за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
Си проценила она дека му се пиело на телефонот Срцушка е Нина _____________________________Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...
добро утро _____________________________Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
Добро утро на -9 _____________________________Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
Dobro utro
Добро утро. Скопје има ......кочан зима Дури и базенот што ми е пред зграда замрзнал....
Dobro utro _____________________________Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори Добро утро на -9
Sega e -4 _____________________________Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...
ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори Добро утро на -9 Dobro utro Viktori kaj vas e -9 ili se salis
ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz
Добро утро _____________________________When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
добро утро и од мене брррррррр од ладново неможеме да бидеме поспани веднаш се расонуваме _____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
dobro utro _____________________________Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.
_____________________________"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
Добро (снежно) утро. Како ќе одиме на работа _____________________________Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...
doro utro _____________________________Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.
Лукас само јас ти и снегот ќе се дружиме сабајлево, сите спијааат _____________________________Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...
da jas mislev site ke se na noga jas i kafe si svariv lukas uste spie,ama gledam rr-ki nasi spanki se .. _____________________________Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.
Ете и Агнес ни дојде Добро утро Агнес, ти испраќам снегче кај нас се е бело _____________________________Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...
Dobro Utro tuka sum i jas , so kafeto vo race i Alfa , cekam.... _____________________________"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"
Dobro utro i od mene nemozam da gledam alfa na zulu , nitu edna elevizija ne mi konektira < Поракaта ја уредил arh_diz -- 16.12.2010 8:05:19 > _____________________________Биди тоа што си
Добро утро и од мене.Си пијам чајче и гледам алфа тв .Ги чекаме нашие рр _____________________________"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
Добро утро! _____________________________Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...
_____________________________Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.
Добро утро _____________________________Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива