за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
Dobro utro i ova utro od mene!
dobro utro nike kako e elona
добро утро!
dobro utro!eve nesto za uste podobro.... http://www.youtube.com/watch?v=dMTQ7FaKpxk&NR=1
dobar den so zadocnuvanje eve so momceto se spremame ideme na pinik pa i ne mislam vek ni klomifen ni nisto pa da vidime kak oke bide pozdrav
Добро утро драги мои...ви посакувам убав ден...сонцево надвор сега за сега тоа го предвидува за понатаму не сум одговорна
Дај малку од сонцето мами, што си го земала цело кај себе? Добро утро _____________________________When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
само за тебе мила моја
Уууууу, види го што е типкасто, фала мами За тебе _____________________________When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
се за моите рингерајковци
_____________________________When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
добро утро
Е палешке после ваква сликичка како да немам убаво утро? Нека ви убав денот и полн со љубов
имајте убав ден
ИЗВОРНА ПОРАКА: mami имајте убав ден
Dobro utre . Slikickava e super sakam sonceee
Dobro utro!ajde,sonce i jas sum za!
Добро утро и од мене . _____________________________Децата се најголемо богатство Марио 31.10.2002 Ана Марија 01.11.2005 Трајче 20.09.2009
Dobro utro i od mene.Povelete na kafe
dobro utro stanav pred 2 saati ama uste mi se spie pa moze kafe ama duplo a eve i za ostanatite _____________________________ne pravi go na drugite ona sto ne sakas tebe da ti go pravat
dobro utro na site ili moze na "Dobar den" treba da pisam, deneska ja preterav _____________________________ne pravi go na drugite ona sto ne sakas tebe da ti go pravat
auu ova, dobar den..stasalo!
Dobro utro Elena, samo jas i ti ne sme na vikend drugite ringerajci otisle negde ili spijat ova ubavo utro.
добро утро на сите.Нека денов би биде едноставно-СОВРШЕН. ве сакаме < Поракaта ја уредил Elena -- 27.9.2009 9:48:08 >
Добро утро и од мене.Ама се изнаспав лелеее
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива