо росана добро утро оваа твоја сара те остава да спиеш до 10 браво _____________________________love u all
Dobro e bebeto da te budi ,a ne svekrvati da ti meri na sat kolku si spiela.A mene mi e gajle pa vazno mene me ceka rabotata.
Добро утро! Убав ден на сите
DOOObro utroooo
добро утро - многу убав ден- имав прекрасно утро- заљубена сум до уши и така _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
Dobro utroooo...Ajde na kafence koj e za... _____________________________Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.
eve kafence _____________________________Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива