за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
Добро утро! Убав ден ви посакувам! _____________________________Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.
Добро утро имајте убав ден
Добро утро..имајте убав ден...јас знам дека мојот ке биде- почнува прекрасно...
dobro utro eve me i mene _____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
Ви посакувам пријатен почеток на новата работна недела
Dobro utro i od mene! Prijatna nedela!
Добро утро на сите! _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
Имајте убав ден! _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
ajde i od mene dobro utro vi posakuvam prijaten den
Imajte ubav i prijaten raboten den, mene treba da mi se sluci nesto vazno denes, pustete mi sreka
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Многу среќа Матеј и Ели Добро утро _____________________________When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
добро утро мили мои пријатен ден
Добро утро и од мене.Во посакувам најубав ден.
d,utro eve i jas so kafence i mmm cigarce ve sledam sto ima novo na sajtovpoz
добро утро ноне...само ти уживкај...и каде со цигарите..сега посабајле ли да те карам??нели работите на бебе? од каде цигари???
добро утро и од мене само да кажам дека сум тука ама одам да ги завршам обврските се читаме покасно _____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
добро утро и од мене!
Добро утро на сите, јас полека се расонувам, луѓе од сабајле во офис и така. _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
Добро утро и од мене! Убав ден на сите!
Добро утро Македонијо! Ви посакувам убав ден! _____________________________Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.
Добро утро, кој е расположен нека се пријави _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
Добро утро на сите!
Dobro utro na site pa povelete na kafe
Добро утро и убав ден денешен! И малку утринско разгибавање, ајмо еден-два, еден-два, хоп, хоп
Добро утро и од мене! Што вкусни кроансани и кафенце мммммммм.....
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива